Bildirim
asus n55 serisi laptop hdd değişimi garantiyi bozarmı ACİL yardım lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
N56 kullanan arkadaşların bazıları hdd yi çıkarıp ssd takmışlar yerine. Herhalde garantiyi bozmuyor. Ayrıca vatanbilgisayardan ürün alanlar da vatanbilgisayarda hdd yerine ssd taktırıyolarmış. Yani garantiyi etkilemiyor herhalde. -
hımm emınmısınız pekı ya cok canım sıkıldı suan warya cok sogudum bı an makınadan -
Hem n55 kullanıcı forumu hem de n56 kullanıcı forumuna bakabilirsiniz. N56 kullanıcı forumunda birçok arkadaş ssd yi kendisi takmış. Garantiyi etkilemediği söyleniyor yani. -
bakıorum ama bulamadım bı turlu ya poff:( -
garantiye gonderırken ıcınden cıkardıgınız hdd yı gerı takın bozmaz bide vidaları sökerken peçete kullanın incitmeyin -
quote:
Orijinalden alıntı: 0rkun00
merhaba arkadaşlar asus n55 i7 model laptopumun arkadakı hdd kapaqını acıp orjnal hddsini cıkartıp kendi özel depom olan hdd taktım bu makınayı garantı dışı bırakırmı kesin bilgisi olan warsa bu konuda benı aydınlatırmı cok canım sıkılıyo yardım lütfen:(
hdd ve ram garantiyi bozmaz arkadaşım :) eminim ve son kararım... -
quote:
Orijinalden alıntı: 0rkun00
bakıorum ama bulamadım bı turlu ya poff:(
http://forum.donanimhaber.com/m_52594088/mpage_90/key_/tm.htm (n55 kullanıcı forumu)
http://forum.donanimhaber.com/m_61699917/mpage_75/key_/tm.htm (n56 kullanıcı forumu) -
koas servise filam sordunuz mu hocam cok emın gördüm sizi walla rahatladım azcık be:) -
E burda herkes sdd takmış görünüyoo bu kadar değiştiren warsa demekki garantıyı etkılemıyordur dimi tsklerr arkdaslar ya cok yardımcı oldunuz rahatladım walla sımdı yarn sabahta ilk ıs servisi arayıp kullağımla o beklediğim cvbı almak olcakk -
Dediğim gibi... Arkadaşların çoğu ssd takıp ya da mağazadan taktırıp kullanıyor. Yani garantiyi etkileyecek bir durum yok.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
arkdaşlar bugun servisi aradım sordum ve makına garantı dısı kalmıyormuş cok rahatladım walla herkesin bilgisi olsun hardısk garantıyı etkılemıyor...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X