Şimdi Ara

ASUS N53SN-SZ007V, INTEL i5-2410 2.30Ghz, 4GB RAM, 500GB HDD, 15.6'' LED Full HD, Nvidia GT550M 2GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucu bu laptobu almaya karar verdim bütçem zaten 1700-1800 tl civarlarındaydı. Ankara da oturuyorum onun için nova bilgisayardan almayı düşünüyorum...

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6661

sizin görüşleriniz nedir makine hakkında ? Şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar...

• leptop guzel dostum ama asus n53s serısınde çok sorun çıkıyor bende aldımda bende bır sorun çıkmadı şımdılık ınternetden sıparış edecegını gorerek al daha ıyı derım ekran kartı bıde hd olması guzel klavyeler arasında boşluk olmadıgından alışman bıraz zaman alabılır ama kullanımı kolay ses sistemı guzel

http://shiftdelete.net/asus-n53sn-video-inceleme-teknik-ozellikler_29891-s2.html burdada vıdeo ıncelemesı var ızlıyebılırsın 1.sayfada
  • Sırf klavyesinden sebep bu ürünü almayıp k53sv almıştım. Chiclet tasarım klavyenin kullanımı çok rahat. teknosada ikisini yanyana denerseniz farkı sizde görebilirsiniz. Onun haricinde n53sn serisi çok kalitelidir.
  • teşekkür ederim arkadaşlar yorumlar için... eksik olmayın bu modeli bizzat kullanan arkadaşlar varsa özellikle onlardan bekliyorum yorumları herkese teşekkürler iyi forumlar...
  • Bende daha dün aldım laptopu klavye esmeyi hiç bnce yada bn anlamıyorum gerçekten güzel bir laptop isteklerini karşılayabilecek bir laptop.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattt06

teşekkür ederim arkadaşlar yorumlar için... eksik olmayın bu modeli bizzat kullanan arkadaşlar varsa özellikle onlardan bekliyorum yorumları herkese teşekkürler iyi forumlar...

dün itibari ile aldım. butun testlerı yaptım son derece memnunum. ses super olmus. ısınma yok derecek kadar az.(sadece oyunlarda) normal kullanımda serın. goruntu sahane 32" lec e goruntu aktarımı yaptım. canavar kasma sıfır. cok memnun kaldım. dsuunkı mafia yı fifa 2011' uzerındekı entegre grafık kartıyla oyandım. kendı nvidia 550 gt ye gerek kalmadan. buda daha az ısınma daha uzun pıl demek oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.