Şimdi Ara

asus n53sn sz129v mi? hp dv6 6115 et mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sadecenotebook.com/Asus-N53SN-SZ129V-Core-i7-2630-20-Ghz-6-GB-640-GB-2-GB-VGA-156-Win-7-Premium,PR-27351.html

http://www.bimeks.com.tr/urun/118774/hp-pavilion-dv6-6115et-lz489ea-.aspx

oyun gündelik iş ve grafik programlarında kullanacağım

arkadaşlar bu iki bilgisayar arasında kaldım bana yardımcı olacak varmı??

hp nin ekran kartından yana ama asusun kendisi hoş ve iyi laptop keşke asusun ki ddr5 ekran kartı olsaydı

• sz129v kullanıyorum.
    Paviliondan haberim yok gören bilen veya sahip olan birinin yazması daha doğru olur.
    129v tam bir multimedya bilgisayarı ses harika hele brde yanında sonicmaster diye bi yazılımla geliyor ki daha önce benzeri bi deneyim yaşamadım.
    129v nin ekran çözünürlüğü daha fazla 1980x1020, cam gibi.
    Tüm 2630qm işlemciler sandy bridge mi bilmiyorum ama pavilion değilse direk asusu al.
    n53 klavyesinde şüpheye düşenler var, alıncaya kadar ben de onlardan biriydim, düşme.
    oyun deneyimleri dersek, ekran kartı ahım şahım bişey değil onu söyliyim pavilion daha iyi görünüyor. ama bir de şu var ısınırsa ne olur? pavi kullanan biri açıklarsa yararlı olur.
    yeni nesil oyunları 129v de 1980x1020 çözünürlükte zor oynarsın bunu bil, en azından benim deneyimim şu ana kadar bunu gösterdi, normal bi çözünürlüğe talim etmen lazım, şöyle normal 16:9 lardan başka birine olar da 1600x900 ve azalarak inen katları :D (ki zaten pavilionda full hd yok "1366 x 768 px" bunu geçemiyiceksin, haliyle asusta o çözünürlükte yağ gibi akarak oynarsın)
    başka soruların varsa yardımcı olabilirim

• Pavilion en fazla 75-76 derece görüyormuş
    Onun dışında Asus'da Full HD ekran, film izlemek ve rahat çalışmak için güzel olur ama yeni oyunları o kart ile Full HD oynamak çok zor
  • valla ben asus n53sn-sz024 modeli kullanıcısıyım nfs hot purshit 2010 u full hd modda bitirdim. takılma yaşamadım ancaakk. eğer batarya da oynuyorsan takılmalar yaşanıyor. güç tasasrrufundan dolayı
  • Grafik ağırlıklı oyunlarda(crysis 2,metro 2033 vb.) tabir-i caizse süründürür
  • ya gir bak n53sn clube orda yazıyordu hangi oyunu ne kadar çözünürlükde oynadığı , takılıp takılmadığı , istersen gir bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: noqaj

sz129v kullanıyorum.
    Paviliondan haberim yok gören bilen veya sahip olan birinin yazması daha doğru olur.
    129v tam bir multimedya bilgisayarı ses harika hele brde yanında sonicmaster diye bi yazılımla geliyor ki daha önce benzeri bi deneyim yaşamadım.
    129v nin ekran çözünürlüğü daha fazla 1980x1020, cam gibi.
    Tüm 2630qm işlemciler sandy bridge mi bilmiyorum ama pavilion değilse direk asusu al.
    n53 klavyesinde şüpheye düşenler var, alıncaya kadar ben de onlardan biriydim, düşme.
    oyun deneyimleri dersek, ekran kartı ahım şahım bişey değil onu söyliyim pavilion daha iyi görünüyor. ama bir de şu var ısınırsa ne olur? pavi kullanan biri açıklarsa yararlı olur.
    yeni nesil oyunları 129v de 1980x1020 çözünürlükte zor oynarsın bunu bil, en azından benim deneyimim şu ana kadar bunu gösterdi, normal bi çözünürlüğe talim etmen lazım, şöyle normal 16:9 lardan başka birine olar da 1600x900 ve azalarak inen katları :D (ki zaten pavilionda full hd yok "1366 x 768 px" bunu geçemiyiceksin, haliyle asusta o çözünürlükte yağ gibi akarak oynarsın)
    başka soruların varsa yardımcı olabilirim

harici ses sitemi kullanıyo musunuz yoksa laptopun hoparlörümü sadece ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLpeR^SaGo

harici ses sitemi kullanıyo musunuz yoksa laptopun hoparlörümü sadece ?

laptopun hoparlörü
  • noqaj doğru söyluyo zaten hp nin ekran çözünürlüğü bi sefer düşük ve o çözünürlükte takılacağını zannetmiyorum bilgisayarın NOQAJ a çok teşekkür ediyorum hp dv6 6115et kullnan vrsa onlardan yorum bekleriz

herkes diyorki "asus un kasası ve kalitesi hp ye toz yutturur" bu ne kadr dogru bilemiyorum.
  • Bende sz129v kullanıyorum bende memnunum..
  • 6115et kullanıyorum ve inanilmaz memnunum. 2 saatlik oyunların arkasından bile asla fazla ısınmaz, islemci ve radeon ekran kartı mukemmel uyum icinde zaten hp nin yeni çıkan bi ürünü ben tavsiye ederim, kasası diğer dv6 lara göre daha orjinaldir ayrıca.
  • ben asus n53sn-sz024 kullanıyorum oldukça memnunum ; ablamın hpsinde 1 saat oyalandığımda gözlerimi hemen yoruyor ekran çözünürülüğü düşük 1366x768 ama kendi laptobumda 4 saata kadar rahatlıkla geziniyorum gözü yormuyor önerim asustan yana
  • aslında aklıma takılan şey hp nin bu serisinde ddr5 ekran kartı olması asusunkinde ise ddr3 ekran kartı olması
    iki gün sonra ddr5 olsaydı dememe neden olacak bi fark var mı sizce iki ekran kartı arasında(http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-550M.42264.0.html & http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6770M.43955.0.html)

• oyun performansları bu şekilde

asus n53sn sz129v mi?  hp dv6 6115 et mi
  • öyle çok bir fark yok gibi geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candan94 -- 28 Temmuz 2011; 10:40:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.