Şimdi Ara

★ASUS N550JK-CN090H KULLANICILARI KULÜBÜ★ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
22
Favori
42.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Asus n550jk-cn168h Kullanıyorum onun kullanıcı külübü göremedim bu modelden terk farkı 12gb rami var bu yüzden mi konusu yok bir sizce bu imzayı eklesem sorun olur mu?
  • Laptop birebir aynı. Sadece ram farkı var imzayı alıp benim gibi duzenleyebilirsiniz. Ayrı konuya gerek yok diye düşünüyorum ben. Ama isterseniz bir konu açalım sizinle. Teknosadan alanlar da bu model var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanalp44

Laptop birebir aynı. Sadece ram farkı var imzayı alıp benim gibi duzenleyebilirsiniz. Ayrı konuya gerek yok diye düşünüyorum ben. Ama isterseniz bir konu açalım sizinle. Teknosadan alanlar da bu model var.

Evet benim laptopta teknosadan alındı böyle oldu. Konu açabiliriz isterseniz (ama imza ahzırlamayı bilmiyorum) İmzayı 12gb ile değiştiredebilirim. Sizin için hangisi uygunsa onu yapalım. :)
  • Benim içinde fark etmez. Imza hazırlaması o kadar zor değil hallederiz.

• O zaman konumuzun acalim :) şimdi bileyim ama istediğini fotoğraf filan olursa bende yardımcı olurum yapmam gerekeni söyleyin konumuzun acalim belki biZim gibi sorun yaşayanlar vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobildeyim yazacaktım pardon

• Arkadaşlar bende teknosadan aldığım imzamdaki modeli kullanıyorum tek farkı 12gb ram olması da size bir sorum olacaktı birincisi laptopu 3200e aldım iyimi? ikincisi hddden bazen dıt dıt diye bir ses geliyr sık sık gelince biraz can sıkıyor normal mi herkeste var mı bu ses? dııt dııtt diye saçma ses?
  • Evet herkeste var o ses. Çok fazla çıkmaz ama. Oyun açınca ve kapatırken veya harddiske biraz yuklenince ediyor bende.

• Arkadaşlar sizin laptoplarınızda oyunlarda vb çok ısınıyor mu ? bende işlemci 70-75 anakart 80 lere yakalaşıyor. Erkan akrtıda yine 70lerde normal mi bu sıcaklıklar. ? maksimum kaç olmalıdır?
  • Bi soğutucu kullanın derim ben. Soğutucu olmadan işlemciyle 90 derece olduğu oluyor bende
    Henuz bir sıkıntı olmadı

• Yani 70lere 80 lere çıkmasında bir sorun yok değilmi? Ben 70 leri geçince laptopun soğumasını bekliyordum anakart ve işelmcinin böyle ısınmasından (90 derece dediniz şok oldum )bir sorun olur olmaz mı ? 80-85 lere gelince laptopun soğumasını beklememe gerek yok mu ?

• Soğutucu kullanmakta fayda var. 90 dereceler normal değil. Riskli biraz :)
  • Bir yıl önce pc depo dan 3040 tl ye almıştım. Harddisk sesi ilk aldığımda rahatsız ediyordu ama şimdi duymuyorum bile :) Asla büyük bir sorunum olmadı güzel bir pc sadece beklediğimden yavaş gelmişti. Windows 10 a geçtim. 8.1 e göre çok memnunum. Çoğu geçiş oldukça hızlandı. Birkaç program uyumsuzluğu var ama zamanla düzelcek şeyler. Sadece boş ekranda sağ tıklayınca üç saniye bekletiyor o canımı çok sıkıyor. Yapılabilecek birşey var mı?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 3 saniye bekletmesi pek normal bi durum değil ben sağ tıklamadan açılıyo diyebilirim :)

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/145133/asus-n550jk-cn090h-w8-.aspx

Kuzenime aldık. Diğer mağazalara göre çok ucuz. Win 10 a yükseltiyoruz bakalım.

Son durum nedir kullananlarda?
  • merhaba arkadaşlar. bende bu laptoptan var. laptondan rüzgar uğultusu gibi bir ses geliyor ama çok şiddetli değil. sizde de öyle bir ses var mı. laptopu 6 ay önce almıştım fanda tozlar birikmiş olabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasany06 -- 30 Eylül 2015; 20:02:47 >
  • hasany06 H kullanıcısına yanıt
    İster istemez ses gelir tabii ki kardeşim. Sistemi zorlayan uygulamalar kullanıyorsan toz birikmese bile ses gelir.
  • ben ürünü bugun aldım 160 tane güncelleştirme yapıyorum şimdi sıcaklık 60 derece iyimi güncelleme yaparken ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelm06 -- 1 Ekim 2015; 19:22:38 >
  • durmadan bip sesi veren laptopu yaşayanlar var mı çözümü var mıdır varsa nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelm06

ben ürünü bugun aldım 160 tane güncelleştirme yapıyorum şimdi sıcaklık 60 derece iyimi güncelleme yaparken ?

İ7 işletimler 100 dereceye kadar destekliyor sorunsuz

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.