Şimdi Ara

ASUS N550JV ANAKONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
4.039
Cevap
52
Favori
246.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün asus'a mail attım, eylül ayında Türkiye'de satışta olacağını söylediler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa997

gereksiz yorumlardan kaçınalım bu bilgisaray çıktımı n56 alınmaz hatta şu anda bile alınmaz aralarında 500 600 tl fark olsa bile genede n550 alınır yeni işlemci yeni ekran kartı ve müthiş bir ses sistemi inceliğini ve artan pil performansını bile söylemiyorum kesinlikle n56 almayın bunu bekleyin

Kesinlikle katiliyorum bende 2014 u beklicem sanirim fiyati duserse almayi planliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam N56 S4283H almayı düşünüyodum N550 nin çıkıcağını duyunca kararsız kaldım. Ne diyorsunuz arkadaşlar beklemeye değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepnoisy -- 1 Ağustos 2013; 16:32:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepnoisy

tam N56 S4283H almayı düşünüyodum N550 nin çıkıcağını duyunca kararsız kaldım. Ne diyorusunuz arkadaşlar beklemeye değer mi?

N550 yi bekle derim

• Gümbür gümbür geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

quote:

Orijinalden alıntı: deepnoisy

tam N56 S4283H almayı düşünüyodum N550 nin çıkıcağını duyunca kararsız kaldım. Ne diyorusunuz arkadaşlar beklemeye değer mi?

N550 yi bekle derim

tavsiyenizi dinlicem

• Bundada metalik görünümlü plastikmi acaba kasa.Ayrıca tuş takımı yine siyah olsaydı çok daha güzel olurdu.N56vz kullandım 1 sene alan pişman olmaz.Sesi ve ekranı çok iyi.GT650m le crysis 3 oynanmıyordu mesela full hd de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edra

quote:

Orijinalden alıntı: scorn

haswell durağan halde çok az elektrik harcıyormuş. ısınması da daha az, haliyle daha laptop'a yönelik işlemciler. performanstan ziyade bu konular beni cezbetti, zaten gereğinden yüksek işlemciler kullanılıyor.
    ekran kartı da sornuçta yeni nesil olacak, daha iyi performans vereceği aşikar.

tip olarak n550 bence daha güzel, n56'lar çok macbook çakması gözüküyorlar. kasa inceliği ve "ekrana zarar vermiyorsa" soğutma sistemi çok daha güzel

Bence soğutma sistemi sıkıntı yaratır . Havanın tahliyesi için yeterli açıklıkta yok . Da anlamıyorum bu yorumlara maal vermiyecek bir tasarım neden yapmıyorlar yıl 2013 ..

şuanda bilgisayara ihtiyacım yok beklerdim galiba bugun mediamarktın almanya sitesinden baktım n550 ye orada satışa çıkmış fiyatı 1100 £ civarı bir şey eğerki bu fiyattan gelirse bizede güzel olur valla :)
    link aşağıda
    N550

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dynamic90 -- 1 Ağustos 2013; 20:17:54 >

• Piyasa sürülsün inceleme sonuçlarına göre hareket etmek lazım
  • Pc depo 2955 lira diyor ama tabi şuan alınamıyor. Benim yorumum 2700 2900 civarında çıkacaktır 2 ay sonrada 2300 2400 gibi bir fiyatlara almak mümkün olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrOetker

Pc depo 2955 lira diyor ama tabi şuan alınamıyor. Benim yorumum 2700 2900 civarında çıkacaktır 2 ay sonrada 2300 2400 gibi bir fiyatlara almak mümkün olacaktır.

Hocam dediğiniz keske olsa ama imkansız bence. Şuan n56 serisinin üst modelleri bile 3000 den satılıyor.

• Hocam başlangıç modeli olamaz mı çıktıktan 2 ay sonra 2300 2400

• 2800 TL den aşağı çıkmaz bence.Şuan N56VZ nin indirimsiz halleri bile 3000 i buluyor
  • 750m cok kötü mü
  • ben de merak ediyorum G750m in performansını. Bilgi sahibi olan var mi?

• Bu seri multimedya laptopu mesela en basitinden ses sistemi rakipsiz yani öncelik multimedya ve bütün laptoplarda işlemciler hemen hemen ortak olduğu için, darbeyi ekran kartı yiyor.Bu ekran kartında oyunları karışık ayarlarda oynayabilirsiniz, tabi kaç sene kullanmak istediğiniz ve ne beklediğiniz önemli.
  • Bahsi geçen kart, gt750m, benchmark testlerinde gtx660m den biraz daha yüksek puan almış, fakat oyunlardaki fps değerleri daha düşük. Orta sınıfın en iyi kartlarından birisi olarak yer alıyor listede ama oyun açısından, tam hd çözünürlük barındıran cihazlarda, pekte iyi bir kart olduğu söylenemez. Bir de cihaza multimedya ağırlıklı deniliyor, ancak donanımı daha çok orta sınıf oyun ağırlıklı bir konfigürasyona sahip. Biraz daha yüksek bir kartta kullanılabilirdi, açıkcası. En azından gtx660m veya 760m. Aynı fiyat aralığında satılacak olan muadillerine göre biraz daha düşük kalıyor, maalesef. Bu arada önceki sayfalarda, oyun testleri var. Ordan da bakabilirsiniz, incelemelerine. Oyunların geneli, orta ayarlarda test edilmiş. Kısaca karta kötü veya vasat denilemez, yalnız ileriye dönük olarak ne kadar yeterli olur, orası biraz muamma.

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-750M.90245.0.html

Oyunlardaki fps oranlarına bakabilirsiniz.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Ekran kartları performans sıralaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 2 Ağustos 2013; 23:21:43 >

• Cihazın dokunmatik ekranlı modelinde ekran çözünürlüğü 1366x768 olarak görünüyor amazon'da. Full HD olmayacak mıydı?
  • @ygtatli dostum bilgilendirme için teşekkürler. fiyat konusunda birşey söylediler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

2800 TL den aşağı çıkmaz bence.Şuan N56VZ nin indirimsiz halleri bile 3000 i buluyor

Aynen öyle . Stok bitiriyoruz diyorlar fiyatlar halen yüksek ; electro worldde bugün gördüm 8GB Ram 750 GB 2GB Ekran Kartı olan N56 VZ 4250H tı sanırım 2.399 TL
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.