Şimdi Ara

||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ (563. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.539
Cevap
96
Favori
786.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 561562563564565
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben toshibanın şarj aletini aldım 6.32a 120w.Fakat şarj aletinin ucu çok ısınıyor,eriyor resmen.Sorun acaba dc jackta mıdır ? Şarj aletini yenisiyle değiştirdim sorun yine aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamii61

Ben toshibanın şarj aletini aldım 6.32a 120w.Fakat şarj aletinin ucu çok ısınıyor,eriyor resmen.Sorun acaba dc jackta mıdır ? Şarj aletini yenisiyle değiştirdim sorun yine aynı.

bendede aynı sorun vardı laptopun içierisindeki jack girişi kırlımış ondan yapıyordu. kart olarak satılıyor n11 de falan alıp değiştirebilirsiniz.
  • josh-r J kullanıcısına yanıt
    Komple parçayı değiştirecez dimi hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hamii61

Komple parçayı değiştirecez dimi hocam ?

ben ilk önce jackı tamir ettirdim gene oldu kısa sürede onun için jackın bağlı olduğu minik boardu komple değitirdim hocam
    aşağıda linki var şekli şemali için fikriniz olsun diye paylaştım. kendi modelinize tam uygununu bulabilirsiniz site üzerinden yada satıcı ile iletişime geçip.
    GittiGidiyor
    Asus N53 N53SV Power kart Dc Jack board sıfır orjınal Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-n53-n53sv-power-kart-dc-jack-board-sifir-orjinal-319198055

• josh-r J kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

• Tarayıcıdan youtube a giriyorum bazen ses geliyor, bazen gelmiyor. Tarayıcıyı kapat aç yapınca ses geliyor. Lanet olası windows 10 kullanıyorum. Herşey güncel, son sürüm. Bu sorunu nasıl çözerim.
  • lanet olası şarj temassızlığı yine oldu. bu 10.falan heralde. bi laptop parası çıkardım valla şu şarj soket işi değiştirme zımbırtısına
  • Merhaba Sayın Arkadaşlar,

Yıllardır kullandığım Asus N53SN model bilgisayarımdan oldukça memnunum. SSD takıp Windows 10 a geçtim ama bluetooth sıkıntısıyla karşılaştım. yüklediğim driver ilk başta çalışıyor ama biraz zaman geçince Aygıt Yöneticisine gidip baktığımda hata ile karşılaşıyorum. aranızda Windows 10 ile uyumlu driver linki atabilecek var ise teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar merhaba, uzun süredir kullandığım bir N53JQ var. Hiç bir sorunumuz yoktu, son birkaç gündür bazı uygulamalarda donma yapmaya başladı, bende yine her zamanki gibi fa pislendi ısınıyor dedim ve açıp rutin temizlik termal macun olayına giriştim. Topladım çalıştı, sabah açmak istedim açılmıyor. Pil bitik, pili çıkarınca da çalışmıyor, kırmızı şarj ışığı yanıyor ama tık yok. HDD değiştirdim, bios pilini çıkardım bekledim yeni pil taktım, ramları tek tek denedim nafile. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum, bir el atın lütfen.
  • tuncd T kullanıcısına yanıt
    Bir laptop tamiri yapan yere götür anakartta elektrik geliyor mu bir baksın?Devre ilk çalışmıs olabilir sonra kısa devre yapmıs olabilir teknik ekipman lazım sorunu bulmak için böyle bir durumda cevap burada kimse veremez ki?
  • kronik bilinen bir sorunu varmıdır acaba, örneğin bios uçmuş olabilir mi? böyle bir şey olabilir mi diye düşünmüştüm, tamirci yolu görünüyor haklısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncd

Arkadaşlar merhaba, uzun süredir kullandığım bir N53JQ var. Hiç bir sorunumuz yoktu, son birkaç gündür bazı uygulamalarda donma yapmaya başladı, bende yine her zamanki gibi fa pislendi ısınıyor dedim ve açıp rutin temizlik termal macun olayına giriştim. Topladım çalıştı, sabah açmak istedim açılmıyor. Pil bitik, pili çıkarınca da çalışmıyor, kırmızı şarj ışığı yanıyor ama tık yok. HDD değiştirdim, bios pilini çıkardım bekledim yeni pil taktım, ramları tek tek denedim nafile. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Selam herkese, belki birinin işine yarayabilir diye yazma ihtiyacı duydum, makinenin tetik almama sebebi, üst kasanın ön tarafında bulunan, flex yada flat kablo diye tabir edilen, bana göre alakasız bir yerde olan kablonun tak çıkar yapa yapa bir kanalının ucunun kalkmasından kaynaklanmış. Kablonun aşınmış tarafını düzeltip ters bağladık, tekrar temizlemek için sökersem yeni taraf aşınsın diye. Kablo simetrik olduğu için sorun teşkil etmiyor. Ayrıca takılmalarda düzelmişe benziyor. Bu arada 3-4 kez win10 kurdum ama donmalar yüzünden kullanamadım, kurupta sorunsuz kullanabilen var mı? Selamlar

• Arkadaşlar Call Of Duty WWII yi oynayan var mı?1-2 ay önce ben denemiştim oyun ayarlarında Nvidia yerine Intel gözüküyordu sonra silmiştim.Aynı sorunu yaşayan var mı?
  • Arkadaşlar Call Of Duty WWII yi oynayan var mı aranızda?Oyuna girdiğimde ekran kartı olarak Intelin ekran kartı gözüküyor kilitli olarak gözüktüğü için değiştirme olmuyor.Nvidianın denetim masasından ayarlıyorum, sağ tıklayarak Nvidia ile aç yapıyorum ama düzelmiyor.Driverlarda güncel.

• Formattan sonra sol üstte ses açma kapama tuşları çalışmıyor, bunları çalıştırmak için yüklemem gereken bir program var mıydı? Windows 10 64 bit kullanıyorum.
  • bagavir kullanıcısına yanıt
    ATKACPI driver and hotkey-related utilities indirip kurarsanız düzelir (asusun kendi sitesinden)
  • quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba, uzun süredir kullandığım bir N53JQ var. Hiç bir sorunumuz yoktu, son birkaç gündür bazı uygulamalarda donma yapmaya başladı, bende yine her zamanki gibi fa pislendi ısınıyor dedim ve açıp rutin temizlik termal macun olayına giriştim. Topladım çalıştı, sabah açmak istedim açılmıyor. Pil bitik, pili çıkarınca da çalışmıyor, kırmızı şarj ışığı yanıyor ama tık yok. HDD değiştirdim, bios pilini çıkardım bekledim yeni pil taktım, ramları tek tek denedim nafile. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Selam herkese, belki birinin işine yarayabilir diye yazma ihtiyacı duydum, makinenin tetik almama sebebi, üst kasanın ön tarafında bulunan, flex yada flat kablo diye tabir edilen, bana göre alakasız bir yerde olan kablonun tak çıkar yapa yapa bir kanalının ucunun kalkmasından kaynaklanmış. Kablonun aşınmış tarafını düzeltip ters bağladık, tekrar temizlemek için sökersem yeni taraf aşınsın diye. Kablo simetrik olduğu için sorun teşkil etmiyor. Ayrıca takılmalarda düzelmişe benziyor. Bu arada 3-4 kez win10 kurdum ama donmalar yüzünden kullanamadım, kurupta sorunsuz kullanabilen var mı? Selamlar

N53SV kullanıyorum orjinal windows 7 lisansı ile windows 10 home 64 bite yükselttim ve temiz kurulum yaptım yıllardır windows 10 ile sorunsuzca kullanıyorum.Windows 10 kurduktan sonra sesinde azalma oldu ses ayarlarından 24 bit 192000 alınca ses sorunuda düzeldi. Biostan AHCI yi acıp windows 10 64 bit kur güncellemelerini yap ekran kartının son sürümünü indir sorun olmaması gerekiyor.Senin makinan sanırım birinci nesil işlemcili ama yinede sorun yapmaması gerek.

Arkadaşlar N53SV nin touchpad flex kablosunun kodunu bilen varmı ? Acil yardımlarınızı bekliyorum.

• Asus N53SV 6GB Ram İ5-2450m işlemci GT540M;
    Sene 2018 GTA V açıyor (35 Fps), Battlefield 1 açıyor (25 fps) maaşallah. :D
  • madhearted20 kullanıcısına yanıt
    Hocam Call Of Duty WW2 yi denediniz mi?Ayarlara girdiğimde Intelin ekran kartı gözüküyor ne yaptıysam çözemedim.
  • 
Sayfa: önceki 561562563564565
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.