Şimdi Ara

★ASUS N550JK-CN090H KULLANICILARI KULÜBÜ★ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
22
Favori
42.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam başka bir windows kurdum demişsiniz hangi sürümünü kurdunuz acaba? Daha önce de driver sorunu yaşayanlar olduğunu duymuştum cihaz 8.1 sürümü yüklü olarak geliyor ve asus sitesinden driverlara baktığımda 8.1 ve 10 seçeneklerini görüyorum bağzıları alt sürümlerde de çalışacaktır ama tamamı alt sürümler için mevcut değil galiba. Forumda daha önce windows 7 kuranlar ve driver sorunu yaşayanlar olmuştu onlara sorarsanız belki uygun driverları bulanlar olmuştur.
  • Bu bilgisayarı geçen sene bu zamanlar pcdepo dan 3008 tl ye almıştım. 6-7 ay hiç bir sıkıntı yaşamadan gayet mutlu huzurlu kullanıyordum ancak yine günlük işlerimi yaparken bir anda pc kapandı ve bir daha açılmadı. Ardından servise ilk göndermemde pc'mi açıp bana geri gönderdiler ama bu seferde mavi ekran hatası aldım. Bu hatadan sonra aynı hata sebebiyle 4 kere daha pc'mi servise gönderdim ve ürün değişimi istedim. Ancak ürün değişimini gerektirecek herhangi bir sorun bulamadıklarını bana söylediler. Son olarak ise en son göndermemde mavi ekran hatasını 2. anakart değişimi ile hallettiler ancak şu an elimde olan pc'yi bana doğru ekranı 80 derecelik bir açı yapacak şekilde kullanıyorum. Daha fazla geriye yasladığımda ekran kararıyor. Şu an böyle kullanmamın sebebi ise yaklaşık 1 ay önce bir avukat aracılı ile mahkemeye başvurdum ve para iadesi istedim. Umarım sizler böyle bir sorun ile karşılaşmazsınız

• ObtObt kullanıcısına yanıt
    3150 ye 3 taksit aldım geçen sene dolardan dolayı fiyatlar uçuk şuan

www.ebrarbilgisayar.com güvenilirdir öneriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matolimehmet -- 27 Temmuz 2015; 17:59:30 >
  • geforce experience encountered an error and must close hatası

Ekran kartında böyle bir hata ile karşılaştım. 2 gün önce hiç bir sıkıntı yoktu . Güncelleme Gelmiş nvidia geforce experience açılırken bu hatayı verip kapanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun.O

geforce experience encountered an error and must close hatası

Ekran kartında böyle bir hata ile karşılaştım. 2 gün önce hiç bir sıkıntı yoktu . Güncelleme Gelmiş nvidia geforce experience açılırken bu hatayı verip kapanıyor.

Aynı hatayı ben de şimdi aldım.Sorun ne acaba?
  • bende aynı problemi alıyordum güncelledikten sonra düzeldi
    ★ASUS N550JK-CN090H KULLANICILARI KULÜBÜ★
  • quote:

Orijinalden alıntı: Araneida

bende aynı problemi alıyordum güncelledikten sonra düzeldi
    ★ASUS N550JK-CN090H KULLANICILARI KULÜBÜ★

Güncellemek için bile giremiyorum ki
  • Tayfun.O T kullanıcısına yanıt
    bilgisayardan kaldır nvidia sitesinden yeni versiyonu indirip onu kur dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Araneida -- 28 Temmuz 2015; 0:47:33 >
  • Arkadaşlar EVO 850 250GB aldım bugün elime geçti. Bir yıl daha garantim var. Şimdi ne yapmamı önerirsiniz?
    DVD yerine HDD takıp,HDD yerine SSD mi takayım yoksa aparat alıp HDDyi haricimi yapayım?
    Bu işlemi kendim yaparsam sanırım garanti bozuluyor. Servis 80 civarı bir ücret istiyor. Gönderip onlaramı taktırayım?
    Asus servisi DVD yerine HDD montajı işlemi yapar mı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysakay kullanıcısına yanıt
    asus servisinin yaptığını duymuştum
  • eren.ulusal E kullanıcısına yanıt
    bilgisayarı aldıktan 3 gün sonra garantiye gönderdim yavaş diye teste tabi tutucaz sorunlu paarça varsa değiştirilir dendi.1 gün sonra gidip aldım parçlara da hiç bir sıkıntı olmadığını yazılımda sıkıntı var format attık dediler.
    tekrar baktım aynı bi değişiklik yok. windowsun stop paketi diye geçtiğinden bilgisayarın tam verimde çalışmasını kısııtıyıp ınsanları windowsun diyer sürümlerini satın almaya teşvik ediyorlar diyende oldu.
    windows 10 gelirsede benim bilgisayara yüklenecek olan windows 10 home yüklenicek oda ınsallah dandik olmaz prosu felan da var kullanıcının sürümüne göre sürüm veriyorlar olmadı. ısımayıda hw monitör programını kurdum takipdeyim :)
    dostum daha 1 yıl varsa kendin takıp garantiyi bozma bence götür serviste taktır.
    eğer yapıyorlarsa benim tercihim DVD yerine HDD takıp,HDD yerine SSD takmak olurdu.
    SSD takma işlemini yaptıklarını biliyorum ama DVD yerine HDD montajı yapıyorlar mı bir bilgim yok eğer yapmıyorlarsa kendin takmak zorunda kalacaksın ve garanti yine bozulacak eğer öyleyse hepsini kendin tak boşa 80 lira ödeme.
    Bir arkadaş SSD montajını kendi yaptığını garantiye göndermesi gerektiğinde pc yi eski haline getirip öyle gönderdiğini ve durumun anlaşılmadığını garantiyi kullanabildiğini anlatmıştı mecbur kalınırsa bu da denenmeli
  • akılküpü A kullanıcısına yanıt
    performans dışında da zaten windows 8 sürümünden kullanış açısından nefret eden biriyim bir türlü alışamadım. Ben de değiştirmek istiyorum ama windows 10u görmeden bişey yapmak istemedim. Eğer 10 da sıkıntılı çıkarsa benim de tercihim 7 olacak sanırım. Bakalım bekleyip göreceğiz hep birlikte
    aynı şeyi bende düşünüp asusu aramıştım 70tl Karşılığında hdd ile ssd yi değiştirdiklerini ama DVD yerine hdd takmadıklarını söylediler

• Birazdan telefonla arayıp sorayım. Bana 250GB aslında rahat yeter. Benim korkum. HDD takınca çok ısınır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Araneida

aynı şeyi bende düşünüp asusu aramıştım 70tl Karşılığında hdd ile ssd yi değiştirdiklerini ama DVD yerine hdd takmadıklarını söylediler

Bence servis gönderin hemde cihaz fan temizliği termal macun temizliği yaptırın heralde 100 TL yaparlar yok 150 falan isterlerse yaptırma .
  • arkadaşalar bir sorum olacak ben bilgisayarı hdmi ile tv bağlıyorum eskidn ses tv den geliyordu oyun ve filmleri bu sekilde sorunsuz seyrediyordum ama ne olduysa bilmiyorum hdmi ile bağladığımda goruntu vat ses yok ses bilgisayardan gelmeye başladı anlıyamadım ne yapmam gerekir yardımcı olabilirmisiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumcu3

arkadaşalar bir sorum olacak ben bilgisayarı hdmi ile tv bağlıyorum eskidn ses tv den geliyordu oyun ve filmleri bu sekilde sorunsuz seyrediyordum ama ne olduysa bilmiyorum hdmi ile bağladığımda goruntu vat ses yok ses bilgisayardan gelmeye başladı anlıyamadım ne yapmam gerekir yardımcı olabilirmisiniz..

Sağ alttan hoparlöre sağ tıklayın. Ses kaydedici cihazlar gibi bir seçenek var. Oradan varsayılan aygıtı tv yapıcaksınız.

• Arkadaşlar bu gtx ekran kartı oyuna girince otomatik olarak aktif oluyor dimi? Çünkü ekran özelliklerine baktığımda şuan intel 4000 olan gözüküyor.
  • Smile of Joker kullanıcısına yanıt
    varsayılan olarak seçilmiş olan grafik işlemci intel'dir muhtemelen onu değiştirip varsayılan grafik işlemciyi nvidia yaparsanız tüm programlarda otomatik onu kullanır ama bilgisayarı çok yormamak ve pil tasarrufu adına ben öyle yapmıyorum varsayılan olarak intel seçili yalnızca oyun oynarken veya yüksek performansa ihtiyaç duyduğum programları açarken falan sağ tıklayıp nvidia'yı seçerek çalıştırıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.