Şimdi Ara

||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ (564. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.539
Cevap
96
Favori
785.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 562563564565566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır denemedim ekran kartınızı güncelleyip nvidia denetim masasından oyunu ekleyip nvidiayi seçip bir kezde o şekilde deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madhearted20 kullanıcısına yanıt
    Onuda yaptım ama işe yaramadı

• Scarface007 kullanıcısına yanıt
    İşletim sistemin ne güncel mi ? Eğer güncel ise nvidia physx ayarlarına bir bakın derim. Mutlaka olması lazım oyuna girdiğinizde laptopun açma tuşunun yanındaki ışık beyaz yanıyor ise hariciyi kullanıyor. Mavi yanıyor ise intel hd graphic kullanıyor demektir.
  • madhearted20 kullanıcısına yanıt
    İşletim sistemim Windows 10 güncel o ışık beyaz yanıyor ama oyunun içine girdiğimde ekran kartı kısmında Intel yazıyor ve kilitli gözüküyor yan taraftada ekran kartı kapasitesini 32 mb olarak gösteriyodu.Diğer oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama bunda böyle bir sıkıntı oldu

• bilgem kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bende istediğiniz dvd'ler var. Bilgisayarı ilk aldığımda gerekebilir diye oluşturmuştum hala saklıyorum. Eğer çalışıyorlarsa bir aksilik olmaz zaman bulabilirsem dvd'leri iso olarak yükleyip linkini paylaşabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F3EE5A1B -- 25 Şubat 2018; 17:47:13 >
  • Sz129v kullanıcısıyım. 6.5 sene oldu hala tamir yüzü görmedi. Ilk aldığım gün gibi çalışıyor. Tek sıkıntısı ekranin sol alt kenarı biraz çatladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan000083 -- 26 Şubat 2018; 13:55:6 >
  • vingolf kullanıcısına yanıt
    Benim laptopta 7. yılında yaklaşık 6-7 jack değişimim oldu. Bazı arkadaşlar 7 yıldır hiç değiştirmemiş. Laptopu hiç yerinden oynatmadılar mı nedir

3. Yıldan sonra her yıl en az bir jack. Tabi ben Aliexpress'ten aldığım için en fazla 60 70 lira harcamışımdır
  • Arkadaşlar özellikle chrome'da ram kasma yapıyor bazen yanıt vermiyor bile oluyor.
    Çok eklenti de kullanmıyorum ama 5 dakikalık iş yarım saate çıkabiliyor.
    Çözüm önerisi olan var mı?
  • SZ129V kullanıp anakartı arızalanıp arızayı giderebilen var mı ?
  • Herkese merhaba arkadaşlar,

2011 Ağustos'da bu laptop'u almıştım. 1.5 sene evvel SSD taktım memnunum fakat aldığım günden beri şöyle bir sıkıntı var ki bu beni iyice sinirlendirmeye başladı. Sorunu anlatıyorum.

Laptop şu an windows 10 home en son sürümünde (her ne kadar güncellemeden kaçsam da dün akşam beni yakaladı.) lisanslı olarak. Bu bilgiden sonra, bilgisayar üzerinde herhangi bir uygulama çalıştırırken örnek olarak; tarayıcılar, başlat menüsü vs. vs. istisnasız sürekli olarak harici ekran kartı devreye giriyor (normalde mavi yanan ışık beyaza dönüyor oradan anlıyorum) anlamsız bir şekilde. Yani gerçekten sadece windows simgesine tıklıyorum harici ekran kartı devreye giriyor. Hal böyle olunca 3. veya 4. beyaz ışığın yanmasından sonra harici ekran kartı fanı çalışıyor ama ne çalışıyor kulağı sağır edecek düzeyde inanılmaz bir rahatsızlık veriyor bana özellikle gece vakitlerinde ortam tamamen sessiz iken.

Geçtiğimiz yaz laptop'u komple söktüm iyice temizledim fakat seste en ufak bir azalma olmadı.

Bu laptop'u kullanan arkadaşlar kendi durumlarını cevap olarak yazabilirlerse çok mutlu olurum kendi durumumla mukayese etmek için.

İyi forumlar.

Edit: Kullandığım model N53SN-SZ129V

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riobolt -- 2 Mart 2018; 0:2:26 >

• emir.erdgn kullanıcısına yanıt
    Uluc_Reis U kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende de jpeg deki modelden N53sn-sz129v mevcut. Ram güncellemesini şu şekilde yaptım ve 2 adet 4 gb ram ile 6 + 8 toplam da 14 gb ram ile kullanıyorum. Pc 16 gb ı destekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRustNo_one -- 2 Mart 2018; 10:59:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riobolt

Herkese merhaba arkadaşlar,

2011 Ağustos'da bu laptop'u almıştım. 1.5 sene evvel SSD taktım memnunum fakat aldığım günden beri şöyle bir sıkıntı var ki bu beni iyice sinirlendirmeye başladı. Sorunu anlatıyorum.

Laptop şu an windows 10 home en son sürümünde (her ne kadar güncellemeden kaçsam da dün akşam beni yakaladı.) lisanslı olarak. Bu bilgiden sonra, bilgisayar üzerinde herhangi bir uygulama çalıştırırken örnek olarak; tarayıcılar, başlat menüsü vs. vs. istisnasız sürekli olarak harici ekran kartı devreye giriyor (normalde mavi yanan ışık beyaza dönüyor oradan anlıyorum) anlamsız bir şekilde. Yani gerçekten sadece windows simgesine tıklıyorum harici ekran kartı devreye giriyor. Hal böyle olunca 3. veya 4. beyaz ışığın yanmasından sonra harici ekran kartı fanı çalışıyor ama ne çalışıyor kulağı sağır edecek düzeyde inanılmaz bir rahatsızlık veriyor bana özellikle gece vakitlerinde ortam tamamen sessiz iken.

Geçtiğimiz yaz laptop'u komple söktüm iyice temizledim fakat seste en ufak bir azalma olmadı.

Bu laptop'u kullanan arkadaşlar kendi durumlarını cevap olarak yazabilirlerse çok mutlu olurum kendi durumumla mukayese etmek için.

İyi forumlar.

Edit: Kullandığım model N53SN-SZ129V

yukarı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Riobolt R kullanıcısına yanıt
    Aynı modeli ben de kullanıyorum. Sizinle aynı zamanda almışız bilgisayarı. Durumunuz benimkiyle birebir aynı,yalnız ben ssd yi sizden önce almışım
    Şimdi denedim aynı durum bende de var. Ekran kartı devreye girip çıkıyor ama fan çalışması falan yok. Gayet sessiz bilgisayar.

• secooo kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabınız için teşekkür ederim öncelikle.

İnanın çok sıkıldım bu durumdan inanılmaz derecede sinirlendiriyor beni. Yani word belgesi açıyorum ekran kartı devreye giriyor, tarayıcı çalıştırıyorum devreye giriyor. Sırf deneme amaçlı bilgisayarı açık tutuyorum üzerinde hiçbir işlem yapmadan belirli bir süre sonra tekrardan belirli aralıklarla ekran kartı devreye giriyor ve kulağı adeta sağır edici bir fan sesiyle karşı karşıya kalıyorum. Ne yapacağım anlamadım. Elimi biraz toparlayayım emekli edeceğim gibi laptopu başka çarem kalmadı.

• Riobolt R kullanıcısına yanıt
    Benim bilgisayarda da var fan sesi ama sizin tarif ettiğiniz derecede değil. Bir ara fan çok fazla çalışmaya başlamıştı gittim termal macunu yenilettim temizlettim düzeldi.
    Ssd taktıktan sonra ciddi manada memnunum bilgisayarımdan. Güncel oyun oynayamıyorum o ayrı ama zaten oynamaya vaktimde olmuyor.
    7 sene içinde bi çerçevem kenardan kırıldı birde menteşeler değişti. Başkada sorun çıkarmadı.
    Maddi durumunuz nedir bilmiyorum ama bu aralar fiyatlar ateş pahası. Bence gittiği yere kadar kullanın. Son 1 aydır sürekli araştırıyorum ama fiyatları görünce geri kapatıyorum siteleri. 2000 lira civarı veripte alacağım bilgisayarın performansı şimdikinden farklı olmayacağı için parayı tutup daha üst model alayım diyorum.

• secooo kullanıcısına yanıt
    Hocam bende memnunum performansından vs. bir tek oyun oynuyorum vakit buldukça BFME2 onu da çok rahat bir biçimde kaldırıyor. Daha önceki mesajlarımda da bahsettiğim üzere sadece fan sesi canımı çok sıkıyor o kadar. Üniversite de son dönemim okuduğum bölüm gereği bilgisayar olmazsa olmaz en kısa zamanda bende tekrar içini komple açıp termal macununu bir yenileyeyim inşallah bir nebze olsun düşer şu gürültü. Fiyatlar konusunda çok haklısınız SSD yi tam zamanında almışım diyorum şimdiki fiyatları görünce.
    Bu arada benim bilgisayarımın da çerçevesinde kırık meydana geldi sağ üst taraftan fakat çok bir sorun teşkil etmiyor. Bant çektim idare ediyoruz.

Cevaplarınız için tekrardan teşekkür ederim. İyi günler.

• Herkese merhabalar, N53SN-SZ129V modelli cihazımın anakartı arızalıydı,bugün servisten aradılar 700 TL anakarta ödemem gerekecek, sorum şu ki yeni bir bilgisayar almak mı mantıklı yoksa işimi görsün diye 700 TL verip bu modelle devam etmek mi sizce değermi 700 TL vermeye, herkese şimdiden teşekkür ederim.

• Bence değmez kalan parçaları satabilirsin harddiski işlemci ram ekran ama alt üst kasa bezel cover bunlara müşteri bulursan yeni laptop parasini çıkartırsın 😉

• quote:

Orijinalden alıntı: madhearted20

Bence değmez kalan parçaları satabilirsin harddiski işlemci ram ekran ama alt üst kasa bezel cover bunlara müşteri bulursan yeni laptop parasini çıkartırsın 😉

Hocam bu bilgisayarın monitör modeli ne bilginiz var mı,ihtiyacım var.
  • 15.6 led 40 pin olması lazım

• 
Sayfa: önceki 562563564565566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.