Şimdi Ara

||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ (547. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.539
Cevap
96
Favori
786.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Scarface007

USB 3.0 hızı sizde arkadaşlar?Bende usb 3 destekli 2 tane flaş ve 1 tane harddisk var.Harddiskte 60-70 MB/sn ile aktarım yapıyor en fazla flaşta ise daha kötü en fazla 20 MB/sn ile.Fresco USB 3.0 driverda kurulu.Yardımcı olur musunuz?

hocam usb 3.0 flashınızın yazma hızı önemli flash diskte okuma hızı yüksektir ama yazma hızı düşük olabilir benim flash diskten pc ye atarken 60-70 mb/s yi görürken pc den flash a atarken 20 mb/s hızla yazıyor flashınızın marka modelini internetten bakıp yazma ve okuma hızlarını öğrenebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hocaa896

quote:

Orijinalden alıntı: Scarface007

USB 3.0 hızı sizde arkadaşlar?Bende usb 3 destekli 2 tane flaş ve 1 tane harddisk var.Harddiskte 60-70 MB/sn ile aktarım yapıyor en fazla flaşta ise daha kötü en fazla 20 MB/sn ile.Fresco USB 3.0 driverda kurulu.Yardımcı olur musunuz?

hocam usb 3.0 flashınızın yazma hızı önemli flash diskte okuma hızı yüksektir ama yazma hızı düşük olabilir benim flash diskten pc ye atarken 60-70 mb/s yi görürken pc den flash a atarken 20 mb/s hızla yazıyor flashınızın marka modelini internetten bakıp yazma ve okuma hızlarını öğrenebilirsiniz

Hocam bugün başka bir bilgisayarda denedim usb 3.0 özelliği yoktu normal usbdi.35-40 MB/sn ile attı yani benim Usb 3.0 girişinden daha hızlı attı.Driverda mı sorun var anlamadım gitti.Flaş bellek linkteki

• Laptoba RAM almak istiyorum kendi içindeki ram'leri çıkartacağım, ancak anakart desteği konusunda bir bilgim yok, kaç GB ve MHZ'ye kadar ram destekliyor anakart?
    www.hepsiburada.com
    Kingston HyperX Impact 8GB 2133MHz DDR3 Notebook Ram Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/kingston-hyperx-impact-8gb-2133mhz-ddr3-notebook-ram-hx321ls11ib2-8-p-BD805124

www.hepsiburada.com
    Kingston HyperX Impact Black 8GB 1600MHz DDR3 Notebook Ram Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/kingston-hyperx-impact-black-8gb-1600mhz-ddr3-notebook-ram-hx316ls9ib-8-p-BD304932

şu ikisinden birini düşünüyorum ama siz ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bagavir -- 27 Mayıs 2016; 0:01:24 >

• Arkadaşlar, USB 3.0'a flash disk vb. taktığımda çalışmıyor. sürücüsünden kaynaklanıyor muhtemelen ama uygun sürücü bulamadım. windows 10 64 bit yüklü şuan, uygun sürücü linki verebilir misiniz?
  • Arkadaşlae bende asus n53sv var buna n53sn anakartı taktırabilir miyim internette 80$ gayet uygun da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ram yükseltmeile ilgili sorularıma cevap verirseniz sevinirim. 4 gb ram var bilgisayarın üzerinde orijinal. windows 10 64 bit yüklü ayrıca. model n53sn- sz024v
    1) makinamda kaç tane slot var?
    2) yükseltebileceğim maksimum değer nedir?
    3) bir adet rami tek başına kullanabilir miyim? mesela bir tane 8 gb taksam olur mu?
    4) maksimum çalıştırabileceği tek ram boyutu ne kadar? sınır var mı 4 veya 8 gibi?
    5) işletim sisteminden dolayı bir sınırlama ile karşılaşabilir miyim?
    teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: sglmhmt

Arkadaşlar ram yükseltmeile ilgili sorularıma cevap verirseniz sevinirim. 4 gb ram var bilgisayarın üzerinde orijinal. windows 10 64 bit yüklü ayrıca. model n53sn- sz024v
    1) makinamda kaç tane slot var?
    2) yükseltebileceğim maksimum değer nedir?
    3) bir adet rami tek başına kullanabilir miyim? mesela bir tane 8 gb taksam olur mu?
    4) maksimum çalıştırabileceği tek ram boyutu ne kadar? sınır var mı 4 veya 8 gibi?
    5) işletim sisteminden dolayı bir sınırlama ile karşılaşabilir miyim?
    teşekkürler şimdiden

1) 4 Slot var 2si doludur buyuk ihtimal gorev yoneticisinden bakarsiniz ram kismindan
    2)32gb sanirim tam bilgim yok gerci o kadar fazlasina da gerek yok
    3)Bilmiyorum
    4)Bilmiyorum
    5)Herhangi bir sorunla karsilasmazsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: il60hami84

Arkadaşlar, USB 3.0'a flash disk vb. taktığımda çalışmıyor. sürücüsünden kaynaklanıyor muhtemelen ama uygun sürücü bulamadım. windows 10 64 bit yüklü şuan, uygun sürücü linki verebilir misiniz?

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/DriversForWin8/USB3.0/USB_Fresco_Win8_64_Z35730.zip
    Bu uyumlu olur windows 8driverlari 10 ile uyumlu

• Arkadaslar uzun suredir bir problemden muzdaribim. Bende n53sz007v var. Laptopun ekran kismini biraz one ve arkaya yatirinca klavye ile ekrana birden sayilar yazmaya basliyor. Sanki klavyenin bir tusu takili kalmis gibi davraniyor. Ekranin pozisyonunu oynatirken bazi konumda iken eski halinde biraz oynattigimda 22222222 gibi yazmasi problem. Bu ekranin pozisyonu artik milim milim ayarlayarak yazmadigi kismi bulmaya calisiyorum. Problemi en yakin zamanda video cekerek anlatmaya calisacagim. Basina gelen varsa veya caresi nedir sizce?

• Arkadaşlar selamlar, emektar N53 cihazımın bu sefer de adaptörü bozuldu.Satın aldığım tarih 5 yılı geçtiği için ASUS orijinal adaptörün ellerinde bulunmayacağını söyledi. Mecburen muadil ürün almak zorunda kaldım, önerdiğiniz marka var mı, daha önce tecrübe edenler paylaşırsa sevinirim.
  • Arkadaşlar laptop power düğmesine basınca bir anda ışıklar yanıp kapanıyor pc. Benzer bir sorunla karşılaşan?

Konu linki
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=117576528&p=1&anchorToGo=117576528#117576528

• ÇOK ACİL ARKADAŞLAR YILLAR ÖNCE ALDIĞIM LAPTOBUNU ÇOK SEVİYORUM FAKAT KIRMA NOKTASINA GELDİM.

1.BLU RAY KULLANMADAN BOZULDU
    2.SSD TAKTIM SAMSUNG EVO 850 OLMASİ LAZIM 250tl KÜSÜR PARA VERDİM. HIZLANDI AMA HABİRE UFAK UFAK DONMALAR YAŞIYORUM SANKİ BÖYLE SİYAH EKRAN GELİYOR BAZEN YARIM YARIM.SSD DE Mİ SORUN VAR YOKSA ANLMADIM BİŞEY MİSAL GÖREV YÖNETİCİSİ AÇIYORUM HEP OLMUYOR NADİR OLUYOR. GÖREV YÖNETİCİSİNİN YERİNİ DEĞİŞTİRİM DİYORUM SİYAH SİYAH BÖLMELER GÖRÜNÜYOR BIRAKTIĞIM ZAMAN GİDİYOR

3.EN BÜYÜK SORUN İSE Bİ ANDA BİLGİSAYAR TAKILMAYA BAŞLIYOR AMA ÖYLE BÖYLE DEĞİL VİDEO İZLİYOR MÜZİK DİNLİYORSAM DIRT DIRT DONUYOR. MOUSEYİ DAHİ KONTROL EDEMİYORUM. Bİ ANDA VE WİFİ PAT DİYE KOPUYOR KIRMIZI ÇARPI OLUYOR BİLGİSAYARI BAŞTAN BAŞLATİM DİYORUM. YENİDEN BAŞLAT DEDİKTEN SONRA BİLGİSAYAR YENİDEN BAŞLATILIYOR DİYOR BEKLİYOR ÖYLE KAPAT TUŞUNA BASARAK BAŞLATMAK ZORUNDA KALIYORUM.

VE BÖYLE OLDUĞU ZAMAN BİLGİSAYAR NEREDEYSE İLLALLAH ETTİRİYOR KENDİNDEN KULLANILMAZ HALE GELİYOR.

SİZE MESAJ YAZARKEN BİLE İNTERNET KOPTU HATTA RESİM ÇEKECEM SİMDİ KOYUYORUM.

YARDIM EDİN LÜTFEN. ÇOK SEVİYORUM N53SN LAPTOBUMU FAKAT Bİ TÜRLÜ TAM OLARAK KULLANAMADIM NEREDEYSE 5 6 YIL OLACAK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigOver55 -- 17 Haziran 2016; 23:17:04 >

• B.Alpin B kullanıcısına yanıt
    3 ve 4 . sorunun cevabı istediğin rami koyabilirsin fakat kafana göre ram ekleme çünkü bazen laptoplar da rami kabul etmeyebiliyor. misal vatandan ram alacaksan ddr3 ram alacak isen götür bilgisayarı onlar denesinler hangi ram çalışıyorsa onu takarlar ve alırsın
  • arkadaşlar yardımcı olun lütfen
  • Donma takılmalar bi ara bendede oluyordu.Muhtemelen hardiskten kaynaklanıyordur, çünkü bende ssd ye terfi ettim harddiski tamamen söktüm ssd taktık bi tek 500gb ssd var şuan bir donma takılma olmuyor.Tabi bunun sebebi anakart veya işlemci de olabilir ama ters bi hareketten etkilenebilen hardiskten olması daha muhtemel.
    küçük bir test ve öneri olarak harddiski tamamen pc den sökün sadece ssd kalsın sistemde hardiski hiç takmadan temiz kurulum yapın.tüm işlemler bittikten sonra 1-2 gün pc yi hardisk olmadan kullanın sonrasında harddisk ile kullanın böylece sorun onda ise ortaya çıkar ve birde nası olursa olsun format atarken hardisk takılı olmasın neden derseniz kurulum sırasında windows bazı önyükleme dosyalarını takılı ise ona atıyor böylece hem açılış kapanış süresi hemde hardisk olmadan pc yi açamıyorsunuz.

Ram ile ilgili olarak,ram desteği işlemci ve slot sayısına bağlıdır.işlemcinin modelini sitesinden bakıp maks. desteğini görebilirsin mesela benim işlemci i7 2630QM 16GB a kadar destekliyor İntel sitesi
    bende yakın zamanda ram terfisi yaptım şuan 12GB ram var.tavsiyem arkadaşın dediği gibi bilgisayarınla gidip deniyerek alman.ben denemeden aldım uymadı pc açılmadı sonra pc yide götürdüm vatana orda 2 denemeden sonra uygun rami bulduk.Ram alırken dikkat etmen gereken cl değerleri, mhz değerleri ,kapasite ve üzerindeki çip sayısıdır bunlar uygunsa büyük ihtimalle sorun çıkarmaz yinede denemek iyidir.

• bigOver55 kullanıcısına yanıt
    Ssd terfisini yaparken eski hdd nin c sürücünü klonlama yaptıysanız böyle takılmalar olabiliyor. Temiz bir yeni kurulum ile düzeliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Sonun kaynağı 3 şeyden kaynaklı olabiliyor.

bunlara açıklık getireyim. Eğer benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar olabilirse direk aklına gelsin.

1- Ana kartta çatlak olma ihtimali var (Sorun şu ki asus n53sn parça üretimi durduğu için sıkıntılı olacak inş. böyle bir şey gelmez kimsenin başına)
    2- Wifi kartında oksitlenme olma ihtimali var en kötü artık işlevini bitirme ihtimali var ve bu da çok sıkıntılı
    3- İ/O chipinde de oksitlenme olma ihtimali var buda ikinci bir sıkıntı.
  • bu üründe kablo olmadan laptop ekranını tv'ye yansıtabiliyor muyuz? Screen mirroring gibi bir özellik var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRoZeNBoDy -- 28 Haziran 2016; 2:43:15 >
  • Yok

• http://m.teknosa.com/urunler/125042588/vpw-bdp-70w-universal-notebook-adaptoru
    Aekadaşlar bu şarj aleti n53sv yi çalıştırır mı acaba

• 
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.