Şimdi Ara

||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ (544. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.539
Cevap
96
Favori
786.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 542543544545546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kablonun konumu ve gidiş yönünü ele alırsak üsteki ışıkların oraya bir yere bağlanıyor sanırım.
  • N53SN SZ024V laptop 5 yıllık, batarya sarj tutmuyor, orjinal almak istiyorum ama asus servis sadece batarya satışı yapmıyor,bilgisayarı gönderin bakalım falan diyor. Orjinal batarya nereden alabilirim?
  • ts2000 kullanıcısına yanıt
    gittigidiyordaki satıcı ile görüştüm, orjinalde ışıklı klavye varsa kullanılabileceğini söyledi. Ne kadar doğru bilemem ama riske atmaya değmez sanki.
  • normal ile arasında yaklaşıl 10 tl kadar bi fiyat farkı var.Ben riski alıp sipariş vericem bugün burdan
    urun.n11.com
    Klavye - Klavye Takımı Yedek Parça - n11.com
    http://urun.n11.com/klavye/asus-n53sn-klavye-isikli-P99319960
    elime ulaştığında paylaşırım detayları
    benim düşüncem aydınlatma çalışırsa çok iyi olur çalışmazsada problem değil klavye sağlam çalışsın yeter.

• Arkadaşlar

Resimdeki şekilde olması gerekiyor klavyenin uyum sağlaması için. İnce olan kablo ışık için. Anakarttan ya da USB ile 5v verirseniz ışıklar yanar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrykt -- 15 Mart 2016; 14:20:04 >
  • ts2000 kullanıcısına yanıt
    Sonucu merakla bekliyorum, fotoğraf destekli aydınlatırsan bizi çok seviniriz.
  • Arkadaşlar ben N53SN kullanıcısıyım Windows 10 güncellemesiyle win10 a geçtim ve bilgisayarıma tümden format attım şu an bilgisayarım bomboş. Cdsiz formatla driverler siliniyor mu bilmiyorum ama önceden asusa ait yüklü programlar neyse onları tekrar nerden bulup yükleyebilirim mesela lifeframe vardı fn+v yaptığımda kamera açılırdı şu an açılmıyor ses açma kapama tuşları işlevini yitirdi bunların hepsini tekrar nasıl yükleyebilirim hiç bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaşlar iyi günler n53sn modeli uefi desteklimi? ssd ye flash diskten win 10 kurulumu yapıcam bunun için burdan yada özelden yardımcı olabilicek varmı

Hocam benim bildiğim win 10 driverları kendi yüklüyor eğer kontrol etmek istersen aygıt yöneticisinden donanımların driverları yüklümü kontrol edebilirsin, asus programları için de ilk sayfadan lazım olanların isimlerine bakıp internetten bulabileceğini düşünüyorum.
  • @laska klavye elime ulaştı bugün @mrykt ın dediği gibi aynı anakartı baya inceledim ama takıcak bir yer yok malesef ancak anakartın bir yerine kablo uzatarak lehimleyince çaılışabilir ışıklar buda hassan iş anakartı riske atmaya değmez.zate klavyeyi iade edicem başka bi kaç tuşu basmıyor bide işaretlenmiş gibi iade gelen bir klavye herhalde bende iade edicem :)

@kamil_asimavi FN + tuşlarını kullanmak için asus atk package kurman gerekli . windows 10 uyumlu sürüm burdanhttp://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/Apps_for_Win10/ATKPackage/ATKPackage_Win10_64_VER100040.zip indirebilirsin.lime fre gibi programları kurabilirsin aynen onlar sorun çıkarmaz.burdanhttp://www.asus.com/tr/supportonly/N53SN/HelpDesk_Download/ ulaşabilirsin.ama buradan sadece ek yazımlımları indirip kur driverlarin hiç birini yükleme zaten w10 hepsini otomatik yüklüyor.(GEFORCE sürücüsünü Nvidia sitesinden indirip kurmalısın)

@Timut Köfte evet uefi desteği var ancak kapalı ise biostan etkinleştirmen gerekli.orjinal bir w10 kurulum iso su indirip rufus ile usb yi hazırlayabilirsin.Detaylı anlatımı burada
    10.enpedi.com
    Windows 10: UEFI veya Klasik Kurulum için Önyüklenebilir USB Flash Sürücü Oluşturma
    http://10.enpedi.com/2015/02/windows-10-uefi-veya-klasik-kurulum.html
    bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ts2000 -- 17 Mart 2016; 21:20:44 >

• Arkadaşlar n53sn kullanıyorum.Win 10 a geçiş yaptım ancak geçen gün sıfırladım bilgisayarı ve atk hotkey bulamıyorum win 10 uyumlu.Ayrıca sonicmaster da hiç bir yerde yok.Asus online servise bağlandım bana win 10 desteği yok win7 ile kullanmanız gerekiyor dediler.Böyle saçma şey olamaz tabi.Parçaların illaki win 10 desteğini buluruz ancak sonicmaster olmadan ses az çıkıyor ve hotkey olmadan kısa yol tuşları aktif değil (ses açma kapatma ekran ışığı azaltma vs.) bu konularda bilgisi olan arkadaş varmıdır ;))

• Arkadaşlar n53sv modellere ekstra ram takan oldu mu? Kingston 4gb 1333 mhz sodimm düşünüyorum, önerir misiniz?
  • Arkadaşlar cihazlarımız için menteşe nerden alabiliriz? Kırıldı benimkiler alayım diyorum ama her yerde en az 50 euro diyor
  • Ürünü az önce teslim aldım ve monte ettim, sorunsuz çalışıyor, düşünenlerin bilgisine.

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrisked -- 2 Nisan 2016; 14:53:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: harwester78

Arkadaşlar n53sn kullanıyorum.Win 10 a geçiş yaptım ancak geçen gün sıfırladım bilgisayarı ve atk hotkey bulamıyorum win 10 uyumlu.Ayrıca sonicmaster da hiç bir yerde yok.Asus online servise bağlandım bana win 10 desteği yok win7 ile kullanmanız gerekiyor dediler.Böyle saçma şey olamaz tabi.Parçaların illaki win 10 desteğini buluruz ancak sonicmaster olmadan ses az çıkıyor ve hotkey olmadan kısa yol tuşları aktif değil (ses açma kapatma ekran ışığı azaltma vs.) bu konularda bilgisi olan arkadaş varmıdır ;))

şimdi sorunları için aşağıdaki mesaj da linkler var

quote:

Orijinalden alıntı: ts2000

@laska klavye elime ulaştı bugün @mrykt ın dediği gibi aynı anakartı baya inceledim ama takıcak bir yer yok malesef ancak anakartın bir yerine kablo uzatarak lehimleyince çaılışabilir ışıklar buda hassan iş anakartı riske atmaya değmez.zate klavyeyi iade edicem başka bi kaç tuşu basmıyor bide işaretlenmiş gibi iade gelen bir klavye herhalde bende iade edicem :)

@kamil_asimavi FN + tuşlarını kullanmak için asus atk package kurman gerekli . windows 10 uyumlu sürüm burdanhttp://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/Apps_for_Win10/ATKPackage/ATKPackage_Win10_64_VER100040.zip indirebilirsin.lime fre gibi programları kurabilirsin aynen onlar sorun çıkarmaz.burdanhttp://www.asus.com/tr/supportonly/N53SN/HelpDesk_Download/ ulaşabilirsin.ama buradan sadece ek yazımlımları indirip kur driverlarin hiç birini yükleme zaten w10 hepsini otomatik yüklüyor.(GEFORCE sürücüsünü Nvidia sitesinden indirip kurmalısın)

@Timut Köfte evet uefi desteği var ancak kapalı ise biostan etkinleştirmen gerekli.orjinal bir w10 kurulum iso su indirip rufus ile usb yi hazırlayabilirsin.Detaylı anlatımı burada
    10.enpedi.com
    Windows 10: UEFI veya Klasik Kurulum için Önyüklenebilir USB Flash Sürücü Oluşturma
    http://10.enpedi.com/2015/02/windows-10-uefi-veya-klasik-kurulum.html
    bulabilirsin.

sonic master içinse yeni adı sonic focus
    www.enpedi.com
    Windows 8’e Yükseltilen Asus Bilgisayarlarda Realtek Sürücü Sorunu
    http://www.enpedi.com/2013/01/windows-8e-yukseltilen-asus.html
    burdan yararlanabilirsin windows 8 olmasına takılma w10 çıktığından beri kullanıyorum çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ts2000 -- 5 Nisan 2016; 10:28:08 >

• theycantmeasureheart kullanıcısına yanıt
    Menteşe önemli tabi.Çokta ucuza almamak lazım burdan bakabilirsin
  • Arkadaşlar selamlar. Bugün termal macun yenilemesi için gerekli islemleri yaptım. Vidaları geri taktıktan sonra laptop i çalıştırdım. Sıkıntı su ki, ekrana görüntü gelmiyor. Hdmi ile tv ye bağladım yine görüntü yok. Tamamen siyah ekran ve sağ üstteki ışıkların hepsi yanıyor (num / caps / gpu / power). Bu sorunla daha once karşılaşan oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wrisked W kullanıcısına yanıt
    Ramlerin yerlerini değiştirince sorun çözüldü çok şükür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar selamlar,

n53sv bilgisayarıma termal macun yenilemesi yaptım ancak daha da ısındı maalesef. gta'da 84 dereceyi görürken şimdi 95 lere çıkıyor neredeyse. kullandığım bu macun . daha kaliteli bir şey düşünüyordum ancak bulunduğum ilçede bunu bulabildim. acaba macun mu kalitesiz yoksa 3 defa macunu silip yeni macun sürmeme rağmen ben mi beceremedim? macun konusunda önerisi olan var mı?
  • bir kaç aydır durup dururken wireless bağlıyken internet gidiyor.sonra bakıyorum wireless donanımında çarpı işareti çıkıyor. bilgisayarı restart edince sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam ediyor.windows 10 kullanıyorum ama sorun windows 7 kullanırkende vardı.önerisi olan varmı?
  • aynı sorun bende de oluyordu, driver'ları güncelledim. 1 ay kadar önce bilgisayarı açtım, wifi kartının vidalarını söküp yerinden çıkarttım. biraz hohlayıp silgi ile uçlarını narin bir şekilde temizleyip yerine sağlam bir şekilde vidalayarak taktım henüz bir sorun yaşamadım.
  • 
Sayfa: önceki 542543544545546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.