Şimdi Ara

ASUS N550JV ANAKONU (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.037
Cevap
52
Favori
246.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. N550jv bilgisayar için fan arayışım var. Daha önce alışveriş yapıp, İnternet'ten mağaza önerebilecek olan var mı? internet'te ki 25 TL den 70 TL ye olan fiyat aralığı şüpheye düşürüyor. Geçen sene 35 TL ye n11 den bir fan almıştım. geldiğinde balansı bozuktu ve ses yapıyordu. Bilgisayarcıya verip düzelttirmiştim. Ek masraf olmuştu. Tek fanla kullanmayı denediğimde ısınma yok 60 derece civarı fakat tek fan deli gibi dönüyor. İki fanlık voltaj tek fana gitmiyordur herhalde. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _C1nG1RocK_

Merhabalar. N550jv bilgisayar için fan arayışım var. Daha önce alışveriş yapıp, İnternet'ten mağaza önerebilecek olan var mı? internet'te ki 25 TL den 70 TL ye olan fiyat aralığı şüpheye düşürüyor. Geçen sene 35 TL ye n11 den bir fan almıştım. geldiğinde balansı bozuktu ve ses yapıyordu. Bilgisayarcıya verip düzelttirmiştim. Ek masraf olmuştu. Tek fanla kullanmayı denediğimde ısınma yok 60 derece civarı fakat tek fan deli gibi dönüyor. İki fanlık voltaj tek fana gitmiyordur herhalde. Teşekkürler.

bende arıyorum da, fana USB girişi ile güç verince bilgisayara zararı olduğunu duymuştum. Prizle çalışan bir fan arıyorsanız daha doğru yapıyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cpu fanı arıyorum ben leptopun içindeki fanları değiştirmek için. Teşekkürler yinede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _C1nG1RocK_

Cpu fanı arıyorum ben leptopun içindeki fanları değiştirmek için. Teşekkürler yinede.

Kusura bakma hocam öylece dalmisim konuya yanlış anlamışım

• quote:

Orijinalden alıntı: Froncois

quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

Ben modemin 5g bandını göremiyorum bilgisayarda. Telefonlardan giriyorum ama bunda yok. Sorun mu var yoksa 5g bandını desteklemiyor mu?

5G bandini gormen icin wifi kartinin 802.11ac standartini desteklemesi lazim ki maalesef bu bilgisayarda yok. Modemden 2.4GHz bandini acin.

Teşekkürler. Aradığım cevap buydu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Froncois

quote:

Ben modemin 5g bandını göremiyorum bilgisayarda. Telefonlardan giriyorum ama bunda yok. Sorun mu var yoksa 5g bandını desteklemiyor mu?

5G bandini gormen icin wifi kartinin 802.11ac standartini desteklemesi lazim ki maalesef bu bilgisayarda yok. Modemden 2.4GHz bandini acin.

Teşekkürler. Aradığım cevap buydu.

Rica ederim.

• Windows 10 kullanan arkadaşlar Intel(R) HD Graphics 4600 sürücüsünün hangi tarihli sürümünü kullanıyorsunuz? Ben intelin sitesinden 2017 de çıkmış sürücüyü yüklememe rağmen windows güncelleme ile 10.11.2016 tarihli sürüme çevirmekte, sürücüyü geri yükle diyerek tekrar 2017'ye döndürebiliyorum fakat bu seferde advanced system care adlı programla sistem temizliği yaptığımda güncelleme tekrar 2016 ya çevirmekte. Bunun bir çözümünü bulan var mı? Hangi sürücüyü yüklemem lazım?
  • Bu bilgisayarı 3 yıldan fazladır kullanıyorum.
    Şu anda üzerinde windows 10, Manjaro Linux ve MacOS High Sİerra yüklü.
    Herşeyi ile güzel bir makine.
    Ancak malzeme kalitesi daha iyi olabilirdi.
    Arka kapak plastiği hiç kaliteli değil.
    Ekran kapağında da çizikler oluştu.
    Satabilsem değerine başka bir cihaz almayı düşünüyorum.
    Ama kesinlikle Asus almayacağım.
  • merhabalar,
    eski sahiplerinden biri olarak elden çıkarmak isteyen varsa bir tane almayı düşünüyorum. sorunlu olabilir, lcd sağlam olsun, anakart sağlam olsun, diğer şeyler hiç problem değil. lcd'yi başka bilgisayarda kullanacağım, anakartı da hdmi ve usb ekipmanlar ile masaüstü gibi kullanacağım.
    sadece anakart satan varsa, komple laptop satan varsa yazabilirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorn

merhabalar,
    eski sahiplerinden biri olarak elden çıkarmak isteyen varsa bir tane almayı düşünüyorum. sorunlu olabilir, lcd sağlam olsun, anakart sağlam olsun, diğer şeyler hiç problem değil. lcd'yi başka bilgisayarda kullanacağım, anakartı da hdmi ve usb ekipmanlar ile masaüstü gibi kullanacağım.
    sadece anakart satan varsa, komple laptop satan varsa yazabilirse sevinirim.
    uppercut!
  • Arkadaşlar merhaba bilgisayarın kasasını açmak istiyorumda ne tür tornavida kullanmam gerek yardımcı olur musunuz ? Biri torx demiş biri allen biri alyan anlamadığımdan bilmiyorum hangi tornavida açıyor vidalarını birde boyutu ne olmalı ? Teşekkürler. Önerdiğiniz varsada link bırakırsanız sevinirim iyi günler.

• tasciomerfurkan T kullanıcısına yanıt
    hocam t5 torx tornavida diye biliyorum. benim 2 vidanın erimiş, tornavida boşa dönüyor. napıcam hiç bilmiyorum

• Omara kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkür ederim bir yerde daha görmüştüm t5 torx diye ama emin olamadım cevap bekledim cevap için teşekkür ederim sanırım benimde 1-2 vida gitti küçük bir tornavidayla belki açarım diye biraz denedım sonra olmıyacağını anladım bıraktım ama durumu nedir bilmiyorum bir tane torx set alıp açmak istiyorum.
  • tasciomerfurkan T kullanıcısına yanıt
    rica ederim hocam, ben son seçenek olarak kasanın 2 vidalık kısmını feda ederek keseceğim. ama nasıl keserim öyle küçük hiç bilmiyorum valla
  • ince bir düz vidayı (yalama olan kısımdan biraz daha büyük) kenarlarını sürte sürte, vidaya bayağı bastırarak çok yavaş çevirerek çıkartabilirsiniz. öncelikle bastırarak yuva açarsınız kenarları ile (dikine uçları bastırarak, bir sağ bir sol gibi), sonra oraya tam oturtup yine bastırarak (vidanın ön yüklenme kuvettini almak için) kaydırmadan çok çok yavaş çevirin. kayar gibi olursa daha da bastırın, zaten bir tur dönse sonrası kolay çıkar
  • arkadaşlar menteşenin ekranın alt kısmındaki vidalandığı plastikler kırılmış. bundan 1 sene kadar önce 1 mt yükseklikten sert bir düşüş olmuştu sanırım orada oldu, o günden beri zaten ekran sallanıyordu ama artık sağ menteşe tutmuyor. sanırım bir solüsyon varmış tekrar o plastik kısmı eskiye yakın hale getiriyormuş, arıyorum bulamıyorum, bilen var mı?

arka ekran kapağını alayım dedim dolara burunca ateş pahası. sahibinden'de ikinci el kapak var ama ne kadar süre idare edebileceği aşikar. zaten 2013 yılında çıkmış bir laptop.
    en son çare olarak o deliklerin olduğu yerden dremel ile boydan boya delip mobilyacıların falan kullandığı somunlu vidalar ile tutturmak, ne kadar işe yarar bilmiyorum estetik umrumda değil. hatta vidayı geçirip fazlalık gelen kısmını kesip lehimlemeyi bile düşünüyorum ama tutmaz gibime geliyor.

çözüm önerilerinize açığım. bilgisayarın çalışmasında sorun yok sol menteşeye yük biniyor şimdilik biraz. onun dışında masa üstünde kullanabiliyorum, şimdilik. malum dolar uçmuş durumda şu an bilgisayar alabilecek durumda değilim.

• Şu bilgisayarın değerini bilin 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuya mesaj gelince anılarım canlandı 22ay kullanıp kasadan statik elektrik kacagi nedeniyle iade almıştım en karlı alisverislerimden di rahmetli

• merhabalar bu bilgisayara ssd takmak istiyorum cd okuyucusunu sökeceğim fakat ssd caddy 9.5 ve 12.7 modellerinden hangisini tercih etmeliyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamilburak35

merhabalar bu bilgisayara ssd takmak istiyorum cd okuyucusunu sökeceğim fakat ssd caddy 9.5 ve 12.7 modellerinden hangisini tercih etmeliyim ?
    9.5 modeller uyuyor.
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.