Şimdi Ara

ASUS N53-SV (i7-2630QM_NvidiaGT540_500GB_4GB) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
965
Cevap
1
Favori
65.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: air_jersey15

Hocam sipariş ediyorum ben bu bilgisayarı. Eksenden mi alsam pcdepodan mı kararsızım o konuda

simdiden hayırlı olsun
    ben eksenden aldım hocam fikir vermesi acısından
    yoksa hangisi uygunsa onu secin sizin icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPerience

quote:

Orijinalden alıntı: freeagle

Evde net yok abim alacam dedi dh ye sormadan alinir mi :) eksenden asus n53jl fxty 079vl gibi bi model, hatirladigim ozellikler i5, 2gb ekran karti, 4gb ram falan vardi.. 2 milyarlik alet.. Alinmalik mi, site nasil, bu fiyata daha iyi urun alinabilirmi?

Çok ısrar etmişsin al o zaman gün itibariyle piyasayı yakan tam bir F/P ürünü:

http://www.vatanbilgisayar.com/exper-nr13e-nr13e-core-i7-2630qm--2.0ghz-8gb-ddr3-640gb-15.6-1gb-gt540m-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=52176

500 TL civarı farkı görebildin sanırım

bu pc alınır mı bi yorum? exper nasıl acaba!

• quote:

Orijinalden alıntı: chronicle

quote:

Orijinalden alıntı: XPerience

quote:

Orijinalden alıntı: freeagle

Evde net yok abim alacam dedi dh ye sormadan alinir mi :) eksenden asus n53jl fxty 079vl gibi bi model, hatirladigim ozellikler i5, 2gb ekran karti, 4gb ram falan vardi.. 2 milyarlik alet.. Alinmalik mi, site nasil, bu fiyata daha iyi urun alinabilirmi?

Çok ısrar etmişsin al o zaman gün itibariyle piyasayı yakan tam bir F/P ürünü:

http://www.vatanbilgisayar.com/exper-nr13e-nr13e-core-i7-2630qm--2.0ghz-8gb-ddr3-640gb-15.6-1gb-gt540m-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=52176

500 TL civarı farkı görebildin sanırım

bu pc alınır mı bi yorum? exper nasıl acaba!

Tüm özellikleriyle bu fiyata harika ötesi makine.Ama Exper adı var diye şüpheye düşenler her zaman olur.Bence merak etmenize gerek yok.Exper Casper gibi markalar kendi PC lerini üretmiyor.Dünyanın en büyük notebook üreticilerinden çıkıp(Compal gibi) marka vuruluyor.Zaten bu modelin de kasası Compal firmasına ait resim falan olmamasına rağmen sağolsun Jay Jay Justified arkadaşımız inceledi.Yarın da yerinde kontrol edecek.Sıcak fırsatlardaki konuyu takip ederek bilgi alabilirsin.Tavsiyemdir...Fiyat/Performans olarak şu an piyasadaki en iyi ürün oldu

Ayrıca eklemek isterim;unutma elektronik biraz da şans işidir.En pahalı markayı alıp da sorunla karşılaşabilirsin en ucuz markayı alıp hiç sorun olmadan da kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPerience -- 31 Ocak 2011; 23:47:03 >

• Ayrı bi başlık açtım ama burayada yazıyım dedim . İlk kez actığımızda sistem kaydı nerden yapılıyor , ne gibi şeylerle karsılasırız ,kac dvd gerekir bilgi verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karavanasam_03

quote:

Orijinalden alıntı: air_jersey15

Hocam sipariş ediyorum ben bu bilgisayarı. Eksenden mi alsam pcdepodan mı kararsızım o konuda

simdiden hayırlı olsun
    ben eksenden aldım hocam fikir vermesi acısından
    yoksa hangisi uygunsa onu secin sizin icin

Teşekkür ederim.

pcdeponun notebook listesinde gözükmüyor ama kaydettiğim linkten açınca sayfaya ulaşabiliyorum. Kıllandım açıkçası.

Eksenbilgisayardan sipariş ettim.

• Ekran daha temiz görünüyor eskisine nazaran; özellikle ilk fotoğrafta. Hayırlı olsun, Güle güle kullan.

Uygun bir vakitiniz de bir de LCD panelin kodunu ve üreticisini paylaşabilir misiniz ? Everest programıyla görüntülenebiliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: karavanasam_03

@IP-v6
    hocam fotoları yukledim ilk mesaja yalnız bence bu bir problem degil
    cıplak gozle de beyaz ekran pürüzsüz gorunuyor makro modda bu sekilde cıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tty0 -- 1 Şubat 2011; 1:55:21 >
  • Mesajım bulunsun , bu ürünü gerçekten çok iyi , bimekse ne zaman gelir acaba... yada vatan bilgisayara bekleyecegiz gibi.
  • Eksenden dün sipariş ettim , bugün geldi gayet güzel paketlenmiş kazasız belasız elime ulaştı . Hemen oyunları indirmeye başladım , bikaç testen sonra sıcaklık vs sonuçlarını koyucam , sorularınız varsa sorabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strahd_von_zarovich

Eksenden dün sipariş ettim , bugün geldi gayet güzel paketlenmiş kazasız belasız elime ulaştı . Hemen oyunları indirmeye başladım , bikaç testen sonra sıcaklık vs sonuçlarını koyucam , sorularınız varsa sorabilirsiniz.

Hayırlı olsun

Benimki de yolda, yarın elimde olur. Yarına kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
  • Ekranı merak ediyorum bende, N53J nin ekranı berbattı...
  • Sandy bridgeler arizaliymis, alanlar fikirlerini paylasabilir mi? Ben de alacaktim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umuthvr
    Sandy bridgeler arizaliymis, alanlar fikirlerini paylasabilir mi? Ben de alacaktim.

Nerden uydurdunuz bunu anlamiyorum sandy bridge islemciler intelin cok fazla uzerinde durdugu ve onem verdigi islemciler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

Orijinalden alıntı: umuthvr
    Sandy bridgeler arizaliymis, alanlar fikirlerini paylasabilir mi? Ben de alacaktim.

Nerden uydurdunuz bunu anlamiyorum sandy bridge islemciler intelin cok fazla uzerinde durdugu ve onem verdigi islemciler

Uydurma falan yok arkadaşım SATA-II bağlantısında ilerleyen vadede sorun çıkaracak.Transistörlerinin uzun kullanım sonucu bozulacağı belirtildi.Kısa dönemde farkedilmeyecek.Dolayısıyla toplatılıyor.İyi ki üstünde duruyor AMD Bulldozer işlemcilerini sene ortasında satışa çıkaracak.Pazar payı meselesi.Muhtemelen acele etmişler.

http://www.donanimhaber.com/islemci/haberleri/Son-Dakika-ntelin-6-serisi-yonga-setleri-sorunlu-tum-satislar-durduruldu.htm

• arızalı olan işlemci mi ana kart mı anlayamadım ben haberden???
  • Hata önemli bir hata tabiki de ama bence çok fazla abartıldı. Diyeceksiniz ki abartıldıysa neden bütün kartlar toplanıyor? Ne yapsınlar, sorun küçük idare edin mi desinler?

quote:

Orijinalden alıntı: boraedmit

arızalı olan işlemci mi ana kart mı anlayamadım ben haberden???

SB anakart üzerindeki Sata 2 portları arızalı. Normal üretim bilgisayarlarda HDD ve ODD sata 3'e takılıdır. Yani eSATA kullanmıyorsan ve sata 2'ye birşey bağlı değilse seni etkilemez.
  • laptoplarda böyle bi durum yok o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraedmit

laptoplarda böyle bi durum yok o zaman

Var ama sadece sata 2 kullanırsan etkilenirsin
  • hiç kullanmadım
  • @Xperience tesekkurler.
    Laptopu alanlar lutfen asus teknik servisinden bilgi alabilir mi? Degisim talebinde bulunma hakki doguyordur oylece.
  • Ya emin olamadım tam. Bu bilgisayarda hangi portlar kullanılıyor ilk haliyle? Sata 3 mü 2 mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.