Şimdi Ara

ASUS N550JV ANAKONU (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.037
Cevap
52
Favori
246.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sivarge

Merhaba arkadaslar.

Bendeki pc de bazi sorunlar cikti. Mentesenin sıkışıp kirilmasi gibi. Onu kendim hallettim. Ancak klavyede bazi tuslarin yazmamasi, 3.5mm ve boofer jack inda problemler var. Hangi servise gondermemi onerirsiniz?

Turkiyeye ilk geldiginde almistim garantisi biteli cok oluyor yani.

Menteşe sorununu nasıl hallettiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Hocam merhaba, 2 tane çok daha büyük sorunum var şu an. Kitlenme olayı geçti gibi bayağı bir süredir bir sıkıntısını görmedim fakat 2-3 gün önce laptop'un önündeki pil ışığının kırmızı yanıp söndüğünü fark ettim. Bu ne anlama geliyor, Nasıl düzeltebilirim?

Diğer sorunum ise laptop bazı tuşlara random basıyor, bunlar geri ok tuşu ve backspace. Özellikle şu son saat o kadar azdı ki bu sorun bu mesajı bilgisayardan yazamadım, 2 saniye arayla ya birine ya ikisine birden basıp duruyor. Virüs olabilir mi? Yoksa Windows'u güncelledim diye mi acaba? Yardımlarınızı bekliyorum. @scorn

Bende de hemen hemen böyle bir sorun olmuştu. Fanlar son hızda çalışıp pil dediğiniz gibi olmuştu. Pataryanın bitmesini bekleyin. Sonra prize takın. Pilin tamamen bittiğinden emin olun. Bende bu şekilde düzelmişti. Lakin benim sorunum Linux kernel'ı ile alakalıydı. Yeni kernel'da böyle bir sıkıntı çekmedim. Bunu yaşayalı da baya olmuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

quote:

Orijinalden alıntı: Sivarge

Merhaba arkadaslar.

Bendeki pc de bazi sorunlar cikti. Mentesenin sıkışıp kirilmasi gibi. Onu kendim hallettim. Ancak klavyede bazi tuslarin yazmamasi, 3.5mm ve boofer jack inda problemler var. Hangi servise gondermemi onerirsiniz?

Turkiyeye ilk geldiginde almistim garantisi biteli cok oluyor yani.

Menteşe sorununu nasıl hallettiniz acaba?

Sol taraftaki mentese sıkıştığı icin hareket etmiyormus sadece sagdaki hareket edince sol taraftaki menteseyi ekrana baglayan bolum kirilmisti bende. Onceden belirtisi felan olsa kirilmadan da yapabilirdim ama bir gun aniden ekrani acarken sol taraf gitmisti.

Kasayi actiktan sonra kirilan taraftaki menteseyi cikarip wd-40 ile guzelce yagladim. Kirilan bolumude guclu bir yapistirici ile yapistirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar laptop ekranın sağ altından çarpacak açıda yere düştü. Hala müzik çalmaya devam ediyordu. Aldım baktım çok şükür sıkıntı yok çalışmada. İki üç gündür de aktif kullanıyorum sürekli sorun olmadı.
    Alt kasada çentik, ekran kapağında yamulma olmuştu. Çentiği törpüledim, yamuk kısmı da kısmen düzeltip çıkıntıyı da törpüledim. Gazi yaşamını sürdürüyor

Laptop iyi sağlam çıktı.

• arkadaşlar benim webcam açılmıyor onu nasıl çalıştırabilirim? skype yapmam lazım
  • Arkadaşlar merhaba elimde 2.5 senelik garantisi dolmuş cn240h modeli var zamanında ssd düşünüp almadım lakin şu an almayı düşünüyorum yenilik olması açısından.Ssd li kullanan arkadaşlardan yorum ve ssd tavsiyesi bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acelesi yok ise ekim-kasım aylarını bekle. Amazondan çok ucuza alabilirsin(55 dolara düşüyor).Beklemek istemezsen Samsung evo serisi mükemmel.

• _DarthVader_ kullanıcısına yanıt
    Samsung evo 850 250gb düşünüyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Four of a Kind Quads

Samsung evo 850 250gb düşünüyorum ?

Bende bu modeli düşünüyorum hocam arkadaşın dediği tarihleri bekleyin derim bende

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek bekleme meraklısı olmadığım için muhtemelen alır geçerim yinede teşekkür ederim hocam .

• scorn kullanıcısına yanıt
    hocam peki bu hdd caddy yuvası kaç mm lik olmalı n550jv serisi için ?
  • 9.5mm
  • scorn kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam bilgilendirme için.

• Merhaba arkadaşlar, bugün aldım çok memnunum Allah utandırmasın, formatı atılı, asus driver update utility tarzında önerebileceğiniz program bulunmakta mıdır? internette biraz aradım bulamadım, siz artık master yapmışsınızdır, yardımlarınızı rica ederim, teşekkürler, 30 Ağustos' umuz kutlu olsun
  • Arkadaşlar merhaba elime bugün gelen samsung evo 250gb ssd mi monte ettim daha sonrada üzerine win10 single language kurdum lakin zamanında kurduğum gibi wifi sürücüsündenmidir bilmiyorum internete cıkısta sıkıntı yaşıyorum bu problem için ne yapmamı önerirsiniz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gokan90 G kullanıcısına yanıt
    Hocam sürüme baktım bende Sürücü Sürümü: 10.0.14393.0 olarak görünüyor.
  • Geri dönüş için teşekkür ederim. Belki biraz fazla taktım bu konuyu fakat habire bir sıkıntılı ile karşılaşıyorum cevap olarakta sürücü güncel değildir vb oluyor. İster istemez kıllanıyor insan.
  • quote:

Arkadaşlar merhaba elime bugün gelen samsung evo 250gb ssd mi monte ettim daha sonrada üzerine win10 single language kurdum lakin zamanında kurduğum gibi wifi sürücüsündenmidir bilmiyorum internete cıkısta sıkıntı yaşıyorum bu problem için ne yapmamı önerirsiniz ?

w8.1 kurmanızı tavsiye ederim

diğer çözüm

w10 wifi driverini güncelleyin yada eskisini kurun
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

Arkadaşlar merhaba elime bugün gelen samsung evo 250gb ssd mi monte ettim daha sonrada üzerine win10 single language kurdum lakin zamanında kurduğum gibi wifi sürücüsündenmidir bilmiyorum internete cıkısta sıkıntı yaşıyorum bu problem için ne yapmamı önerirsiniz ?

w8.1 kurmanızı tavsiye ederim

diğer çözüm

w10 wifi driverini güncelleyin yada eskisini kurun

Nasıl bir sıkıntı yaşadığınız önemli? Bende de SSD var. WiFi sıkıntısız. Sadece oyunlarda ping ortalamanın üstünde o da duvarlardan kaynaklıdır herhalde.
  • Arkadaşlar bende de N550JV CN211D modeli var. Bilgisayarı aldığımdan beri ekrandaki görüntüye bağlı olarak bir çınlama yada cırıldama olarak tabir edebileceğim ses geliyor. İlk zamanlar bunun hard disk kaynaklı olabileceğini düşündüm. Ancak sonrasında SSD ye geçtim ve o ses hala geliyor. Belki daha önce de konusu geçmiştir ama ben rastlamadım. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.