Şimdi Ara

||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ (545. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.539
Cevap
96
Favori
786.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 543544545546547
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler herkese selam. hayırlı işler bol kazançlar öncelikle.
    elimde ki canavar n53sv-sx182v...şuana kadar deli gibi kullandım. Mühendislik için olan tüm programları da canavar bir şekilde çalıştırdı. ama şuan Wifi özelliği (sağtaraftaki on-off tuşu) fonksiyonunu yetirdi :S ve malesef ben off yaptığım zamanda bir daha on yapsam dahi ekrana wifi ve bluetoot açılmıyor. ve ben çok sinirlendim. ark arka sistem geri yüklemesi yaptım. formatlar attım. yok. FN+f2 yapıorum. wifi kapalı diyor. tıklayıp açamıyorum. sistem izin vermiyor yani. bende gidip wifi usb aldım. ama onunda performans düşüyor. bi dokunuyorsun bağlantı gidiyor falan.
    diceğim şu.
    Ben Bunu nasıl düzeltebilirim. mesela içi açılıp başka bir wifi kartı varsa takılabilir mi ? yani bn usb olmadan eskisi gibi bu canavar asus'u kullanmak is ti yo rum !!! LÜTFEN BUNU NASIL YAPACAĞIMI BİRİLERİ SÖYLESİN. YOL GÖSTERİN BANA...@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aensar -- 12 Nisan 2016; 2:49:47 >

• Bayanlar baylar. Acil yardım. O yüzden ekledim sizleri. daha bilgili gibi duruyorsunuz =) helal edin hakkınızıda.
  • aensar A kullanıcısına yanıt
    format attiktan sonra wifi driverı falan yuklediysrniz belki cakisma falan yapiyodur bendede w10 yuklu sadece atk hotkey intel chipset usb chrgr+ usb3.0 sonic master yuklu ve sıkıntı yasamiyorum ha donanimsalsa o kismi bilemiyorum kusura bakmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Alpin -- 12 Nisan 2016; 7:30:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    işletim sistemi nedir ona göre yardımcı olabilirim aynı sorunu daha önce yaşadım problem driverdan kaynaklanıyor.
  • wrisked W kullanıcısına yanıt
    anlaşılan wireless asusun bu modeli için kronik bir problem. arkadaşımdada aynı model var ve ondada aynı sorun oluyormuş. ama onunki sorun gider yapınca düzeliyormuş.benimki düzelmiyor. dediğiniz gibi birde wifi kartını sökmeyi deneyeyim. teşekkürler
  • Ben de soyle bir problem. Oncelikle laptopuk n53sn007v. Klavyesini degistirmistim 1 ay once. Klavye sapitmaya basladi. Bazen algiliyor bazen algilamiyor. Klavyeyi cikarttim. Klavye takili olmadigi halde masaustende gezinemiyorum. Mesela bilgisayarima girmek istedigimde en sag kosede en alttaki klasore giriyor. Sanki klavyede yon tuslari takili kalmis gibi davraniyor klavyede soktugum halde. Anlayamadim gitti sorunu

• ts2000 kullanıcısına yanıt
    resimlerde mevcut.wifi usb'sini takmadığım sürece sağda o mavi yanıyor. bazen hiç yanmıyor. bazen beyaz yaznıyor. renklerin anlamlarını bilmiyorum. wifi ve bluetoot özelliğini FN+f2 yapıp açmaya kalkıorm izin vermiyor. içerden bir sorun var. driver'larının hepsini yükledim :S yani acaba genel olarak içerisini yeni bir wifi kartı ekleyebilir miyiz.? siz nasıl çözdünüz? denilen herşeyi denemeye hazırım :)
    Bu mesaja eklenen görseller:

||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ ||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ

Mavi ışık intel işlemciye entegre grafik işlemcinin, beyaz ışık ise daha kaliteli olan nvidia grafik işlemcinin kullanılmakta olduğunu gösterir. Wi-fi ile ilgili bir durum değil kısacası. Benim yaptığım gibi kartı söküp temizleyip sağlam şekilde vidalarsanız sorun çözülebilir.

• AdiqeCaLe kullanıcısına yanıt
    Klavye pinlerinin anakarta takıldığı yere bisey kaçmış olabilir mi acaba?

Hocam hafta sonu komple açıcam zaten bu gidişle. söylediğini deneyeceğim =) peki bu içerisinde ki wifi kartını söküp yeni taksak da yer mi acaba ? sistem sıkıntı çıkartır mı ki? hiç n53 serisinde bunu yapan var mı ? hatta acaba yapılıyor mu ?
  • ahmetensar kullanıcısına yanıt
    wifi sorunundan dolayı bunu soruyorsanız, kartı temizleyip yerine sağlam şekilde vidalamanız sorunu çözebilir diye düşünüyorum. wifi kartı daha performanslı bir şeyle değiştirmek için soruyorsanız, bilemiyorum zira denemedim. ingilizce forumlarda belki deneyen birisine denk gelebilirsiniz.
  • Hocam sorun büyük ihtimalle wifi açma kapama tusunun ölmesi(sağ taraftaki) benimkide öyle oldu.Açma tarafına doğru baya bir zorladım ve açıldı.wifi de tuştan kapalı oldugu için klavye üzerinden açman mümkün değil. Tuşu biraz zorlamanı öneririm açılırsa bi daha ordan kapatmazsın hatta üstüne bant filan bile yapıştırabilirsin. Başka bir sıkıntının olduğunu düşünmüyorsan önerimi dene öylede olmazsa zaten bilgisayarcı yolu gözükür. İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyoreaktör -- 12 Nisan 2016; 19:06:39 >
  • Hocam asus wireless console3 ü kur oradan açıp kapamayı dene işletim sistemine destek vermediği için bu canavarı ölüme terk etti ASUS.

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/Apps/Wireless_Console/Wireless_Console_3_WIN7_32_WIN7_64_z3019.zip?_ga=1.117266438.1872333470.1459445637

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/Apps/wireless_display/Wireless_Display_Intel_Z21350.zip?_ga=1.16561078.1872333470.1459445637

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seref_ -- 12 Nisan 2016; 21:06:05 >

• Bu sorunun 2 sebebi var.
    1 - @timut köfte nin dediği gibi aç kapa tuşundan kaynaklanabilir orda bi temassızlık vs olabilir.
    2 - driver dan kaynaklı olabilir.

seref_ wireless console3 ile hiç bir alakası olamaz çünkü o eklenti sadece aç kapa olayını animasyonunu göstermeye yarıyor başka bir işlevi yok malesef.

Çözüme yardımcı olabilmem için aida 64 programını burdan
    www.aida64.com
    Download AIDA64 Extreme 5.70.3800 (ZIP) | AIDA64
    http://www.aida64.com/downloads/OGM2NzI1Mzc=
    indirip wirles kartının tam modelini söyleyebilirmisin.(Zip olarak inicektir masaüstüne çıkar ve programı çalıştır kuulum gerektirmez)

• Arkadaşım neden denemeye izin vermiyorsun o bir demo ya da gösteri programı değil wireless Consol yazılımsal olarak wifi adaptörü açıp kapatmaya yarar. Arkadaşım mümkünse uyumluluk ayarlarını yaparak (win7, win8 seçin) bu iki proyu kur korkma asusun kendi sitesinden prolar bunlar bir dene belki ilacın budur.

www.asus.com%2Fsupport%2FDownload%2F3%2F588%2F0%2F1%2F40%2F

http://www.asus.com/support/Download/3/480/0/13/30/

Yok hocam zaten bir sey olsa klavyenin pinlerini takamazdim. Sorunun laptop icerisine klavyeden cikan uzantilarini taktigimiz bolumde oldugunu tahmin ediyorum. Isin tuhaf yani klavyeyi soktukten sonra yine ayni sekilde davranmasi. Klavyeyi soktukten sonra kapatip tekrar aciyorum laptopu durum yine ayni. Bazen hicbir sey olmamis gibi duzgun calistigida oluyor. Tam da bitirme tezine denk geldi

• Tam olarak bu 64'de nereye bakacağımızı bulamadım. o yüzden resim attım. ayrıca. denilen tüm programları indirdim. seçmedim hepsi ne var yok indirdim ama açılmıyor galiba. yada ben yapamıyorum :S glba o düğmeden kaynaklı bir arıza. hafta sonu bi içi açılacak bu gidişle :S
    Bu mesaja eklenen görseller:

||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ

• ahmetensar kullanıcısına yanıt
    resim açılmıyor http://hizliresim.com/ şuraya yükleyip linki verebilirmsin

birde aygıt yöneticisinden wirles kartını devre dışıı bırakıp tekrar etkinleştirmeyi dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ts2000 -- 14 Nisan 2016; 16:22:15 >
  • Hızlı Resim
    Hızlı Resim - Resim Yükle - Hızlı Resim Paylaş
    http://hizliresim.com/NAXbXQ.
    şimdi onu da deniyim .

• Arkadaşlar önümüzdeki birkaç içinde SSD taktırmayı düşünüyorum. Asus N53SN-SZ007V modelini kullanmaktayım.Bildiğim kadarıyla HDD'in yerine SSD'yi, DVD'nin yerine de HDD'yi takabiliyoruz.Bunu kasayı tamamen sökmeden yapabiliyor muyuz?Birde 240-250 GB kapasiteli önerdiğiniz SSD'ler var mı?
  • 
Sayfa: önceki 543544545546547
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.