VPN açıkken VMware Workstation Pro hata vermesi sorunu
Merhaba,
Herhangi bir VPN programı açıkken VMware programında sanal işletim sistemini çalıştırmak istediğimde "VMware programında sanal işletim sistemini çalıştırmak istediğimde VMware workstation cannot connect to the Virtual machine. Make sure you have rights to run the program, Access all directories the program uses, and Access all directories for temporary files.
The VMware authorization service is not running." hatası ile karşılaşıyorum. Bunun sebebi ve çözümü nedir?
Kodi eklentileri tavsiye eder misiniz?
Kodi adlı programda özellikle de televizyon izlemek için hangi eklentileri kullanıyorsunuz?
Chrome Şifre Kaydetme Sorunu
Google Chrome en son sürümü kullanmaktayım. Sorunum gmail hesabına girerken şifre kaydetmiyor. Eskiden böyle bir sorun yoktu, bunu nasıl çözebilirim? Bahsettiğim problem sadece gmail hesabı içindir, diğer sitelerde böyle bir sorunla karşılaşmadım.
İzmir 9 Eylül Kutlamaları
Merhaba paylaştığım linkten İzmir'deki etkinlikleri canlı olarak takip edebilirsiniz. Tarkan konserini de büyük ihtimal bu adresten izleyebilirsiniz.
Philips 55PUS7906/62 TV'ye Apk Nasıl Yüklenir?
Merhaba,
Philips 55PUS7906/62 model televizyona Play Store üzerinde bulunmayan, kendim indirdiğim bir apk dosyasını nasıl yükleyebilirim?
Sanal İle Alışveriş Hakkında
Merhaba, oluşturduğumuz sanal kartımızda gerçek ismimiz gözükür mü? ya da oluştururken farklı bir isim girebiliyor muyuz? Son olarak alışveriş yaptığımız ya da para gönderdiğimiz taraf ismimizi görür mü?
Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması Giriş Sorunu
Merhaba, kullanmış olduğum Android 11 sürümlü Samsung A21s telefonda online işlemler uygulamasına giriş yapmak için "Şifre Al" seçeneğine basmama rağmen sms olarak şifre gelmemekte bu yüzden giriş yapamıyorum. Uygulamayı kaldırıp yeniden yükledim, telefonu kapatıp açtım fakat değişen olmadı halen giriş şifre gelmediği için giriş yapamıyorum. Bu sorunu 2 gündür yaşamaktayım. Benim gibi aynı sorunu yaşayan, çözüm bulabilen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.
Saba Uydu Alıcılı Tv İçin Güncel Yazılım
Saba marka uydu alıcı tv için güncel yazılımlara nereden ulaşabilirim? Ayrıca h264 formatlı kanallarda görüntü olmasına ses çıkmıyor bunu düzeltmenin bir yolu var mı?
iPhone 6 WhatsApp desteği hakkında
İnternette gördüğüm habere göre whatsapp bazı modellerden desteği kesecekmiş. Yayınlanan listede iPhone SE,
iPhone 6S, iPhone 6S Plus modelleri bulunmakta fakat okuduğum haberlerde iPhone 6 modelinden bahsedilmemiş. Bu desteğin iPhone 6 modeline süreceğini mi gösterir? bu konuda bilgisi olan aydınlatabilirse sevinirim.
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 450
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 98.171 (Bu ay: 1.828)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 33 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar