Şimdi Ara

ASUS N550JV ANAKONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.039
Cevap
52
Favori
246.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: edra

quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

2800 TL den aşağı çıkmaz bence.Şuan N56VZ nin indirimsiz halleri bile 3000 i buluyor

Aynen öyle . Stok bitiriyoruz diyorlar fiyatlar halen yüksek ; electro worldde bugün gördüm 8GB Ram 750 GB 2GB Ekran Kartı olan N56 VZ 4250H tı sanırım 2.399 TL

Sicak firsatlarda konusu var 4283h ebrar bilgisayarda mouse ve cantayla beraber 2500 liraymis havale ile sanirim.Ben ocak veya subat ayinda ordan 2450 ye almostim fiyatlarda dusu yok ki zaten kur artisi var yeni seri de 3000 alrinda gelecegini sanmiyorum malesef :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ASUS-N56VZ-S4401H-i7-3630QM-Diz%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar,103452,465625,831823.html?langId=-14

arkadaslar mediamarkttan bu modeli 2139 tl'ye aldim. ne dersiniz, iade edip n550'yi mi beklim. bu fiyatta olmasa bile n550'nin free dos modelleri 2300 - 2400 tl seviyesinde olur mu?
  • drtyhrry D kullanıcısına yanıt
    aynı anda fiyatını sormama rağmen o konuda bir bilgi vermediler
  • hiç beklemeyip N56VZ-S4283H mu alsak ki 2500 tl ye yada msi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rondown

hiç beklemeyip N56VZ-S4283H mu alsak ki 2500 tl ye yada msi

ben de aynı kararsızlıktayım ya.. Ama her türlü N550, N56VZ 4283 den iyi olur benim acelem olmadığından bekleyebilirim

• Çıksada alsak artık

• Bu saatten sonra sıfır n56 alan hata eder.n550 de yeni işlemci ekran kartı ve soğutma sistemi var kasada değişmiş büyük ihtimal cızırtı sorunuda gitmiştir.Yeni n56 alıpta 3000tl den aşagı gelmez diyip kendini avutanların gazına gelmeyin.N56 ilk çıkıcağı zamanda herkes 2500+ dan aşağı olmaz diyordu çıktığı hafta 2250tl almıştım..

• arkadaşlar ay sonu çıkacak çıkacak deniyor fakat 1 2 site dışında ne bilgi ne de yakında gelecek ibaresi var
  • dünyada satışa sunulan alet niye ülkemize gelemiyor bir türlü anlamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bambam61

arkadaşlar ay sonu çıkacak çıkacak deniyor fakat 1 2 site dışında ne bilgi ne de yakında gelecek ibaresi var

artık çıksa da alsak

• Çıksa piyasayada ucuzlasada alsak oohooo

• güzel
  • en gec eylulun ikinci haftasi.
  • Böyle bir makineye neden SSD konmaz???
  • Yanlış bilmiyorsam N750 modelinde ssd var.Gerçi 3000 lira civarındaki bir laptopta ssd olmaması için bir sebep olmasa gerek böyle yüksek fiyatlı laptoplara 5400rpm hdd koymanın mantığını anlamak pek mümkün değil ellerindeki stoku mu bitirmeye çalışıyorlar acaba ?
  • takip
  • sayın arkadaşlar birkaç sorum var modelin eylülde geleceğini duydum.tam olarak net tarih belli mi ? ben şuan bilgisayar arayışlarındayım asustan bir türlü vazgeçemiyorum beklemek mantıklı olur mu sizce? ilk çıktığı anda firmalar tarafından yine bir kampanya olur mu fiyat konusunda? bunları merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkymn

sayın arkadaşlar birkaç sorum var modelin eylülde geleceğini duydum.tam olarak net tarih belli mi ? ben şuan bilgisayar arayışlarındayım asustan bir türlü vazgeçemiyorum beklemek mantıklı olur mu sizce? ilk çıktığı anda firmalar tarafından yine bir kampanya olur mu fiyat konusunda? bunları merak ediyorum.

ben de aynı durumdayım dostum

• Konuyu soğutmayalım N550 Kutu Açılımı

• 1) arkadaşlar bu makinaya ssd gerekir mi?
    2) ssd ile maliyeti 3000 tl yi geçer mi?
    3) ssd takma ile garantisi bozulur mu?
    sorularımı cevaplarsanız sevinirim herkese iyi akşamlar...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.