Şimdi Ara

ASUS N550JK-CN168H ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS N550JK-CN168H teknosa.comdan sipariş aldım yalnız cihazda 850m olması gereken ekran kartı intel hd grapchis 4600 olarak gözüküyor ve gta 5 yükledim 2gb belleğim var 4gb olması gerekirken...
    Neyse biraz kurcaladım nvidia geforce experience güncelliştirmeleri varmış tıkladığımda güncelleştirmeleri kontrol et dediğimde uyarı alıyorum:Geforce experience encountered and error and must close.
    3 sene biriktirdiğim bu para eğer sorunluysa webden aldığım için 14 gün içinde iade hakkım var ama sorunumu çözebilirseniz çok seviirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Perfect Hunter

ASUS N550JK-CN168H teknosa.comdan sipariş aldım yalnız cihazda 850m olması gereken ekran kartı intel hd grapchis 4600 olarak gözüküyor ve gta 5 yükledim 2gb belleğim var 4gb olması gerekirken...
    Neyse biraz kurcaladım nvidia geforce experience güncelliştirmeleri varmış tıkladığımda güncelleştirmeleri kontrol et dediğimde uyarı alıyorum:Geforce experience encountered and error and must close.
    3 sene biriktirdiğim bu para eğer sorunluysa webden aldığım için 14 gün içinde iade hakkım var ama sorunumu çözebilirseniz çok seviirim

Önce Nvidianın sitsinden ekran kartı driverini indir ve kur. Driveri kurmadan ekran kartı aktif olmaz.

Link:http://www.nvidia.com.tr/drivers

• Cihazın neresine baktınız dxdiag'a baktıysanız orada her zaman dahili kart görünür,aygıt yöneticisinde ikisi birden görünür.Ekran kartı sürücüsüne bazen asus'un üzerinde gelen asus'un verdiği nvidia pgramı nvidia sürücülerinde hata verebilir bu farklı arkalarda da olabilir.Prgram ekle kaldırdan nvidia sürücülerini komple kaldırın ve nvida sitesinden tekrar son güncellemeyi kurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Cihazın neresine baktınız dxdiag'a baktıysanız orada her zaman dahili kart görünür,aygıt yöneticisinde ikisi birden görünür.Ekran kartı sürücüsüne bazen asus'un üzerinde gelen asus'un verdiği nvidia pgramı nvidia sürücülerinde hata verebilir bu farklı arkalarda da olabilir.Prgram ekle kaldırdan nvidia sürücülerini komple kaldırın ve nvida sitesinden tekrar son güncellemeyi kurun.

denetim masasından baktım
  • Dediklerimi yyaptınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Dediklerimi yyaptınız mı?

gta 5 driverı indirdim 850mi tanıdı pc ama şöyle bir olay var speccy indirdim eski bilgisayarımda tek ekran kartı gözükürken bunda 2 ekran kartı gözüküyor birisi intel hd graphics diğeri 850m ve bilgisayar arada sırada ses çıkarıyor neden olabilir acaba cızırtı şeklinde rahatsız edici değil şuanda
  • Perfect Hunter P kullanıcısına yanıt
    Zaten size aygıt yöneticisinde 2 kart görüneceğini söyledim o cızırtı işlem anında hdd'den gelir normal bir ses.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus n53sn Ekran kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.