Şimdi Ara

[SATILDI] ASUS N53S - i7 2630 QM - Nvidia GT 550M - 8 GB Ram - Bluray - Uygun Fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 ASUS N53S - i7 2630 QM - Nvidia GT 550M - 8 GB Ram - Bluray - Uygun Fiyat

Merhaba

İhtiyaç fazlasıdır. Kasada kırık vs yok. Batarya ölü. Sadece adaptörü ile çalışıyor. Klavyede numpadte 2 tuş eksik. Çalışmasında sıkıntı yok. İnternetten 200-300 tl ye tam klavye tedarik edilebilir.

Özellikleri yılına göre çok iyidir. Evde boş durmasın diye ilana attım. Termal macunlarını bugün MX-4 ile değiştirdim. Windows 10 Pro lisanslı olarak yüklendi. Türkçeye kendi içinden de çevrilebilir. Orjinal lisanstır. Çalışmayan aksamı yok. Özellikleri aşağıdadır. Ekran 1080p dir. Doyurucu sesi var. Mevcut ekran kartı hangi oyunları kaldırır bilmem fakat harici nvidia ekran kartı vardır. Günlük işler için fazlasıyla yeterli. Kasa ağırdır. Taşımaya pek uygun olduğunu düşünmüyorum. Adaptörü orjinal.

Fiyat 3100 TL

ASUS N53S

i7 2630 QM

Nvidia GT 550M

8 GB Ram

120 GB Intel SSD

Bluray

[SATILDI] ASUS N53S - i7 2630 QM - Nvidia GT 550M - 8 GB Ram - Bluray - Uygun Fiyat

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.