Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ASUS N53S - i7 2630 QM - Nvidia GT 550M - 8 GB Ram - Bluray - Uygun Fiyat Satın Al 12 Ekim 2023 00:55 1 1 ASUS N53S - i7 2630 QM - Nvidia GT 550M - 8 GB Ram - Bluray - Uygun Fiyat Merhabaİhtiyaç fazlasıdır. Kasada kırık vs yok. Batarya ölü. Sadece adaptörü ile çalışıyor. Klavyede numpadte 2 tuş eksik. Çalışmasında sıkıntı yok. İnternetten 200-300 tl ye tam klavye tedarik edilebilir.Özellikleri yılına göre çok iyidir. Evde boş durmasın diye ilana attım. Termal macunlarını bugün MX-4 ile değiştirdim. Windows 10 Pro lisanslı olarak yüklendi. Türkçeye kendi içinden de çevrilebilir. Orjinal lisanstır. Çalışmayan aksamı yok. Özellikleri aşağıdadır. Ekran 1080p dir. Doyurucu sesi var. Mevcut ekran kartı hangi oyunları kaldırır bilmem fakat harici nvidia ekran kartı vardır. Günlük işler için fazlasıyla yeterli. Kasa ağırdır. Taşımaya pek uygun olduğunu düşünmüyorum. Adaptörü orjinal.Fiyat 3100 TLASUS N53Si7 2630 QMNvidia GT 550M8 GB Ram120 GB Intel SSDBluraySistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün PSP Go Beyaz + Şarj Aleti 3xArctic Cooling PST14 PWM Kasa fanı Ryzen 9 7950x3D Tray Gigabyte Aorus B450 + 3900X + 16 GB ram Set