Şimdi Ara

mele f10 pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mele f10 pro air mouse aldım fakat sorun sesin sadece air mouseden gelmesi.Tv den ses alamıyorum.air mouse nin receiver cıkartınca gene ses tv geçiyor.Sorun output ayarlayamıyorum. Android box bu sorunu yaşıyorum bu arada.Birde air mouseyi tanıtmaya gerek yok diyorlardı ne ses açma kapatma ne diğer tuşlar çalısıyor.Tek kanallarda ileri geri yapabiliyorum.
     mele f10 pro

• Tüm sorunlarımı hallettim.Sorusu olan varsa cevaplarım.
  • Merhaba;

Android de mikrofon ve kulaklığı nasıl çalıştırabildiniz ???

Android tv de kullanıyorum...

Klavye, air mouse, diğer yüzdeki yön ve ses tuşları takar takmaz aktif oldu,
    ancak kulaklık ve mikrofonu androidde çalıştıramadım...

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odaf -- 24 Aralık 2015; 15:40:44 >
  • soundabout diye bir program var onunla kontrol ediyorum ses olayını.
  • Tamer bey android tv boxtan kumandaya bagli kulaklikla ses alabiliyormusunuz ?
    Pcye taktigimda kumandadan sorunsuzca ses alabiliyorum ama tv boxda malesef olmuyor... yardimci olursaniz cok cok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorunu çözen varmi bende tvden ses alamıyorum

• merhabalar ben bu üründen aldım tv box için yanlız programlama yapamadım herhalde eşleşme oldu ama usb takınca tv box ses gidiyor çıkarınca geliyor ne yapmam gerekir programlama nasıl oluyor yardımcı olabilirmisiniz.rica etsem
  • Sorunu nasıl çözdün. Bende soundabout programını aptoidden kurdum ama açılmıyor

• Sorunu nasıl çözdün? Bende soundabout programını aptoidden kurdum ama açılmıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.