Şimdi Ara

Asus N53SN Wİn 8 Realtek Audio Driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Win 8 e geçiş yaptım fakat hangi yolu denediysem Realtek driverlarını yükleyemedim lütfen yardım eder misinz
    Şu anda ses falan gelmiyor bilgisayarımdan

• Ses driverini bulamadıysan yapacak hiç bir şey bul ses kartının sitesine başvur.Zaten windows 8 varsa driverleri otomatik tanır yoksa yapacak hiç bir şey yok.
  • arkadaşlar diğer driverları otomatik tanıyormu pc win8 i yükleyince?
  • Genelde Windows8 çoğu sürücüyü otomatik olarak tanımaktadır yalnız sürücülerin sürümleri bazen eskide kalabilmektedir bu yüzden sürücü güncellemesine ihtiyaç duyulmaktadır.

Eksik olan sürücü durumlarında ise üretici web sayfasından anakart marka modeli veya notebook marka modeline göre uygun işletim sistemine ait sürücülerin indirilerek kurulması gerekir.
  • bagacdan B kullanıcısına yanıt
    win8 yok ama win7 Audio sürücüsünü yükle oda olacaktır sürücülerin burada:http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=N53SN&os=30
  • Notebook sitesinde w8 driveri var oradan indir
  • Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim fakat o yolu da denedim hiç bir şekilde uyum sağlamadı ses çıkmadı bilgisayardan
  • Bende de ayni sorun çozebildiysen soylermisin ne yaptiysam olmadi ses karti driveri yuklenmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu eski ama ben 2 yıl boyunca çözümü şimdi buldum. kod 10 hatası realtek audio driver sorunu yüklü ses aygıtı yok ses aygıtı yüklenemedi hatasının tek çözümü, biosa girin sesle ilgili bi yer var onu aktif edin. ve kaydedip yeniden başlatın. bilgisayar açıldığında sürücüler otomatik yüklenecek.
    ama öncesinde ses aygıtlarının hepsini
    bilgisayarım
    yönet
    aygıt yöneticisi
    ses video oyun denetleyicileri
    hepsini kaldırın.
    biostan dediğimi yapın.
    biostaki ayarı isteyene eve gidince resmini çeker atarım.
    2 yıl çektim bu illetten tamirci bile ses kartı yanmış dedi ama alakası yok bilginiz olsun. tek sorun ses kartının biostan kapalı olması. bu yüzden ne kadar ses sürücüsü yüklesenizde ses alamıyorsunuz. çözümüde yine bu forumda buldum. konuyu bulunca o arkadaşa yazcam Allah razı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.