Şimdi Ara

ASUS N53-SV (i7-2630QM_NvidiaGT540_500GB_4GB) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
965
Cevap
1
Favori
65.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 ay sonra yenilerinin çıkacağı sölenmiş , bizde o zaman gider değiştiririz sonuçta intel hatasını kabul etti mecburen değişim yapacaklar .
  • @efthio

darty i arayıp para iadesi isteyin. Tüketici haklarında yer alıyor. Yasal bir hakkınız bu.
    Vermeyeceğiz derlerse ben almasını bilirim tüketici mahkemesine 3TL kağıt masrafı karşılığında çatır çatır alırım diyin.
    Gerçekten ayıp yahu. güya müşteri bizden kaçmasın...
  • arkadaşlar sx062v hepsiburada'da 1981 TL sizce almalımıyım son 3 ürün olduğu için indirim yapmış ?bana bi akıl verin lütfen?
  • arkadaşlar bence 1 2 ay bekleyin derim bence ben almayı düşünüyordum şimdilik vazgeçtim
  • nisana kadar laptop alınmaz bana kalırsa.
  • almayın beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: air_jersey15

quote:

Orijinalden alıntı: strahd_von_zarovich

quote:

Orijinalden alıntı: air_jersey15

quote:

Bilgisayardan anlamamam dolayısıyla nasıl bakabilceğimi söleyebilirmisin :(

Onu ben de bilmiyorum malasef

Eksen bilgisayar geri alım kabul ediyor mu geri göndersek ?

Kardeş geri gönderecek kadar önemli bir problem olduğunu sanmıyorum. Çok abartıldı bence bu problem. Bahsedilen süre 3 yıl ve performans düşüklüğü yaşanması ihtimali de yüksek değil. En kötü ihtimalle problemli olsa bile kartlar Nisan ayında yeni kartlar ile değiştirilir bence.

Şu an benim merak ettiğim bizim bilgisayarlarda hdd filan hangi SATA porta bağlı? Büyük ihtimalle sorunsuz olduğu iddia edilen SATA 3 olması lazım ama işte emin değilim. O yüzden sana sordum bilgisayar elinde ya

Eğer SATA 2'de bağlı birşey yoksa cihazı zaten full performans kullanıyoruz demektir. rahat ol sen

/>

• Eksen iade alırmiki :(
  • almak zorunda ama

sata2 yazan sey HDD nin sata2 oldugu.

hdd yi söküp sata3 olan bir HDD takarsanız orada sata3 yazar.

0 ve 1 portlarına takılı hdd ve blu ray.
    onlar da dogal olarak sata3 destekli. ama sata2 cihazlar da oraya takılıyor.
  • merhaba
    arkadasimda ayin 1inde eksenden bu modeli aldi simdi anladigim kadariyla sata 2(3gbs) portlari arzali peki denildigi uzere bu portlarda bulunan harddisk ve dvd surucusundeki performans kaybi tam olarak ne oluyor yani sadece veri atma hizinda bir yavaslama falansa bence cok buyutulcek bisey degil 1 saatte atcagina 3 saatte atsin hdd ye beni bu konuda bilgilendirırseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj gamer

almak zorunda ama

Ölüp ölüp diriliyorum :l. Bunların nereye bağlı olduğuna nerden bakabiliriz ki acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strahd_von_zarovich -- 5 Şubat 2011; 1:24:15 >
  • quote:

quote:

almak zorunda ama

Ölüp ölüp diriliyorum :l. Bunların nereye bağlı olduğuna nerden bakabiliriz ki acaba

http://non-pasaran.blogspot.com/2011/02/intel-sandy-bridge-islemcileri-geri.html

bu linki bastan sona okumani öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BCF1FAAE7 -- 5 Şubat 2011; 1:36:59 >

• Rahatlamanız için yarın şu numarayı arayın:

hdd ve blu ray nereye baglı sorun. 0 ve 1 ise sorun yoktur. onlara da sorarak 0 ve 1 de performans kaybı olmadığını ögrenirsiniz.
    ama yine de iade etmek isterseniz edin. zaten sandy bridge ler olmadan laptop alınmaz bu devirde.

quote:

-----İSTANBUL-----
    Teknik Destek İSTANBUL (Notebook, PDA, LCD Monitor ve PDA Telefon)
    Telefon: +90 216 521 47 25
    Faks: +90 216 521 52 64
    destek@asus.com.tw
    Adres: Alemdağ Caddesi. Masaldan İş Merkezi. No: 46 C Blok D1 Kısıklı Çamlıca Üsküdar İstanbul

-----ANKARA-----
    Teknik Destek / ANKARA (Notebook, PDA, LCD Monitor ve PDA Telefon)
    Telefon: +90 312 480 6001
    Adres: Ata Mahallesi 4. Cadde No:96/C Öveçler / Ankara

• quote:

3 Şubat: Biraz geç oldu ama (Kendi açımdan :D) Asus Türkiye bahsi geçen anakartların satışının durdurulduğunu ve almış olan müşterilerinin isterlerse B3 revizyon anakartlar çıkıncaya kadar -en geç Mayıs 2011- kullanmaya devam edip sonrasında bu kartlar ile değişim yapabilecekleri, isterlerse de direk para iadesi alabileceklerini belirtti.

ne güzel işte daha ne istiyorsunuz. kullanın mayısa kadar. sonra laptopunuzu yollayın servise. abartılacak bi şey yokmuş.
  • quote:

Rahatlamanız için yarın şu numarayı arayın:

hdd ve blu ray nereye baglı sorun. 0 ve 1 ise sorun yoktur. onlara da sorarak 0 ve 1 de performans kaybı olmadığını ögrenirsiniz.
    ama yine de iade etmek isterseniz edin. zaten sandy bridge ler olmadan laptop alınmaz bu devirde.

quote:

-----İSTANBUL-----
    Teknik Destek İSTANBUL (Notebook, PDA, LCD Monitor ve PDA Telefon)
    Telefon: +90 216 521 47 25
    Faks: +90 216 521 52 64
    destek@asus.com.tw
    Adres: Alemdağ Caddesi. Masaldan İş Merkezi. No: 46 C Blok D1 Kısıklı Çamlıca Üsküdar İstanbul

-----ANKARA-----
    Teknik Destek / ANKARA (Notebook, PDA, LCD Monitor ve PDA Telefon)
    Telefon: +90 312 480 6001
    Adres: Ata Mahallesi 4. Cadde No:96/C Öveçler / Ankara

arkadasim telefon numarasi icin tesekkurler peki benim sorumla ilgili bir bilgin varmi nedir bu gunlerdir konusulan performans kaybi hdd yi göcurmeye kadar gidermi?

• Bunlara göre yani bende bir sorun çıkmaz mı ?

quote:

Orijinalden alıntı: ThirstyVampire

quote:

quote:

almak zorunda ama

http://non-pasaran.blogspot.com/2011/02/intel-sandy-bridge-islemcileri-geri.html

/>

• quote:

/>

O aygıtın kendi özelliği. Yani elimizdeki harddisk SATA2 ama... SATA2 olan harddiskler SATA3 portlarda da kullanılabilyor. Önemli olan aygıt yöneticisindeki port numarası. Everest programında o aygıtın yani harddiskin kendi özellikleri gösteriliyor, hangi portta bulunduğu değil.

quote:

Bunlara göre yani bende bir sorun çıkmaz mı ?

/>

Evet bir sorun yok. HDD 0'da, ODD de 1'de. Asus yaptığı açıklamada 0,1,6 ve 7'nin SATA 3 portlar olduğunu belirtti zaten.

quote:

bu gunlerdir konusulan performans kaybi hdd yi göcurmeye kadar gidermi?

Yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla, eğer SATA2 portlarda kullanılan bir cihaz varsa, sürekli kullanımda 2-3 yıl sonra performans düşüklüğü hissedilir derecelere gelecek. Harddisk göçürmek gibi birşey söz konusu değil. Eğer sorun çok büyürse bilgisayarın harddiski görmez, o kadar. Veri kaybı yaşamazsın yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air_jersey15 -- 5 Şubat 2011; 2:42:49 >

• quote:

Bunlara göre yani bende bir sorun çıkmaz mı ?

quote:

quote:

quote:

almak zorunda ama

/>

biraz sevincini burkar gibi olucam ama linkin hepsini okursan port numaralarinin tam olarak dogru olmayabilecegini yazmislar birde söylenen programla 3gbs mi 6gbs ye mi takili ona bir bakabilir misin?

@air_jersey15
    hocam bilgilendirdigin icın cok sagol kısa donemde bır problem yok yanı o zaman en iyisı panık yapmadan notebooklari degisım gunune kadar kullanmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BCF1FAAE7 -- 5 Şubat 2011; 9:22:46 >

• Bu kkadar niye abarttınız anlamadım.

Servisi arayın sorun.
    sorun sadecce sata kontrolcude. okuma/yazma hizi düsüyor. HDD deki veya aktarım sırasında bilgi kaybı yok.

Asus Türkiye mayısa kadar dileyen kullanıcı kullansın mayısta servise versin demiş.

Zaten bu performans kaybı normalde 2yıl sonra ortaya çıkacaktı.
  • bence cihazın alınmasında bir sorun yok şu anda görünüşe göre ama yinede alacak arkadaşlar bilir tabiki ben 1 aydan almayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.