Garanti Süresi : 24 Ay Grafik İşlemci Hafızası : 2 GB Paylaşımsız Maksimum Çözünürlük : 1920*1080 Ekran Boyutu : 15.6" Ethernet : 10/100/1000 Mbps Batarya Adedi : 1 Adet Portlar : 1 x Kulaklık Çıkışı Portlar : 1 x Mikrofon Girişi Portlar : 1 x RJ-45 Ethernet Portlar : 1 x VGA (Monitör Çıkışı) Portlar : 3 x USB 2.0 Portlar : 1 x HDMI Portlar : 1 x USB 3.0 Sistem Belleği : 6 GB Bellek(Ram) Yuva Sayısı : 2 Adet DDR3 Kullanılan Bellek(Ram) : 2 Adet Video Chipset : NVIDIA Maksimum Bellek : 8 GB Wireless : 802.11n Wireless : 802.11g Wireless : 802.11b Bluetooth : Var Disk Kapasitesi : 501 GB - 1000 GB Disk Kapasitesi : 640 GB İşlemci Hızı : 1.6 GHz - 2 GHz İşlemci Hızı : 2.0 GHz L2 Cache Kapasitesi : 6 MB İşlemci Tipi : Intel Core i7 İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium 64 Bit Disk Dönüş Hızı : 5400 RPM Desteklediği Kartlar : 1 x Secure Digital(SD)/MMC Desteklediği Kartlar : 1 x Memory Stick Pro Desteklediği Kartlar : 1 x Memory Stick Seri Port : Yok Web Kamerası : Var Uzaktan Kumanda : Yok Parmak Okuyucu : Yok İşlemci Markası : Intel Ekran Kartı Hafızası : Paylaşımsız
İşlemci : Intel Core i7 Bellek : 6 GB Disk : 640 GB Ekran Boyutu : 15.6'' Ekran Çözünürlüğü : 1920x1080 Ekran Kartı : 2 GB Ağırlık : 2.5 - 3 Kg. İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium Optik Okuyucu : Bluray Okuyucu Diğer Özellikler : USB 3.0, HDMI, Full HD
"
bu pc yi almayı düşünüyorum yardım lütfen
Ben de bunu almayi planliyorum.Nerden almayi dusunuyorsun.Ben vatanin kampanyasini bekliyecegim..
bu model de ama aradakı farka deger mı.karar veremedım.
hocam G serisi bu 1.5 kat fiyat farkı var bence değmez,bende bu modeli almayı düşünüyorum 15 hazirandan sonra bunun yerine alabileceğimiz başka bir model varmı??tavsiyelerrr
quote:
Orijinalden alıntı: spongebob55
Ben de bunu almayi planliyorum.Nerden almayi dusunuyorsun.Ben vatanin kampanyasini bekliyecegim..
bende vatandan almayı düşünüyorum ama şuanda stokta yok görünüyor.
hocam G serisi bu 1.5 kat fiyat farkı var bence değmez,bende bu modeli almayı düşünüyorum 15 hazirandan sonra bunun yerine alabileceğimiz başka bir model varmı??tavsiyelerrr
Y570 modelini bekliyorum.O da iyiye benziyor ama Turkiyede ne zaman cikacak mechul...
Y570 modelini bekliyorum.O da iyiye benziyor ama Turkiyede ne zaman cikacak mechul...
Asus varken Lenovo hernedense sarmıyor HP DV6 var 2630QM Hplerde ısınıyor bakalım...
bu pcyi sadecenotebooktan alsam ne kdr sürede elime ulaşır
Ben de aynı modelden almayı düşünüyorum ama kampanyaya girmesini bekliyorum. Göz göre en az 200-300 fazla ödemek istemiyorum. Kaldi ki forumdan bir arkadaş 15-20 gün önce Vatan'daki kampanyadan ortalama 2200'lük bu aleti, 1750 küsüre düşürdüğünden bahsediyordu.