Şimdi Ara

ASUS N550JK-CN167D KULLANICILARI KULÜBÜ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.175
Cevap
35
Favori
111.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uogihan

quote:

Orijinalden alıntı: LaRocquee

8 gb bellek için bellek düzeneği 1x8gb di mi? 2x4gb olmadıgı kesin mi? 1x8 ise bir tane 8 lik alınarak 16 gb a cok rahat yukseltilebilir...

linkteki etiket bilgisine istinaden 4 gb lık 2 modül kullanıyor ve incelemesinde ıps mat ekran yazyor bilmem yardımcı olur mu kafanızdaki soru işaretlernin giderilmesine..

http://www.fiyattr.com/forum/asus-n550jkcn167d-ozellik-ve-fiyati-ortaya-cikti-t48.0.html

Asus Türkiye bile Türkiye ye giren N550JK lerin IPS ekran olup olmadığını tam bilmiyor, bu site nereden biliyormuş, yurt dışı kaynaklarına bakıp yazıyorlar. Yurt dışında N serisinin hemen hepsi dokunmatik ekran, mat ekran ve IPS ekran ama Türkiye de öyle değil işte, ne tür bir ekran kullanıldığı tam bir muamma

quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Bu işler için para almayacaklar mı? Mekanik diskin yerine SSD yi optik sürünün yerine de mekanik diski takın desem. En az 75TL işçilik ücreti alırlar. Bedava takacaklarsa sorun yok ama zannetmiyorum.

Ücretten bahsedilmedi,''getirirseniz hemen takarız'' dediler sadece.

Anladım, büyük ihtimal ücretlidir. Ücretsiz olarak disk değişimi yapıyorlarsa ve notebook garantiden çıkmıyorsa, gerçekten büyük hizmet

• seyyyyyy S kullanıcısına yanıt
    N550JK-CN167D modelinde Blue-ray yok zaten kim uydurmuş blue-ray var diye.
    Var yazan yerlere inanmayın tamamen yalan yanlış bilgi veriyorlar.
  • beyler cihaz nihayet elime geldi windows 8 kurmak için dvd-rw açtım cd koydum kapak kapanmıyor kapatmaya çalıştıkça sürekli geri atıyor bastırınca zar zor kapanıyor ve ayrıca touchped dikdörtgenin sağ ve sol alt dip uç noktalarından touchpede basılmıyor hemen sadecenotebook (sinerji bilgisayar) aradım adamlar ilgilenmediler direk asusa gönderin diyerek sizi direk servisle muhatap ediyor 2 saatlik cihaz arızalı çıktı anlayacağınız windowsu bile kuramadım:((( bende cihazın doa değişim kapsamında incelenmek üzere yolladım kargoyu arastan aldım 3 saat sonra yurtiçi kargoyla servise yolladım değişim değişim raporu büyük olasılıkla gelecek ücret iademi alacağım bir dahada asla sinerji bilgisayardan bir şey almam aslında 4077 kanundaki hakkın bir hafta içinde internetten alınan ürünlerin sorgusuz sualsiz iadesi alınmak zorunda ama almadılar mahkemeye verir uğraşır söke söke alırdım hakkımı yasal faizi ile ama uzatmak istemedim sonuçta bilgisayar lazım bana doa raporu gelsin ücretimi talep edeceğim arkadaşlar bu touchped ve cd rw kapanmama zor kapanma olayı sizdede mevcutmu acilen cevap bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mursen -- 26 Mayıs 2014; 18:12:01 >

• arkadaşım teknoloji tamamen şans işi sen git en kaliteli inandığın yerden al yine çıkmayacak mı sanıyorsun ? tv alırsın ölü piksel cıkar telefon alırsın aynı sorun ona keza pc alırsın başka bişiy insan yapımı bu başka adamlar araba alıyorlar arabaları chip degisimi icin toplatıyorlar sıkıntı yok ver servise para iadeni iste sana büyük ihtimalle yenisini yollayacaklar ama bak bakalım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mursen

beyler cihaz nihayet elime geldi windows 8 kurmak için dvd-rw açtım cd koydum kapak kapanmıyor kapatmaya çalıştıkça sürekli geri atıyor bastırınca zar zor kapanıyor ve ayrıca touchped dikdörtgenin sağ ve sol alt dip uç noktalarından touchpede basılmıyor hemen sadecenotebook (sinerji bilgisayar) aradım adamlar ilgilenmediler direk asusa gönderin diyerek sizi direk servisle muhatap ediyor 2 saatlik cihaz arızalı çıktı anlayacağınız windowsu bile kuramadım:((( bende cihazın doa değişim kapsamında incelenmek üzere yolladım kargoyu arastan aldım 3 saat sonra yurtiçi kargoyla servise yolladım değişim değişim raporu büyük olasılıkla gelecek ücret iademi alacağım bir dahada asla sinerji bilgisayardan bir şey almam aslında 4077 kanundaki hakkın bir hafta içinde internetten alınan ürünlerin sorgusuz sualsiz iadesi alınmak zorunda ama almadılar mahkemeye verir uğraşır söke söke alırdım hakkımı yasal faizi ile ama uzatmak istemedim sonuçta bilgisayar lazım bana doa raporu gelsin ücretimi talep edeceğim arkadaşlar bu touchped ve cd rw kapanmama zor kapanma olayı sizdede mevcutmu acilen cevap bekliyorum

laptop optik kapakları genelde öyledir kapanmakta biraz zorluk çektirirler aslında bir tekniği var onn alışsan hemen kapanıyor yada belki sana gelen komple arızalı ona bakmak lazım.
    satan adamların yapabileceği bir şey yok onlarda sana hiç açmadan kapalı kutu yolluyor sen adamlara geri yollasan belki yollamadan başka zarar vermiş olma ihtimalini de göz önünde bulundurarak yetkili servise yönlendiriyorlar.
    bence yetkili servisten DOA raporu geliince elden teslim alabileceğin bir firma varsa yani ankara istanbul izmir gibi bir yerde yaşıyorsan direk elden teslim al bir daha böyle kötü tecrübe yaşama.

• quote:

beyler cihaz nihayet elime geldi windows 8 kurmak için dvd-rw açtım cd koydum kapak kapanmıyor kapatmaya çalıştıkça sürekli geri atıyor bastırınca zar zor kapanıyor ve ayrıca touchped dikdörtgenin sağ ve sol alt dip uç noktalarından touchpede basılmıyor hemen sadecenotebook (sinerji bilgisayar) aradım adamlar ilgilenmediler direk asusa gönderin diyerek sizi direk servisle muhatap ediyor 2 saatlik cihaz arızalı çıktı anlayacağınız windowsu bile kuramadım:((( bende cihazın doa değişim kapsamında incelenmek üzere yolladım kargoyu arastan aldım 3 saat sonra yurtiçi kargoyla servise yolladım değişim değişim raporu büyük olasılıkla gelecek ücret iademi alacağım bir dahada asla sinerji bilgisayardan bir şey almam aslında 4077 kanundaki hakkın bir hafta içinde internetten alınan ürünlerin sorgusuz sualsiz iadesi alınmak zorunda ama almadılar mahkemeye verir uğraşır söke söke alırdım hakkımı yasal faizi ile ama uzatmak istemedim sonuçta bilgisayar lazım bana doa raporu gelsin ücretimi talep edeceğim arkadaşlar bu touchped ve cd rw kapanmama zor kapanma olayı sizdede mevcutmu acilen cevap bekliyorum

ürün arızalıysa asus dan rapor alman gerekir yoksa nerden bilsinler belki senden kaynaklı bir sorun varsa ? sonuçta hakem görevi görür asus teknik servisi istediğin yerden al kural budur

• quote:

Dostum ben de sinerji bilgisayardan siparis verdim cunku en uygun fiyat onlardaydi,ya yarin ya da ondan sonraki gun varis yapar, bende de ayni sikintilar cikarsa o zaman sorun sinerjidedir, bakalim bekleyip gorecegiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mursen M kullanıcısına yanıt
    AH DOSTUM AH SANA ŞUNU SÖYLEYEYİM. AYNI SORUNU VE ENDİŞEYİ BENDE YAŞADIM AMA ŞUNDAN EMİN OL KESİNLİKLE DVD-RW İN ARIZALI DEĞİL.

BENDE İLK ALDIĞIMDA KAPANMADI OYSA HIZLICA BASTIRACAKSIN HATTA İLK SEFERDE BİRAZ SERTÇE İTTİR TIK EDER. KAPATIRKEN ALTTAN TUTUP İTTİR HEMEN KAPANIYOR. YANİ DÜZ İTTİRME ALT KISIMDAN İTTİR. GALİBA YENİ DİYE YÜKLENMEDİN :)

AÇARKENDE ALTINDA DÜĞMESİ VAR ONU TIKLAYINCA AÇILIYOR. YANİ ACELE ETMİŞSİN SERVİSE YOLLAMAKLA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdagger -- 26 Mayıs 2014; 21:07:15 >
  • Beyler bu arada klavye aydınlatmasını ilk 2 gün çalıştıramadım hatta panikledim ulan adamlar bozuk mal sattı diye.

oysa ATK DRİVER i yüklemeyi unutmuşum:))) ne de olsa cihaz free dos geliyor gözden kaçmış. neyse servis akıl verdi yükleyin diye .

sonrada FN+F3 e basılı tutunca aydınlandı klavye. FN+F4 yapıncada yükseliyor fn+f3 yapınca azalıyor.

ne olur ne olmaz belki benim gibi unutanlar olur okurlarda sorunlarını çözer diye yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdagger -- 26 Mayıs 2014; 21:08:24 >
  • Dostum driver dvd leri cikiyor mu kutudan?Driverlari Driverpack 2014 ile yukledim yazmissin daha onceki yazilarinda? Driverpack solutions mi kullandin slim drivers mi? Ayrica full paket mi indirdin yoksa lite versiyon mu?

• mursen M kullanıcısına yanıt
    ben de sadecenotebook'tan aldım. silverdagger ın dediği gibi direk dümdüz ittirdiğin zaman kapanmıyor. altından itmen lazım. kilit sistemini ona göre yapmışlar sanırım. şimdi baktım touchpad in köşeleri de tıklıyor.
  • LaRocquee kullanıcısına yanıt
    Driver dvdsi çıkıyor fakat bende direk otomatik çalıştırınca bu driverlar hardwareinizle uyumlu değil dedi. Ben de aygıt yöneticisinden ünlemli olanları dvdyi seçerek teker teker yükledim. Atladığım kalmış olabilir diye sonra Driverpack Solutions 14 kurdum. Bir kaç tane de o yükledi.
  • kardeş daha önceden n550jk-cn127H modelini gold bilgisayar Malatya şubesinden 3288 tl verip aldım ilk aldığımda shift tuşunda arıza mevcuttu alalı 2 haftaydı servise gönderdim bilgisayarı alalı toplamda 1 ayı geçmediğinden doa (değişim) kapsamında incelendi yenisi ile değişim raporu geldi raporu gold mağazasına götürdüm oradan raporu gold mağazası kendi ana merkezlerine gönderdi 1 hafta sonra haber geldi yenisini gittim aldım aldığım günün ertesi gün yeni aldığım bu cihazdaki gibi aynı cd sürücü sorunu bundada çıktı cd sürücü kapağı kapanmordu onuda asıyus servise yolladım onada yenisi ile değişim raporu geldi tekrar raporu gold mağazasına oradan genel merkeze gitti rapor bu sefer genel merkez aynı cihazın yenisini istanbul ana depolarından yolladı kargodan cihazı aldığım gün kutuyu açtım ondada touchped sol dip köşesi içeri gömük ve tam köşe kısmı basmıyordu touchped çalışıyor ama uç kısımları basmıyordu yolladım oda doa kapsamında incelendi yenisi ile değişim raporu geldi artık yeter dedim raporu mağazaya götürüp gold bilgisayardan paramı talep ettim ve aldım tam oh be gold bilgisayardan kurtuldum derken şimdide aynı sorunlardan cd sürücü kapağı kapanmama ve touchped sorunu bunda da çıktı tekrar en başa döndük servise yolla ne ya bu böyle şansmı olur bu nasıl şans hepsimi bozuk çıkar ya bu ürünün serisinde üretim sorunumu var yada yoksa bu nedir çözemiyorum hep benimi buluyor tamam 1 kez oldu 2 kez oldu bu 4 kez 16.01.2014 tarinden belli bilgisayar almışım cihaz aldığımın ertesi günü servise gidiyor ve değişim raporu alıyor sonuçta bir tarafımdan atmıyorum arızasından ötürü değişim raporu geliyor asus babamın oğluda değil tam 6 aydır mağdurum ya bilgisayar bir asusta sonra değişim kağıdı onuda gold bilgisayara yolla yenisi gelsin tam golddan kurtuldum derken en başa döndük yeter ya vallahi yeter

• silverdagger S kullanıcısına yanıt
    kardeş abanmaya gerek yok dvd-rw arzalı geçen bilgisayarımda bu arızadan ötürü değişim aldı bende biliyorum alttan ittirince abanınca kapanıyor ben bu cihaza 2600 tl para vermişim ucuz bir mal değil ki abanmaya ne hacet aynı cihazın n550jvcn127h modelini bimekste teknosa da inceledim hafif ittirdiğiniz gibi yerine tık sesiyle hemen oturuyor aynı sorundan müzdarip olan arkadaşlar cihazlarınızda merkezi kilit sistemi filan yok alttan ittirmeyede gerek yok arabamı bu bal gibi arızalı yollayın gitsin servise hakkınızı arayın bedava vermiyorlar ha ben böyle kullanacağım diyorsanız ona bir şey diyemeyeceğim tercih meselesi ben 2600 tl vermişsem o cihaza her şeyi tıkır tıkır çalışacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mursen -- 26 Mayıs 2014; 21:50:39 >
  • quote:

kardeş daha önceden n550jk-cn127H modelini gold bilgisayar Malatya şubesinden 3288 tl verip aldım ilk aldığımda shift tuşunda arıza mevcuttu alalı 2 haftaydı servise gönderdim bilgisayarı alalı toplamda 1 ayı geçmediğinden doa (değişim) kapsamında incelendi yenisi ile değişim raporu geldi raporu gold mağazasına götürdüm oradan raporu gold mağazası kendi ana merkezlerine gönderdi 1 hafta sonra haber geldi yenisini gittim aldım aldığım günün ertesi gün yeni aldığım bu cihazdaki gibi aynı cd sürücü sorunu bundada çıktı cd sürücü kapağı kapanmordu onuda asıyus servise yolladım onada yenisi ile değişim raporu geldi tekrar raporu gold mağazasına oradan genel merkeze gitti rapor bu sefer genel merkez aynı cihazın yenisini istanbul ana depolarından yolladı kargodan cihazı aldığım gün kutuyu açtım ondada touchped sol dip köşesi içeri gömük ve tam köşe kısmı basmıyordu touchped çalışıyor ama uç kısımları basmıyordu yolladım oda doa kapsamında incelendi yenisi ile değişim raporu geldi artık yeter dedim raporu mağazaya götürüp gold bilgisayardan paramı talep ettim ve aldım tam oh be gold bilgisayardan kurtuldum derken şimdide aynı sorunlardan cd sürücü kapağı kapanmama ve touchped sorunu bunda da çıktı tekrar en başa döndük servise yolla ne ya bu böyle şansmı olur bu nasıl şans hepsimi bozuk çıkar ya bu ürünün serisinde üretim sorunumu var yada yoksa bu nedir çözemiyorum hep benimi buluyor tamam 1 kez oldu 2 kez oldu bu 4 kez 16.01.2014 tarinden belli bilgisayar almışım cihaz aldığımın ertesi günü servise gidiyor ve değişim raporu alıyor sonuçta bir tarafımdan atmıyorum arızasından ötürü değişim raporu geliyor asus babamın oğluda değil tam 6 aydır mağdurum ya bilgisayar bir asusta sonra değişim kağıdı onuda gold bilgisayara yolla yenisi gelsin tam golddan kurtuldum derken en başa döndük yeter ya vallahi yeter

dostum sendeki bu şansa ne demeli:) şaka bir yana geçmiş olsun elbette can sıkıcı bir durum.

sakınan göze çöp batar derler o hesap olmuş.

sana öyle yazdım ama dediğim gibi senden sonra tekrar tekrar dvd yi açtım kapattım. nasıl yapıldığını bilince yani biraz alttan tutup hafif ittirince gayet rahat kapanıyor. yani öyle ilk baştaki sert itmelerimize bile gerek yokmuş.

yani benim bilgisayarda sorun yok...

ha bu arada yıl olmuş 2014 usb ler harici bellekler doğrudan internetten download ve setuplar varken dvd ye nerek var tartışılır.

zaten ben hard disk yerine ssd takıp , dvd yi iptal edip onun yerine de hard disk i takmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdagger -- 26 Mayıs 2014; 23:39:27 >

• Merhaba,

Asus Customer Service'den cevap geldi. N550JK makinelerin hepsi IPS panelmiş.Bu IPS tartışması da böylelikle sonlanmış olsun.
     ASUS N550JK-CN167D KULLANICILARI KULÜBÜ
  • 2600 lira galiba monster alacaktim ama bunu gorunce bari ekran kartini az bişey kisayim kaliteli olsundedim fiyatlar cok yakin birbirine. Monster da GTX860 var sadece. Ben bu modelin oyun performansini ogrenmek istiyorum. Yani gecen senekide gt750 olmasina ragmen bf4 de high da 20 fps anca aliyordu. Alacağım indirim bitmeden cevap verirseniz sevinirim :)

• Arkadaşlar bu akşam itibari ile laptopumu aras kargodan teslim aldım, SİPARİŞİMİ sadecenotebook.com'dan vermiştim.
    Fakat Allah yüzüme güldü,ne touchpad'in de bir sıkıntı var, ne de DVD-RW 'de.DVD-RW ım o kadar kolay kapanıyor ki, alltan tutup ittirmeme bile gerek kalmıyor, çıt diye yerine oturuyor.
    "DVD-RW'de Kilit sistemi var, alttan bastırarak ittireceksiniz" diyen arkadaşlara sesleniyorum, maalesef sizin DVD-RW niz de bozuk çıkmış.Bunu üzülerek bildirmek zorundayım.
  • LaRocquee kullanıcısına yanıt
    aynen kardeş ben n550jv serisini aldım en başta ondada aynı sorun vardı asusa yolladım değişim raporu yolladı bunuda yolladım bakalım sonucunu size yazacağım touchpad inin en uç noktasından basılıyormu benimde tauchpad çalışıyordu sorun yok yani fakat o dikdörtgenin en alt sağ ve en alt sol dip uç kısmından touchpade basılmıyordu touchpadi böyle anlattığım gibi olan varmı bu bir arızamıdır acilen bu notebook alan arkadaşlardan cevaplar bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mursen -- 28 Mayıs 2014; 1:44:44 >
  • Bu cihazdaki ekran kartlarinin hafiza tipi ddr3 mu gddr5 mi ? Ddr3 ise almayacagim size sorayim dedim. Yoksa 4GB nasil yapilir diye dusunmeden edemiyorum :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.