Arkadaşlar merhaba. Geçen gün Vatan'dan Asus n17u modem-router aldım ve memnunum fakat kapatıp açınca tekrardan 192.168.1.1 kısmına dönüyorum en baştan kurmamı istiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Aynı sorun bende de var. her kapayıp açışta sanki iss den girdiğim k. adı şifreyi unutuyor ve ana ekranda uzak sunucu hatası veya ethernet, adls kablosu takılı değil hatası verip nete girmiyor. Daha sonra tekrar k. adı şifre kurulumu yapınca sorun düzeliyor.
Bu arada sanırım çözdüm, modemi yeniden başlatınca ilk bikaç dk kendine gelemiyo modem. o arada k. adı şifre istiyor yada bağlantı yok diyor. daha sonra kendine geliyor. Ama ben modemi geri verdim. açıkçası hiçte memnun kalmadım. Hem modem hem arayüzü çok geç tepki veriyor. Yazılım görsel olarak güzel ama işlev olarak berbat. Sürekli kopmalar yaşadım. Donanımhaber e her girişimde sayfalarda gezerken, ilk tıkladığımda sunucuya bağlanamadı tarzı hata mesajı verip 5-6 saniye sonra sayfaları açıyordu. En son yaşadığım bir problem nedeniyle, mtu değerini 1492 den 1400 e çekmem gerektiğinde bu değeri değiştiremedim ve mh bu modemin bu değeri değiştirmeye izin vermediğini söyleyince artık yeter lan dedi geri iade ettim.