VESTEL FLORA KLİMA İÇ ÜNİTE SU ÜFLEME VE AKITMA SORUNU
merhabalar ,
2021 Yılında almıs olduğum vestel klima iç üniteden başta su üflemek ile başlayıp sonrasında ise hem üfleyip hem alt tarafından akıtmaktaydı. Bu konu ile alakalı vestel ile 3 kez sikayet kaydı olusturdum. ilk sene sonunda iç ünite değişti , 2. oluşturduğumda ise yıllık bakım dediler ve garantisi olmasına rağmen bakım yaptırdım fakat sorun giderilemedi , sonunda garanti bitti ve benden 5bin para talep ettiler iç üniteyi tekrar yenilemek için. Sonrasında anlaşamadığımız için thh başvuru yaptım fakat 24 aylık garantisi bittiği için başvuruma bakmadılar bile. Sonuç olarak thh kaybettim , bu yazıyı gören arkadaşlar vestel klimalarında olan kronik sorundan dolayı almaması gerektiğini düşünüyorum. Ne yazık ki bu ülkede adeletin olmadığı tekrardan tecelli etmiş bulunmaktadır. Servis kayıtları , resimleri herseyi eklememe ve garanti süresince bu sorunun devam ettiğini belirtmeme ve vestelin çözmediğini yazmama rağmen haksız bulundum. Ayıp sonradan ortaya çıkmadı , kurul yazmış olduğum olayı okumamış bile. Sonuç olarak evaporatör plastiği çatlıyor ve drenaj suyunu fanın olduğu kısıma verip oradan odanın içerisine atımını sağlıyor.
Anahtarlı Topraklı Priz
Merhabalar,
Bir konuda desteğinizi isteyeceğim , duvarda sıva altı tek kasam var ve buraya hem anahtar hem priz yapmak istiyorum.
Normalde söyle bir ürün var ;
Fakat ben şu şekile dönüştürmek veya tek başına böyle bir ürün varsa onu almak istiyorum.
Duvar kırma durumumuz olmadığı için tek kasada olacak şekilde böyle bir ürün bulabilir miyiz ? Veya birleştirme yapılabilir mi ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistem Hakkında yorum alabilir miyim?
|
Nefes Kesilmesi
|
Veterener arkadaşlardan yardım istiyorum!!!!
|
mele f10 pro
|
lg 42la640s hazır turksat 4a kanal listesi
|
Amazondan asus için batarya almak
|
Cevap: SONY XPERIAâ„¢ Z1 ROOT REHBERİ
|
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 446
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 4.593 (Bu ay: 185)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 61 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Asus