Şimdi Ara

||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ (546. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.539
Cevap
96
Favori
786.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgisayarın fanını ve ekran çerçevesini bulabileceğim bir yer var mıdır?
    Servise götürsem bulabilir miyim?
  • arkadaşlar n53sn bataryasını nerden alabilirim güvenilir bir site varmı?
  • SSD olarak samsung öneririm gayet iyi.

reojuve@ serviste mutlaka vardır ama sana güzel bi fiyat çıkartırlar internetten araştırmanı tavsiye ederim mutlaka vardır.

tribal_dns@ ben burdan aldım kapasitesi orjinalinden daha yüksek yaklaşık 118tl ye almıştım gayet memnunum 2-3 saat gidiyor şarj.

• @ts2000
    Hocam peki SSD'yi takarken kasayı tamamen mi sökmemiz gerekiyor?
  • Scarface007 kullanıcısına yanıt
    hocam sadece alt kısımda bulunan kapağı açmanız yeterli vidaları kaydırmaz kauçukların altında
  • quote:

Orijinalden alıntı: hocaa896

hocam sadece alt kısımda bulunan kapağı açmanız yeterli vidaları kaydırmaz kauçukların altında

Tamamdır hocam teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ts2000

birde cihazın hava kanallarını güzelce temizleyin ve tabi fanı.İşlemci nin 50-60 grafikte 40-50 civarı olması normal boşta oyun oynarken ısınmasıda normal önemli olan bu ısıyı dışarı atabilmesi.Tabi burda sol el biraz problem olabilir .Güzel bir soğutucu alırsanız stand olarak kısmen çözülebilir.http://www.teknobiyotik.com/tx-ergo500-5x-mavi-led-fanli-6x-yukseklik-ayarli-2x-usb-hub-li-11-17-notebook-sogutucu-stand.html#!prettyPhoto

Hocam cihazın hava kanallarını temizleme ve termal macun yenileme işini servis ücret karşılığı yapar mı ? Ya da kendimiz kolayca yapabilir miyiz ?

• Leonardo Ryzov kullanıcısına yanıt
    Ben kendim hallediyorum https://www.instagram.com/p/BFEyM9xAgr4/ o işi komple parçalayıp.daha dün yaza hazırladım pc yi:)Eğer eliniz biraz hassas ve bilgisayarla aranız iyise kendinizde yapabilirsiniz ama daha önce hiç bilgisayar açmadıysanız tavsiye etmem.Parçalar fazlasızyla hassas.
    Servis ücreti karşılığı temizliğini yapar.telefonla veya e-posta yolu ile fiyat bilgisi alabilirsiniz muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ts2000 -- 8 Mayıs 2016; 15:03:34 >
  • ts2000 kullanıcısına yanıt
    Yardımlarınız için teşekkürler hocam
  • beyler n53JF SERİSİ İ5 M480 işlemcili win10 x64 kullanıyorum ama ram yetersiz kalıyor gibi 4 gb var üzerinde 2*2 diye ve performanstan bakınca bellek hep%82 civarlarında acaba 4*4 ram alsam destekler mi ve alabileceğim bir link verebilirmisiniz tam olarak hangi model vs ona göre aliexpressten alayım diyorum
  • beyler ??
  • Laptop hala canavar gibi hızlı ama fiziksel olarak çöktü. Menteşe ve arka kapatakii menteşe vida yerleri kırıldı. Aç kapa, mousepad gibi bazı yerlerinde sorun olmaya başladı. Dc jack giriş sürekli bozuluyor. Açma kappama tuşu bozuldu. Klavyeyi kağıt mendille sıkıştırıyorum. Tüm bunlara rağmen cihaz hızlı ama yedek parçalrın fiyatlar uçmuş. İncecik 20 cmlik iki tane demire bile benzemeyen menteşe en ucuz 70 TL. Nasıl iş anlamıyorum.
  • SSD aldıktan sonra DVD yerine HDD yi takıcam.Yalnız HDD'yi takmak için kullanılan aparatın iki çeşidi var.Biri 9.5 mm diğeri 12.7 mm hangisi uygundur?

Model: Asus N53SN-SZ007
  • Arkadaşlar hard disk bozuldu. alabileceğim bi link yer var mı.herhangi bi hard disk olur mu daha önce değiştiren varsa tavsiyelerinizi bekliyorum

• @rot_wailer
    Hocam merhaba, DVD yerine takılan kızak 9.5 mm mi yoksa 12.7 mm mi?Asus N53SN-SZ007V modelini kullanıyorum.
  • N53SN SZ002V ssd takmak istiyorum ssd model marka var mı önerisi olan

• SN modelinin 2. elini tavsiye edermisiniz, bir de ne kadar eder, değer mi?
  • Merhabalar;

Harddisk ışığı sık yanmaya başladı onunla ilgili bir sorum olucak

Şöyleki; n53sv bilgisayarım aniden kapandı ve tamire verdim. 170 lira fatura çıkardılar(1 ay önce aynı problemden göndermiştim. 220 lira aldılar anakart güç devreleri tamiri ıvır zıvır dediler). 2. defa aynı problem olunca 3 ay garanti verdikleri için tekrar gönderdim. Arıza başka yerden deyip fatura çıkarınca kızıp yaptırmadım kendim hallederim dedim. Neyin ne olduğunu ne tamiri yaptıklarını bilmememde aracı bir tamirci tarafından işlerin halledilmesi. O da bilmiyor yani ne yaptıklarını.
    n11 den dc board alıp taktım. Güç düğmesi çalışmıyordu, şase yaptırıp öyle açıyordum. yeni tetik kartı alıp taktım. Şuan bilgisayar düzgün açılıyor. Sadece güç ve ekran kartı ışığı soluk yanıyor. O da sanırım anakart girişindeki klipsler bozulduğu için güç düğmesi kartından gelen kablo sabit durmuyor o sebepten.

Neyse sorum şu bilgisayarın harddisk ışığı eskiye göre daha fazla yanıp sönmeye başladı. Sorunun yazılımsal olmasından ziyade dc board dan fazla veya kaçak akım gelmesinden olma ihtimali var mıdır? Böyle kullansam zarar verir mi?

n11 den dc board alıp kullanan var mı? veya yan sanayi uzun kullanımda sıkıntı çıkardı mı?

• il60hami84 kullanıcısına yanıt
    Fiyatini bilmemde yeni modellere yonelin 2012 de cikmisti eskidi bence artik ha memnunum orasi ayri

• USB 3.0 hızı sizde arkadaşlar?Bende usb 3 destekli 2 tane flaş ve 1 tane harddisk var.Harddiskte 60-70 MB/sn ile aktarım yapıyor en fazla flaşta ise daha kötü en fazla 20 MB/sn ile.Fresco USB 3.0 driverda kurulu.Yardımcı olur musunuz?

• 
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.