< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObjektifEye -- 28 Mart 2025; 10:59:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱Elite

-
-
30k verdikten sonra Xiaomi serisi alınır, 45k verdikten sonra adam gibi kameralı 15t falan alınır.
Benim görüşüm budur. Poco x7 pro tam fp ürünü kaldı 20-21k ile.
Gereksiz segment olmuş bunlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
pro gayet güzel cihaz, 30k'ya 6000mah bataryalı gen3'lü, kablosuz şarjlı, 2k ekranlı, ufs4.1, ddr5x'li cihaz zor bulunur 4/6 da güncelleme desteği
tabi hyperos kısmını ayrı tutuyorum
f7 ultra ise hayal kırıklığı, 5.300 batarya ve 40k üstünde fiyatla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeboyy -- 27 Mart 2025; 15:35:21 >
Merhaba
45K ya hangi telefonda 8 Elite performansı alabiliriz. En ucuz 8 Elite'li cihaz Red Magic 10 Pro ve o bile 48K.
Mesela benim önceliğim işlemci olduğu için F7 Ultra gözümde rakipsiz.
Ama sizin bildiğiniz benim gözümden kaçan güçlü chipsetli 43-45K fiyatlı cihazlar vardır. Konuşalım bilgilerimiz tazelensin
İyi forumlar 🖐🏻
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
F7 Pro'yu indirimli felan yakalayıp aldığında tadından yenmez. Ama, ama bu Poco en çok YD satacak.
İyi forumlar 🖐🏻
21k ya 12gb ram 512hdd poco x7 pro alırsın, 1.6m antutu puanı var.
Kalan 24bin lirayı 3 yıl borsada vadelide tutsan 3. Yılın sonunda orta segment cihazlar 4m antutu puanı almaya başlar o zaman da yenilersin artan parayla.
Veya 24k ya eldeki ekran kartını satıp güncel bir gpu alırsın, giriş segment gaming laptop alırsın.
Napıyorsunuz da 1.6m puanlı cihaz size yetmiyor? Her zaman orta segmentin en iyisi alınır. Kalanı boş iş teknoloji her yıl %15-20 güçlü işlemci çıkartıyor, şuan 1.6m puanla yapamayacağınız şey yoksa onu almak yeterlidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 27 Mart 2025; 19:20:20 >
Ufak düzeltme, resmi sitede ekranlar amoled gözüküyor ve pro modelinde kablosuz şarj yok.
Merhaba
Düşünceleriniz değerlidir illa ki ama cok agresiflik sezdim sizde. Sanki Poco'nun rakip firması sahibi gibi bir tepkiniz var.
Bu mantıkla yaklaşırsak telefon alamayız. Geriye kalan parayı oraya yatır şuraya yatır bu alırsın şunu alırsın demek saçma çünkü herkes kendi parasını kendi ihtiyaçları doğrultusunda harcıyor.
Siz x7 Pro alabilirsiniz ama benim size sorum 8 Elite gücünde daha ucuz telefon var mi yoktu diye olmuştu.
İyi forumlar
Parca temin süresi 7 yıla çıkarılıyormuş haziranda, 29.9'a garantili de dusunulebilir ama hyperos o kadar uzun süre telefonu çöpe çevirmeden durabilir mi bilmiyorum
Poco X7 Pro tanıtıldığında bende çok beğenmiştim ama kullanıcılar yurtiçi yada yurtdışı fark etmeksizin zaman zaman arayanların ulaşamadıklarını söylüyorlar. Bu sorun olduktan sonra Poco X7 Pro ne alabiliyorum ne de önerebiliyorum. Umarım F7 serisinin fiyatları daha da geriler ki herkesin alabileceği seviyelerde olurlar.
-
Merhaba
Şuan 12 lite var bence HyperOs kadar yorucu bir arayüz görmedim. Klavuz veya YouTube video list lazım bir ayarı bulmak için katman katman olduğu için ayar icinde ayar ayar icinde ayar.
Ayni zamanda Tecno Phantom X2 kullanıyorum. HiOs arayüzü çok rahatlatti beni. Herşey düzenli katman katman değil. Gereksiz Uygulama içi reklamlar yok. Ayarlara girince kaybolmuyorsun.
Beni F7 Pro ve F7 Ultra şuan için işlemciden yakalıyor.
F7 Ultra da ultra geniş lens'de otofocus yok mesela bu ciddi bir dezavantaj. Phantom X2 de ultrageniş açı af'li olduğu için macro mod gibi cekimler yapabiliyorum.
iyi forumlar
Merhaba
düzeltme için teşekkür ederim. Güncelledim.
iyi forumlar.
selamlar hocam
Benim kafada 5300 batarya ile f7 ultra elendi, gen 3'lü pro tercih ederim yine o batarya ile ultra almam
Pro'da da hyperos korkutuyor
Oneplus 13r ve 13t'yi bekleyeceğiz artık, en azından saf androide daha yakın
olmazsa seneye...
Merhaba
120watt hızlı şarj yapmak için pilin kapasiteyi yukarı cikartmamislar. 90Watt olsun 6000mAh olsun ama;
120 watt ile 5 dk lik şarjla bile kurtarır bunu da hesaba katmak lazım.
iyi forumlar
Sen bir de Nothing OS u dene. bu kadar zahmetsiz arayüz yok.
Bu arada Phantom X 2 bugün tekrar satışa çıksa yine satar. çok çok çok üst düzey bir cihaz. donanımı hala güncel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRFUN4EVER -- 28 Mart 2025; 17:6:39 > -
Merhaba
Nothing Phone da çok değişik bir marka gerçekten. Deneyimlemek isterdim. Bildirim ledi üzerine kurulu bir telefon gibi.
Eskiden tek minik bir rgb led ile bütün bildirim detaylarını alabiliyorduk, renk renk özelleştirirdim. Tekrar gelmesini istediğim ama artık hiç gelmeyecek bir özellik
İyi forumlar
yıllar sonra Pro hakkını veren bir model olmuş cidden avrupada 500 euro bu fiyata bu donanımda cihaz yok.
F7 pro çok güzel bir cihaz olmuş.
Bende X7 Pro var. kamera hariç memnunum.
Anladığım kadarıyla F7 proda kamerada da belirgin iyileşme + batarya ömründe uzama (gsmarena'ya göre) mevcut.
-
F7 Pro Cam kasa F7 Ultra Alüminyum Kasa X7 Pro Plastik Kasa bildiğim kadarıyla malzeme kalitesi de fiyat farkı yapıyor. F7 Pro Snapdragon 8 Gen 3 ile geldiği için fiyatının 30K üzerinde olması normal. Eğer 8s Gen 3 ile gelseydi fiyat daha uygun olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 29 Mart 2025; 22:57:13 >
Hardware Plus'ın röportajında düz F7'e göz kırpıldı. Büyük ihtimalle önceden sızdığı gibi 8s elite işlemcisi olur. Tahminim 7x pro'nun satışını etkilemesin diye bir kaç ay sonra çıkartırlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Merhaba Düşünceleriniz değerlidir illa ki ama cok agresiflik sezdim sizde. Sanki Poco'nun rakip firması sahibi gibi bir tepkiniz var. Bu mantıkla yaklaşırsak telefon alamayız. Geriye kalan parayı oraya yatır şuraya yatır bu alırsın şunu alırsın demek saçma çünkü herkes kendi parasını kendi ihtiyaçları doğrultusunda harcıyor. Siz x7 Pro alabilirsiniz ama benim size sorum 8 Elite gücünde daha ucuz telefon var mi yoktu diye olmuştu. İyi forumlar |
N11 de sana özel kuponla 29.999 tl ![]() |
Benzer içerikler
- poco x3 pro şarj olmuyor
- xiaomi reklam kapatma
- ekran kapalıyken saat gösterme
- direnç kayıt nedir
- getapps nedir
- silinen numaraları geri getirme
- xiaomi pad 7 pro
- xiaomi 15
- xiaomi tartı uygulaması
- poco x6 pro ne zaman çıktı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X