Şimdi Ara

★ASUS N550JK-CN090H KULLANICILARI KULÜBÜ★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
22
Favori
42.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Normal kullanımda oyun oynamadan internet ya da word vs gibi kullanımda şarjı ne kadar gidiyor?
  • Şimdi Microsoft hesabı tanımladım ama pcye parola koymak istediğimde otomatik olarak bu hesabın parolasını alıyor ben pc ye başka bir parola koymak istiyorum bu mümkün mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smile of Joker

Şimdi Microsoft hesabı tanımladım ama pcye parola koymak istediğimde otomatik olarak bu hesabın parolasını alıyor ben pc ye başka bir parola koymak istiyorum bu mümkün mü?

denetim masasından kullanıcı hesaplarına girip hesap parolasına alternatif olarak bir pin oluşturabilirsin. tüm parolaları kaldırmak istiyorsan arama kısmına " netplwiz " yaz çıkan penceredeki kutucuğun tikini kaldır ve uygula de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgun889

arkadaşlar bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Normal kullanımda oyun oynamadan internet ya da word vs gibi kullanımda şarjı ne kadar gidiyor?

Ortalama 4-4,5 saat gibi bir kullanım süresi var.

• deoksiriboz1000 D kullanıcısına yanıt
    nvidia experience kimsede açılmıyo eski sürümü kurun internetten indirip
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren.ulusal

quote:

Şimdi Microsoft hesabı tanımladım ama pcye parola koymak istediğimde otomatik olarak bu hesabın parolasını alıyor ben pc ye başka bir parola koymak istiyorum bu mümkün mü?

denetim masasından kullanıcı hesaplarına girip hesap parolasına alternatif olarak bir pin oluşturabilirsin. tüm parolaları kaldırmak istiyorsan arama kısmına " netplwiz " yaz çıkan penceredeki kutucuğun tikini kaldır ve uygula de.

Pin oluşturdum ama pinle girmek istediğimde hep oturum açma seçeneklerinden seçiyorum.Otomatik olarak her şeyi pinle girmemi nasıl sağlarım?
    Bir sorum daha olacak dts ses desteklemiyor mu bu?Yani dts filmleri açamıyorum.Açabilen player öneriniz varsa onu kullanabilirim.Ben potplayer kullanıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eren.ulusal

quote:

Pin oluşturdum ama pinle girmek istediğimde hep oturum açma seçeneklerinden seçiyorum.Otomatik olarak her şeyi pinle girmemi nasıl sağlarım?
    Bir sorum daha olacak dts ses desteklemiyor mu bu?Yani dts filmleri açamıyorum.Açabilen player öneriniz varsa onu kullanabilirim.Ben potplayer kullanıyorum.

pin oluşturarak zaten diğer şifreye bir alternatif oluşturmuş oluyorsun yani diğer şifreyi ortadan kaldırmış olmuyorsun onun için de her seferinde iki seçenek çıkıyor karşına ve birini seçip onu giriyorsun. diğer şifreyi tamamen kaldırmanın mümkün olduğunu sanmıyorum. ancak kople şifreyi kaldırabilirsin.

valla uzantılarına çok dikkat etmişliğim yoktur yani daha önce bir dts dosyası ile karşılaştım mı bilmiyorum ama ben gom player kullanıyorum ve bi sıkıntı yaşamadım pek çok farklı formattaki dosyayı çalıştırıyor önerebilirim onun dışında önerebileceğim bir de vlc player var. player değiştirmek yerine dts için codec de indirebilirsin.

• Ekranın parlaklığı kendi kendine değişip duruyor. O kadar çok sık yapıyor ki sinir olmaya başladım. Eskiden sadece batarya ile çalışırken oluyordu, ama son zamanlarda fişte çalışırken de olmaya başladı. Bazı ayarlamalar yaptım ama yine de bu sorun var. Çözümü var mı acaba?
  • arkadaşlar ben Windows 10 u yukledikten sonra touc pad kapanmıyor nedeni bilen nasıl çözeceğiz yardım edebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsin_yildiz

arkadaşlar ben Windows 10 u yukledikten sonra touc pad kapanmıyor nedeni bilen nasıl çözeceğiz yardım edebilir misiniz ?

windows 10 yükseltmesinden sonra ben de toucpad ile ilgili problem yaşadım kapanıyor muydu dikkat etmedim ama çift parmak ve 3 parmak fonksiyonlar çalışmıyordu. Bilgisayarda yüklü olan toucpad fonksiyonlarının ayarlandığı "Asus smart gesture" programı windows 8 uyumlu onu kaldırıp asusun sitesinden windows 10 uyumlu versiyonunu indirip kurarsan işe yarayabilir ben öyle halletmiştim.
  • bendede tocupad sorunu var hangi programı kaldırıcam denetim masasında onu bulamadım.
  • aynen asus smart gesture programını kaldırıp tekrar yukledm problem düzeldi teşekkurler
  • Şuan kullanıyorum gayet memnunum Tavsiye ederim!!! Bu fiyata alınabilecek en notebook.
  • arkadaşlar ben de artık aranızdayım. dün bu laptopu media markt urfadan kampanya fiyatı 2700 tl'ye aldım..
    ilk aldım sorun çıkmasın diye ölü pixel testi yazılım kurulumu diye bir servisi vardı mediamarkt'ın onu yaptırdım.
    yaptırmaz olaydım. makineyi kuran adam resmen mahvetmişti. anlamadığım bu driverların hepsi içinde zaten hali hazırda geliyor.
    kuran çocuk tüm driverları birbirine karıştırmıştı. kamera ve touchpad çalışmıyordu. sinirlendim onca para verdik sonuç bu mu olacak diye gittim ve sonunda bana yeni bir tane verdiler öncekini alıp. kendim kurulumunu falan yaptım. ilk izlenimlerimde makine normalde bu özelliklere göre gerçekten çok yavaş geldi hatta bir ara çok üzüldüm bunca parayı buna mı verdim diye. Ancak güncellemeri falan yapınca özellikle kendisiyle beraber gelen şu salak antivirüs ve bloatware programlardan kurtulunca makine çoştu gerçekten.
    Alacak olanlara tavsiye ederim. Bir sorum olacak şarj %100 olunca kendiliğinden elektiriği kesiyor demi? bu konuda bilgisi olanlar varsa aydınlatırsa sevinirim.
    Teşekkürler

• SrknTsln S kullanıcısına yanıt
    Kesiyor derken tam olarak ne demek istiyorsun?
  • Yanlış okudunu hocam elektriği tam olarak kesiyor mu yazmışım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SrknTsln

arkadaşlar ben de artık aranızdayım. dün bu laptopu media markt urfadan kampanya fiyatı 2700 tl'ye aldım..
    ilk aldım sorun çıkmasın diye ölü pixel testi yazılım kurulumu diye bir servisi vardı mediamarkt'ın onu yaptırdım.
    yaptırmaz olaydım. makineyi kuran adam resmen mahvetmişti. anlamadığım bu driverların hepsi içinde zaten hali hazırda geliyor.
    kuran çocuk tüm driverları birbirine karıştırmıştı. kamera ve touchpad çalışmıyordu. sinirlendim onca para verdik sonuç bu mu olacak diye gittim ve sonunda bana yeni bir tane verdiler öncekini alıp. kendim kurulumunu falan yaptım. ilk izlenimlerimde makine normalde bu özelliklere göre gerçekten çok yavaş geldi hatta bir ara çok üzüldüm bunca parayı buna mı verdim diye. Ancak güncellemeri falan yapınca özellikle kendisiyle beraber gelen şu salak antivirüs ve bloatware programlardan kurtulunca makine çoştu gerçekten.
    Alacak olanlara tavsiye ederim. Bir sorum olacak şarj %100 olunca kendiliğinden elektiriği kesiyor demi? bu konuda bilgisi olanlar varsa aydınlatırsa sevinirim.
    Teşekkürler

batarya %100e ulaştığında otomatik olarak batarya devreden çıkıyor ve prizden aldığı elektrikle çalışıyor. yani prize takılı olarak uzun süre kullanmanın bataryaya bir zararı yok. tam tersine bataraya ömrünü uzatmak adına uzun süreli kullanımlarda oyun oynarken falan prize takılı olarak kullanmak daha mantıklı.

N550JK-CN090H modelini mi aldınız bilmiyorum ama eğer bu modelse gayet uygun fiyata almışsınız çünkü bu model uzun zamandır 3500 lira civarında. Hayırlı olsun.

• win 10 için bios güncellemeleri gelmiş kuran olduysa nasıl yapıldığını yaza bilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayfun.O -- 8 Ağustos 2015; 19:35:38 >
  • Arkadaşlar PCden bazen dıt dıt dıt gibisinden sesler geliyor. Çok sık yapınca can sıkıcı oluyor. Bunun nedeni nedir?
  • sanırım harddisk ten gelen ses normal bende de var alıştım :)
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.