Şimdi Ara

★ASUS N550JK-CN090H KULLANICILARI KULÜBÜ★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
22
Favori
42.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dostum 3-4 saattir kullanıyorum şimdilik sıkıntı yok gibi. witcher oyununa başladım makina ısınsın kendi kendini kurutsun diye. şimdilik sıkıntı yok gibi ilk başlarda tuşlarda yapışma problemi vardı ama şimdi o sorunda kalktı gibi
  • Araneida kullanıcısına yanıt
    Büyük geçmiş olsun hocam. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObtObt

Büyük geçmiş olsun hocam. :)

Allah göstermesin ;) eyvallah..
  • arkadaşlar bu ürünün bataryası ne kadar gidiyor? güç tasarrufu modunda parlaklık %100 - %80 vb. iken internet kullanımında ne kadar gidiyor, test eden, bilgi verebilecek var mı? teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç tasarrufu modunda genelde %80 civarı parlaklıkla kullanıyorum.Normal internet kullanımında 3 saati buluyor hocam batarya dayanma süresi.
  • XRippeR X kullanıcısına yanıt
    sağolun bilgilendirdiğiniz için. 4 saat olsaydı düşünmezdim de... şu aralar ortalama performansta 3000-4000 tl arası internet kullanımı 4-5 saat götüren bir notebook arıyorum ama galiba bulamayacağım. bu konuda alienware en iyi, bataryası istediğim kadar gidiyor ama türkiye'de istediğim bir model yok
  • merhaba arkadaşlar bayram dolayısıyla biraz uzak kaldık :D

yine bişey danışacağım bilgisayarda açılışta ve normalde hangi programlar gereksiz görev yöneticisinden baktığımda arka planda 100 kadar program çalşıyor

siz bilgisayarı aldığınızda ilk yaptığınız işlerler ne oldu

ben sadece güncelleştirmeleri yukledim ofis programım bile yok :))
  • Isınma problemi var. F tuşlarından itibaren ekrana kadar olan kısım, fan çıkışlarına yakın bölge, çok ısınıyor. Donanımı etkiler mi? Ayrıca bu modele uygun şık, portatif ve etkili bir fan önerebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var !

Birkaç aydır bu bilgisayara sahibim ve düzgün şekilde kullandım bu süre içerisinde. Ancak dün aşırı ısınma sorunu yaşadım ve bilgisayar 2 kere kendini kapattı. Ben de bunun sonucunda bilgisayara format attım, sıfırladım. Format işlemi bittiğinden beri bilgisayarın şarjı dolmuyor. Sürekli şarj %24 olarak görünüyor. Sorun ne anlamadım. LÜTFEN ACİL YARDIM !
  • ardakandemir93 kullanıcısına yanıt
    Garantiye verin hocam bilgisayarı.Belki aşırı ısınma bataryaya zarar vermiş olabilir.Bataryayı değişip yollarlar.
  • XRippeR X kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Yani bilgisayar açılıyor hiçbir sorun yok. Adaptör de sağlam çünkü bilgisayara elektrik iletimini sağlıklı şekilde yapıyor. Ancak batarya tamamen devreden çıkmış gibi. Yani doluyor diyor ama yalan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardakandemir93 -- 23 Temmuz 2015; 20:19:16 >
  • Sobm44 kullanıcısına yanıt
    90° ve üzeri pcnin performansını düşürmesine neden olabilir.100° ve üzeri ise pcnin kapanmasına veya kalıcı hasarlara neden olabilir.Pcnin sıcaklık değerlerini incelemek için HWmonitor adlı programı öneririm dostum.Eğer alalı uzun bi zaman olduysa da soğutucudan önce fan ve macun temizliğini düşünebilirsiniz.
  • tahsin_yildiz kullanıcısına yanıt
    valla hocam ben de aynı durumda sayılırım daha önce ben de sordum ama cevap veren çıkmadı. hangi programları kaldırmalı hangilerini kurmalı yardım lütfen?

bir de hocam benim biraz internet problemim var gibi evdeki interneti telefonumdan da kullanıyorum hiç sorun yaşamıyorum ama bilgisayarda sık sık kesintiler oluyor kesinti olmadığı zamanlarda da çok ağır çalışıyor. acaba wi-fi ile ilgili bir ayarı var mı bu bilgisayarın ben bulamadım ama driverı güncel mi nasıl güncellerim falan bunlara nereden bakabilirim?
  • Sobm44 kullanıcısına yanıt
    hocam şöyle bir tecrübem var belki faydalı olur. bilgisayarı kullandığım zemine göre ısınma düzeyi değişiyor bilgisayarın hava girişi alt kısımda olduğu için kumaş vb gibi hava girişini kapatabilecek zeminlerde fan yeterince soğutma yapamıyor doğal olarak. ama masada yani hava girişini engellemeyecek düz ve sert bir zeminde kullandığımda fan görevini yeterince yapıyor ve ısınma normal düzeyde kalıyor. belki de saçmalıyorumdur bilemiyorum ama böyle olduğunu düşünüyorum bence işe yarıyor
  • eren.ulusal E kullanıcısına yanıt
    aynı sorunlar bende de var dostum ama cevabını veren çıkmadı :( benim intrnet sinyali değişip duruyor sürekli ilk başlarda kopmalar oluyordu senin gibi
  • ARKADAŞLAR BEN İKİ AYDIR BU BİLGİSAYARI KULLANIYORUM KASMA PROBLEMİ VAR YAVAŞ ÇALIYOR DONMA YAPIYOR MASAÜSTÜNDE SAĞLIYORUM TEMİZ 10 SNİYE BEKLİYORUM. WİNDOWS GEÇ AÇILIYOR.
    ŞİMDİ EKRANIMIN TAM ORTASINDA NOKTA GİBİ BİR KAÇTANEDE BEYAZ IŞIKLAR OLUŞTU.
    BEN BU KASMA PROBLEMLERİNDEN KURTULMAK İÇİN WİNDOWS 7 KULLANMAK İSTİYORUM. AYRICA BİLGİSAYAR AÇILIRKEN ASUS YAZISINDAN SONRA SİYAH EKRANDA BİR SANİYELİK BİR BEKLEMDE DE BEYAZ ÇİZGİLER OLUŞUYOR.
    ISINMA PROBLEMİDE VAR BATARYADA DELİ GİBİ ISINIYOR. VE BEN BUNLARI YAŞARKEN TEK YAPTIĞIM VİDEO İZLEMEK OYUN OYNASAM NE OLUR ARTIK BİLMİYORUM.
    EKRAN İÇİN YETKİLİ SERVİSE GÖTÜRECEGİM.
    WİNDOW 8.1 SİNGLE LANGUAGE YÜKLÜYMÜŞ BUDA STOP PAKET DİYE GEÇİYORMUŞ BİLGİSAYAR ALEMİNDE KISITLI SÜRÜMMÜŞ DİYE DUYDUM BİLGİSAYARIN TAM VERİMDE ÇALIŞMASINI ENGELLİYORMUŞ. WİNDOWS 7 YÜKLESEM TAVSİYE EDERMİSİNİZ AYRICA SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE TÜM DRİVERLERİ BULABİLİRMİYİM.
    CEVAP LARINIZI BEKLİYORUM İYİCE DARALDIM.

• tahsin_yildiz kullanıcısına yanıt
    dün gece başlayan ve hala devam eden 50 kadar haber sitesine erişimin yasaklanmasıyla anladık ki son bir kaç gündür yaşanan internet sıkıntısı tamamen sokakta ve sandıkta kaybeden hükümetin faşizme sarılması ve bunu örtme çabasından kaynaklanıyor. Dilerim yakın zamanda internet bağlantımız normale döner. ZenMate eklentisini kullanmanı öneririm hem sansürlenen sitelere girebilmeni sağlıyor hem de benim bağlantı hızımda biraz olsun artış sağladı. Ama yasaklar kalktığında eklentiyi kapatmak gerek çünkü bağlantı hızını düşürecektir.
  • akılküpü A kullanıcısına yanıt
    dostum bilgisayarın yavaş olması ve zaman zaman kasma gibi problemleri ben de yaşıyorum ve nedenini bilmemekle birlikte bu problemin windows sürümünden kaynaklandığını sanmıyorum ama sen öyle olduğunu düşünüyorsan zaten yakın zamanda windows 10 güncellemesi gelecek bence şimdilik bi format atıp windows 10 güncellemesini bekle eğer yine memnun kalmazsan dediğin gibi 7 yüklersin. driver konusunu bilimiyorum pek.

ısınma konusuna gelince evet hepimizin bilgisayarı belli bir derece ısınıyor ama bu ısınma genelde normal düzeyde olsa bile kimimize 'deli gibi ısınıyor' gibi geliyor çeşitli programlar var bunları kullanarak ne derece ısındığını ölçersen daha sağlıklı olur bence. klavyenin üst kısmında ekrana doğru oluşan sıcaklığı normal karşılamak lazım çünkü sıcak hava tam olarak o kısmın arka tarafından tahliye ediliyor. bir de bilgisayarı kullandığın zeminin de ısınma konusunda etkili olduğunu düşünüyorum. hava girişi tam altta ve düzün hava girişi sağlanması için oranın tıkanmaması gerek yani masa gibi düz ve sert bir zeminde kullanırsan fanlar biraz daha verimli çalışacaktır.

ekrandaki problem için diyecek bişey yok sanırım senin de dediğin gibi garantiye götürmen en doğrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: antichristdf

Bu bilgisayarı aldığıma inanılmaz pişmanım...

Merhaba hocam ben Dr sipariş verdim yarın alicam.Neden pişmansin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Ben bilgisayarı alalı 1 sene oldu yaklaşık, öyle büyük bir sıkıntı yaşamadım açıkçası. İlk zamanlarda biraz donma falan oluyordu, ben de içindeki windows sıkıntılı diye düşündüm ve başka bir windows kurdum. Daha sonra pek sıkıntı yaşamadım. Asus programlarını da hiç kurmamıştım. Bi kaç gün önce farkettim ki klavyenin ışığını falan açamıyorum. Asusun sitesinden asus programlarını indirdim, kurdum fakat bilgisayarınız asus değil, bu program asuslarda çalışır gibi uyarılar aldım yeniden başlattığımda. Sonra da her başlangıçta aldım bu uyarıları ve kaldırdım ben de asus uygulamalarını. Bu klavye ışıklarını geri getirmek için ne yapmam lazım bilen var mı? Format attığımda diskleri komple silmiştim bu arada.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.