Şimdi Ara

Asus N53SN-SZ002V KULLANICILAR GRUBU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: b@d0

şu an en iyi fiyat nerede

vatan bi ara 2010 liraya sattı 6 taksit worldcarda.daha uygununu henüz göremedim.eksende 2160a satıyolar.pazarlık edilirse daha uygun fiyata alınabilir gibi geliyor bana belki daha az taksite
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

quote:

Orijinalden alıntı: b@d0

şu an en iyi fiyat nerede

vatan bi ara 2010 liraya sattı 6 taksit worldcarda.daha uygununu henüz göremedim.eksende 2160a satıyolar.pazarlık edilirse daha uygun fiyata alınabilir gibi geliyor bana belki daha az taksite

saolasın hocam.. şu 2000liralık psikolojik sınırın altına çekseler çok datlı olacak geriyor beni 2000lira

• Arkadaşlar bende aldım sv0002 modelini vatan bilgisayardan hepimizin ki hayırlı olsun daha ilk forum mesajımı yazıorm :) arkadasında dedigi gibi eksik olarak klavye biraz kalitesiz gibi ama olsun bu alette bu pek dikkat cekmiyor kadı kızı olayı gibi neyse biraz kullanayım daha fazla yazarım cihaz hakkında daha yeni kurdum. Vatan bilgisayar kurulumu onlara yaptırmadım diye ilerde sorun cıkarmaz heralde bide içindeki win 7 home premium ile kasarmı bu bilgisayar yazarsanız sevinirim iyi aksamlar herkese..
  • Ankara'da en uygun fiyata nerden alabiliriz ?
  • Ya bu model artık Vatan Bilgisayar sitesinde yok. İnternetten çok mağazadan alışveriş yapmak isterim ama Gold ve Bimeks'te de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer1907

Ya bu model artık Vatan Bilgisayar sitesinde yok. İnternetten çok mağazadan alışveriş yapmak isterim ama Gold ve Bimeks'te de yok.

http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=3601&u=Asus%20N53SN-SZ002V
  • slm arkadaşlar bende asus n53sn-sz002 modelini kullanıyorum win7 32 bit kuran varmı hangi sürücüleri tanımıyor birde webcamın driver ismini sorcaktım yardımcı olursanız sevinirim...
  • Arkadaşlar yardım

temayı duvar kağıdı ayarlıyorum pcyi kapatım tekrar açınca ayarladığım duvar kağıdı tema değişiyor,laptop kendisi farklı bi tema koyuyor nasıl düzeltebilirim.

model:asus n53sn-sz002v/
  • Beni de ekleyebilirsiniz listeye... Extradan Intel'in en son seri 160GB SSD'si ve Thermaltake laptop soğutucu aldım, cihaz uçuyor
  • Bendede mevcut bu cihaz ram 8gb uprage ettim. Birde 750 gb 7200 rpm lik bir hdd ile değiştirince dahada güzel olucak
  • bu aletle dell in xps modelinde muzik denemesi yaptim ama asus beni tatmin etmedi dell in ses sistemi mukemmele yakindi ,sonic programinin ayarlarina baktim bass tiz ses netligi gibi 3,4 secenek vardi onlarla oynadim ama nafile
  • Arkadaşlar bende bu makineyi kullanıyorum. Aranızda AutoCAD kullanan varmı bu notebookda. Varsa hangi sürümünü kullanıyorsunuz? Çok acil cevap bekliyorum. İyi çalışmalar.
  • Arkadaşlar merhaba, bende bu laptop'u almayı düşünüyorum, şu anda bildiğiniz kampanyalar var mı? Teşekkürler.
  • çok yakında benim olacaksın SZ002V ... binicem üstüne vuyucam kırbacı vuyucam kırbacı :D :)))))
  • Bende bu modeli kullanıyorum. Fakat benim HDMI çıkışında bir problem var sanırım. HDMI çıkışını kullanan, sorun yaşayan oldu mu acaba? Yoksa sorun sadece benim bilgisayarda mı?

Sorun şu arkadaşlar : HDMI çıkışı üzerinden televizyon bağlantısını kuruyorum ama tvye görüntü gelmiyor. Bilgisayarda da en ufak bir hareketlenme olmuyor. Görüntü özelliklerinden detect diyorum fakat ordan da bağlantıyı bulamıyor. Teknik servisi aradım. Driver güncellemesi yapın dediler. Hem intel hem nvidia ekran kartlarının driverlarını support.asus.com üzerinden indirip güncelledim. Ama yine işe yaramadı. Fn+F8 yaptım hiç bir hareketlenme dahi olmadı.

Bu hdmi üzerinden bağlantı yapmak için acaba bilmediğim yapmam gereken başka bir işlem mi var? Başka laptop ile denedik direk kabloyu takar takmaz tvye görüntü geliyor. Yani kablo ve tvde sorun yok.
  • başlat>denetim masası>donanım ve ses>görüntü>harici ekrana bağlan bu yolu denedin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draguthleon -- 19 Temmuz 2011; 15:48:21 >
  • merhaba arkadaşlar, bu bilgisayarı almayı düşünüyorum özellikleri tam aradğım gibi fiyatıda iyi özelliklerine göre ama aşağıdaki linkte hiç iyi şeler yazılmamış.

http://forum.donanimhaber.com/m_47564149/tm.htm

siz ne düşünüyorsunuz? Toplatıldı mı gerçekten bu model + new revisionlarda sorun çözüldü mü ?
  • Arkadaşlar 2 gün önce Asus N53SN-SZ002V modelini aldım, daha bugün formatlama fırsatım oldum. Formatlayıp Windows 7 Ultimate 64bit kurdum. Laptopla birlikte gelen asus driver cd'sinden driverları ve tavsiye edilen yazılımlardan bazılarını kurdum. msconfig başlangıçtan çoğu programın açılışta açılmasını iptal ettim, buna rağmen bilgisayarı açtığımda tam olarak işte magic, kaspersky ıvır zıvır gibi programlarla windowsun başlaması 65-70 saniye gibi bir zaman alıyor. Bana nedense bu süre fazla gibi geliyor?

Sistem derecelendirme bölümünde ise genel puan 5.9 iken

İşlemci: 7.4
    Bellek (Ram): 5.9
    Grafikler: 5.9
    Oyun Grafikleri: 6.7
    Birincil Sabit Disk: 5.9

şeklinde derecelendiriliyor. Aynı ürünü kullanan arkadaşlar sizce bu derecelendirme normal mi yoksa düşük mü? (Bu arada Peformans bölümü Bilgisayarım için en iyi olanı windows seçsin olarak işaretli durumda)

Eğer derecelendirme düşükse bu performansı arttırmak için tavsiyeleriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strathmore -- 27 Ağustos 2011; 12:05:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Strathmore

Arkadaşlar 2 gün önce Asus N53SN-SZ002V modelini aldım, daha bugün formatlama fırsatım oldum. Formatlayıp Windows 7 Ultimate 64bit kurdum. Laptopla birlikte gelen asus driver cd'sinden driverları ve tavsiye edilen yazılımlardan bazılarını kurdum. msconfig başlangıçtan çoğu programın açılışta açılmasını iptal ettim, buna rağmen bilgisayarı açtığımda tam olarak işte magic, kaspersky ıvır zıvır gibi programlarla windowsun başlaması 65-70 saniye gibi bir zaman alıyor. Bana nedense bu süre fazla gibi geliyor?

Sistem derecelendirme bölümünde ise genel puan 5.9 iken

İşlemci: 7.4
    Bellek (Ram): 5.9
    Grafikler: 5.9
    Oyun Grafikleri: 6.7
    Birincil Sabit Disk: 5.9

şeklinde derecelendiriliyor. Aynı ürünü kullanan arkadaşlar sizce bu derecelendirme normal mi yoksa düşük mü? (Bu arada Peformans bölümü Bilgisayarım için en iyi olanı windows seçsin olarak işaretli durumda)

Eğer derecelendirme düşükse bu performansı arttırmak için tavsiyeleriniz nelerdir?

Asusun bi kendi performan programı mevcut birde windows'un kendi programı birini kullanmanı tavsiye ederim. Çünkü wiindowsta yüksek performans seçip asusta save battery e geçtinmi bazen takılıyor. Buna dikkat edebilirsin mesela.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.