Şimdi Ara

Asus N53SN-SZ002V KULLANICILAR GRUBU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kimse açmamış grubu bari ben açayım dedim.alanlara şimdiden hayırlı olsun.bilgi,birikim,deneyimlerimizi, soru ve cevaplarımızı burada paylaşırsak herkes için yararlı olur diye düşünüyorum.
    [simage][/simage]
    İşlemci ve Tampon Bellek : Intel® Core i7-2630QM, 2.0 GHz
    İşletim Sistemi : Windows® 7 Home Premium
    Yongaseti : Mobile Intel® HM65 Express Chipset
    Ana Bellek : DDR3 1333 MHz SDRAM, 4GB SODIMM
    Ekran : 15.6" Full HD (1920x1080) /16:9 LED backlight ColorShine,Asus Splendid Görüntü Geliştirme Teknolojisi
    Video Grafik ve Bellek : NVIDIANVIDIA® GeForce® GT 550M, 2GB DDR3 VRAM with
    Sabit Sürücü : 640GB ,5400rpm
    Optik Sürücü : Blu-Ray DVD Combo
    Kart Okuyucu : 3 in 1 kart okuyucu: SD,MMC
    Video Kamera : 2.0 MegaPiksel web kamera
    Fax/Modem/LAN/WLAN : Bütünleşik Bluetooth V2.0+EDR(opsiyonel özellik) / 10/100/1000 Base / Entegre 802.11 b/g/n
    LED Durum Göstergesi : Büyük Harf Kilidi, Numeric KB Lock, Güç Açık/Beklemede, Pil Şarj Ediliyor/Dolu/Boş, Depolama aygıt girişi
    Arayüz : 1 x Mikrofon jakı, 1 x Line-Jack, Harici monitör için / Mini D-sub 15-pin, 1 x VGA portu, 1 x USB 3.0 port (s) (Opsiyonel), 3 x USB 2.0 port (lar), 1 x RJ45 LAN Jack eklemek, 1 x HDMI
    Ses : Bang & Olufsen ICEpower®, SonicFocus, Bütünleşik hoparlör ve mikrofon
    Klavye : Numerik Klavye, Wave Keyboard
    Pil Paketi ve Ömrü : 6 Hücreli: 5200 mAh 56 Whrs
    AC Adaptör : Output: 19 V DC, 6.3(Quad Core CPU) / 4.74(Dual Core CPU) A, 120(Quad Core CPU) / 90(Dual Core CPU); Giriş100-240 V AC, 50/60 Hz universal
    Boyutlar ve Ağırlık : 39.1 x 26.6 x 3.05~4.05 cm (W x D x H); 2.70 kg, (with 6 cell battery)
    Garanti Süresi : 24 Ay

• Iyi dusunmussunuz de ben cok yakinda daha detayli bir kullanici klubu acacagim
  • çok iyi olur benim fazla vaktim yok ilgilenemiyorum o yüzden.kullanmaya başladım bilgisayarı.
    artıları
    +çok şık duruyor
    +ısınma ve ses problemi yok kesinlikle.fan sesini duymuyorsunuz sanki pc çalışmıyormuş yokmuş gibi geldi bana.(oyunlarda deneyemedim daha) ben yine de soğutucu fan aldım wincase marka.gayet iyi.
    +ses iyi (zaten bang-olufsen dünyanın en iyisi bu konuda)
    +dış malzeme kalitesi hoşuma gitti çok sağlam duruyor.asus yazısı ve arka kapak rengi ayrı bir hava vermiş.
    +batarya fena değil.full ayarlarda 3 saatten fazla gösteriyordu süreyi
    +touchpad şık duruyor ve kaliteli aynı zamanda.
    eksileri
    -ekran normal geldi pek hd kalitesi alamadım daha.gerçi daha bluray film ile denemedim ama sony kadar olmasa da yeterli bence.
    -ekran dış çerçevesi biraz kalın geldi bana
    -klavye çok kaliteli değil gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romantic707 -- 23 Mart 2011; 13:27:47 >
  • Ben de kullanıyorum bu ürünü. +/- 'leri de gayet iyi özetlemişsin.

quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

Iyi dusunmussunuz de ben cok yakinda daha detayli bir kullanici klubu acacagim

Aslında böyle parça parça kullanıcı kulübü açılacağına, bu konuyu idare edebileceğini düşünen birisi direk N53S serisi kulübü açsa çok daha iyi olur. Sonuçta aynı makineler hepsi N53SN'lerin hepsi aynı SV'ler de öyle. SN'nin de tek belirkin farkı full hd olması.(ekran kartını saymaya gerek duymuyorum, ha 540 ha 550) Ram yada optik okuyucu farkı yüzünden kullanıcıları farklı odalara yönlendirmek iyi olmaz. Tek kişi kapsamlı bir N53S kulübü açsa çok daha mantıklı bana kalırsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriLL3R -- 23 Mart 2011; 19:18:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DriLL3R
    Ben de kullanıyorum bu ürünü. +/- 'leri de gayet iyi özetlemişsin.

quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

Iyi dusunmussunuz de ben cok yakinda daha detayli bir kullanici klubu acacagim

Aslında böyle parça parça kullanıcı kulübü açılacağına, bu konuyu idare edebileceğini düşünen birisi direk N53S serisi kulübü açsa çok daha iyi olur. Sonuçta aynı makineler hepsi N53SN'lerin hepsi aynı SV'ler de öyle. SN'nin de tek belirkin farkı full hd olması.(ekran kartını saymaya gerek duymuyorum, ha 540 ha 550) Ram yada optik okuyucu farkı yüzünden kullanıcıları farklı odalara yönlendirmek iyi olmaz. Tek kişi kapsamlı bir N53S kulübü açsa çok daha mantıklı bana kalırsa...

Ben de oyle yapmayi dusunuyorum cok yakinda klubumuz acilacak

• Sabırsızlıkla bekliyorum
  • Bu laptop da e-sata varmı arkadaşlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok maalesef e-sata girişi. USB 3.0 var 1 adet. Bence ileride e-sata'nın da pek önemi kalmayacak bana kalırsa hele 3.0 yaygınlaşsın iyice...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DriLL3R

Yok maalesef e-sata girişi. USB 3.0 var 1 adet. Bence ileride e-sata'nın da pek önemi kalmayacak bana kalırsa hele 3.0 yaygınlaşsın iyice...

n53f sx267 v koymuşlarda üst model bu laptoplara neden bu özellii koymamışlar ki? bende n53sv sx065v modelindede yok.
  • Dediğim gibi sebebi USB 3.0 olması büyük bir ihtimal.
  • selamlar arkadaşlar...
    makinanın tek eksi tarafı hdd nin 5400 rpm olması.onun dışında usb 3.0 olayı gerçekten iyi. e sata ya da firewire in geleceği pek parlak değil. 120 gb ssd sandisk taktım (biraz pahalıya geldi ama) makina şimdi uçuyor yaklaşık 30 sn gibi kısa sürede açılıyor. üzerinde yüklü kendi programları ile üstelik.
  • SSD'ler biraz daha ucuzlasın benim de kafamda var SSD almak. Peki birşey soracağım size HDD için tek giriş mi var(yani siz asıl HDD'yi çıkarıp mı SSD'yi taktınız) yoksa fazladan SSD takılabiliyor mu?
  • üzerindeki hdd sata2, onu çıkarıp yerine ssd taktım. 2 hdd yuvası yok yani.
  • Arkadaşlar Asus N53SN kullananlar klavye hakkında biraz detaylı bilgi verebilir mi ? klavye de esneklik sorunu varmış. bu konu hakkında ne diyorsunuz
  • ASUS N53SN-SZ002V kullandığı anakart sorunlu sandy bridge mi yoksa revize edilmis olanı mı?
  • Yeni Revizyon
  • ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULANICILARI KLUBÜ açıldı tüm kullanıcıları bekliyorum.Bilgi paylaşımına kulüpten devam edelim

http://forum.donanimhaber.com/m_47779387/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47779387

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultiMance -- 26 Mart 2011; 16:50:53 >
  • arkadaşlar ben bu ürünü almak istiyorum 2.nesil i7 işlemcilerin bazılarında sorun var bu ürün için geçerlimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mete0990

arkadaşlar ben bu ürünü almak istiyorum 2.nesil i7 işlemcilerin bazılarında sorun var bu ürün için geçerlimi

N53SN modelinde
  • şu an en iyi fiyat nerede
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.