Şimdi Ara

||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ (549. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.539
Cevap
96
Favori
786.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakan_2414

Sağa sola oynatmam hiçbirşeyi değiştirmiyor :( Bir daha ASUS cihaz almam bu sorun farklı modellerde de mevcut yabancı kaynaklardan taradığım kadarıyla. Hala problemin kaynağını anlayamadım. Tecrübeli arkadaşlardan yorum beklemekteyim

Bios güncellemesi denediniz mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır denemedim. Sizce bir yararı olur mu hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba,

Emektar bilgisayarımı satmayı düşünüyorum.N53SV-SX065V modeli var bende....Bataryası pert durumda , fiyatı ve piyasası nedir yeşillendirirseniz sevinirim.

Onun dışında bir problemi yok.
  • Ne kadara gidiyor ortalama Ben de satmak istiyorum
  • Merhaba,
    5 yıldır kullandığım ve 2 yıldır SSD takmayı düşündüğüm N53SN-SZ182V laptobuma nihayet SSD taktım. SSD tercihimi Samsung 850 EVO'dan yana kullandım. Win10 yaklaşık 7-8 saniyede açılıyor şaka gibi geldi. Üzerindeki 7200rpm diskten kurtuldum nihayet. Aldığım veriler bu şekilde;
  • asus n53sn sz002v marka model pc satılıktır ilgilenenler özelden ulaşabilirler

• N53 SV modelinin ekran çerçevesi lazım satan varsa pm atsın

• quote:

Orijinalden alıntı: T@zm@nic

Merhaba,
    5 yıldır kullandığım ve 2 yıldır SSD takmayı düşündüğüm N53SN-SZ182V laptobuma nihayet SSD taktım. SSD tercihimi Samsung 850 EVO'dan yana kullandım. Win10 yaklaşık 7-8 saniyede açılıyor şaka gibi geldi. Üzerindeki 7200rpm diskten kurtuldum nihayet. Aldığım veriler bu şekilde;

hocam oyunlarda performans artışı görebildin mi? özellikle de düşük fps veren kasan oyunlarda?

• quote:

Orijinalden alıntı: bagavir

quote:

Merhaba,

hocam oyunlarda performans artışı görebildin mi? özellikle de düşük fps veren kasan oyunlarda?

SSD terfisi oyunların sadece yüklenme sürelerini kısaltır. FPS ye katkısı olmaz. Bazı açık dünya oyunlarında harita çok büyük olduğu için mekan değiştirirken fps düşmesi olabiliyor ssd de bu sorun çözülür sadece. 550m den artık birşey beklemeyin. Bitti onun işi. 2014 yılında zaten bitmişti. Yeni oyunları çalıştırmaz. Şimdi kalkıpta bu yorumu görenler bana en düşük çözünürlükte herşey low daki oyun deneyimini oyun oynamaktan saymasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: One Shot One Kill

quote:

Orijinalden alıntı: bagavir

quote:

Merhaba,

SSD terfisi oyunların sadece yüklenme sürelerini kısaltır. FPS ye katkısı olmaz. Bazı açık dünya oyunlarında harita çok büyük olduğu için mekan değiştirirken fps düşmesi olabiliyor ssd de bu sorun çözülür sadece. 550m den artık birşey beklemeyin. Bitti onun işi. 2014 yılında zaten bitmişti. Yeni oyunları çalıştırmaz. Şimdi kalkıpta bu yorumu görenler bana en düşük çözünürlükte herşey low daki oyun deneyimini oyun oynamaktan saymasın.

GTX almaya paramız yetmiyor napalım,yetse de laptoba ekran kartı takamıyoruz, bir takabilsek off neler neler olurdu.

• Geçenlerde burda bi arkadaş sormuştu. Bazen cihaz saniyelik donuyor-takılıyor, ondan sonra da wireless bağlantısı kopuyordu. Bugün bilgisayarı bi açayım bakayım dedim, adaptörü bağlar bağlamaz bir koku yükseldi.

Webcam'in kablosu doğrudan power kartına takılıyor ve sağ menteşenin içinden ekrana ulaşıyor. sanırım zamanla ezilmekten bir kısadevre oluşmuş, ben o an adaptörü takınca da iyice kısadevre yapıp webcam yandı. Webcam'in kablosunu boşta bırakıp bağladım şimdi, takılma sorunu gitti sorunsuz çalışıyor.

Daha önce de farklı bir biçimde başıma gelmişti, eğer anlık takılmalar, bir şey izlerken/dinlerken takılı kalmış gibi sesler oluyorsa %100 kısadevre yapıyordur. Aynı sorunu yaşayan olursa not edelim.
  • bcanata B kullanıcısına yanıt
    çok ince bir tespit olmuş. Bu cihazlarda kronik bir elektriksel problem yaşanıyor. Benim bilgisayarım da AC/DC mode arasında toggle yapıyordu. Laptop'ı söktüm dc boardı yerinden çıkardım dediğiniz gibi kablo menteşenin yanından geçiyor. söküp üfleyip bırkalayıp taktıktan sonra sorun çözüldü. Bu konuda fazla kaynak bulmak zor ingilizce kaynak bile çok az. Benzer problemler yaşayan arkadaşlar bu noktaya odaklanabilirler
  • Merhaba arkadaslar,

Asus n53sn sz007v modeli laptopum var. Ram icin 2 slot var. asus sitesinde 2x4GB ile 8Gb olabilir diyor. Acaba 2x8GB ile 16GB taksam sikinti olur mu? Performansi artar mi yoksa 8GB gibi mi calisir?
    Forumda aradim biraz ama bulamadim bilgi. deneyimi olan arkadaslar yardimci olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Algorismus

Merhaba arkadaslar,

Asus n53sn sz007v modeli laptopum var. Ram icin 2 slot var. asus sitesinde 2x4GB ile 8Gb olabilir diyor. Acaba 2x8GB ile 16GB taksam sikinti olur mu? Performansi artar mi yoksa 8GB gibi mi calisir?
    Forumda aradim biraz ama bulamadim bilgi. deneyimi olan arkadaslar yardimci olabilir mi?

Aynı model bende de var.Tam olarak hatırlamıyorum ama olmuyor diye okumuştum galiba forumda.16 GB oluyorsa çok iyi olur.

• Algorismus A kullanıcısına yanıt
    kardeş bende de 6 gb var.4 gb aldım toplam 10 gb yapmayı düşünüyorum.ben 16 gb destekliyor diye okumuştum daha önce. ama senin sorunu görünce şüphelendim.fakat bu konun 180. sayfasında ajinsan isimli kişi 12 gb yapmış.demek ki oluyor.orayı da bir oku istersen...
  • Asus n53sn sz007v ye ram eklemeyi düşünüyorum bende beyler bir sitede max 6 gb ram yazıyor başka yerde 8 net kaç max ram bu pc nin. Açtım baktım 2 slot var ddr3 1333mhz lik 2+2 var şuan. Ram ekleyenler hangi ramler sorunsuz çalışıyor ?

Birde ssd ekleme şansı var mı duyan bilen varmı bu konuyu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmiteWessonS -- 16 Eylül 2016; 0:48:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemiÇevik

Asus n53sn sz007v ye ram eklemeyi düşünüyorum bende beyler bir sitede max 6 gb ram yazıyor başka yerde 8 net kaç max ram bu pc nin. Açtım baktım 2 slot var ddr3 1333mhz lik 2+2 var şuan. Ram ekleyenler hangi ramler sorunsuz çalışıyor ?

Birde ssd ekleme şansı var mı duyan bilen varmı bu konuyu ?

Rami maksimum 8 gb oluyor diye biliyorum.Bende şuanda 6 GB ram var.SSD de takabilirsin

• Scarface007 kullanıcısına yanıt
    Ssd giriş yok hocam nasıl takıyoruz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: SemiÇevik

Ssd giriş yok hocam nasıl takıyoruz acaba?

Ben harddiskin yerine SSD yi taktım.Harddiskide DVD-Romun yerine oraya uygun kızak var onun içine harddiski koyup kullanıyorum.Şuan DVD yok yani laptopta.İstersen harddiski kabloylada bağlayıp kullanabilirsin.DVD de olsun dersen.

• Scarface007 kullanıcısına yanıt
    Cevaplar için sağolun hocam. Malum kaç yıllık oldu bilgisayar bi modifikasyon gerekiyor. İki seçenekten birini uygularım artık. İlk önce ram alayım.

Kullandığınız ram neydi acaba marka model?

• 
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.