Şimdi Ara

ASUS N550JV-CN127H Notebook (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
12
Favori
65.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaiser802

arkadaşlar bu ürünü en uygun nereden alabilirim..

http://www.fiyatinisor.com

buraya ilan açıp firmalardan teklif isteyebilirsin ben öyle yaptım oldukça uygun teklifler geldi.
  • Merhabalar.

Bu modeli 1 hafta önce aldım temiz de bir kurulum yaptım. Tasarımcıyım dolayısıyla Adobe ürünleri dışında pek bir şey kullanmam. Bununla birlikte yine Bitdefender antivirüs uygulaması var bilgisayarımda. Ancak bilgisayardan çok memnun olmanın dışında şöyle bir durum var ki o da laptop ısınıyor gibime geliyor. Bir önceki modelini de kullanmıştım ve onun dizaynında fan soldaydı ancak bunda sanırım arkada olmakla birlikte ekranla klavye yani kasanın birleştiği kırılım noktası aşırı ısınıyor. Buna istinaden iki adet farklı cpu ısı ölçer kurduğumda değerler birbirinden farklı. Bunun sebebini merak etmekle birlikte bu ısınma normal midir kullanan arkadaşlar ne der acaba?

Teşekkürler...
     ASUS N550JV-CN127H Notebook

• N550JV NOTEBOOK CORE İ7 4700HQ 2.4GHZ-12 GB-1TB-15.6-4GB-W8 NOTEBOOK BILGISAYARımın şarjı bittikten sonra prize taktım. ışığı dolduğunu gösterince açma tuşuna basıyorum ancak ince bir ses geliyor tüm ışıkları yanıp hemen sönüyor ve bilgisayar açılmıyor. ne yapmalıyım acil yardım yapmam gereken çok iş var :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim pcdeki optik sürücüde BD-RE yazıyor BD-RW yazması gerekmiyor mu kafam karıştı.

• pcdepo dan 16gb ram lisini 2750 liraya aldım. şimdilik gayet memnunum. bakalım inş ilerde sorun çıkarmaz
  • macellan83 M kullanıcısına yanıt
    soğutma sıkıntısı varmı fanları altında galiba bu oyun oynarken filan bize rahatsızlık verirmi veya oyun oynarken bilgisiyar kapanabilirmi ? @macellan83
  • ya bu ısınma durumu ney fanları alttaymış oyun oynarken filan çat diye kapanıyomu yani ısınma durumu varmı sıkıntı filann????
  • quote:

Orijinalden alıntı: zek1920

soğutma sıkıntısı varmı fanları altında galiba bu oyun oynarken filan bize rahatsızlık verirmi veya oyun oynarken bilgisiyar kapanabilirmi ? @macellan83

Full grafik fifa 14 1saat oynadıgım zaman altta termal taker sogutucu olmasina ragmen acayip isiniyor ekranin alt kismi elin yanar o derece ve 6dkda bir hareketlerde yavaslama yapmaya basliyor sonra gorev yoneticisi acop ona alt tab yapip tekrar alt tabla oyuna dondugun zaman bi 6 dk daha takilmiyor bu yuzden orta ayarda oynuyorum 2 saat sonra bu dediklerim oluyor suan acayip isiniyor pc garantiyemi gotursem acaba ne yapucaklarki yada ben ne dicem adamlara

• zek1920 Z kullanıcısına yanıt
    soğutucu alsan olmazmı ??? @zek1920
  • Soğutucu kullanırken bile bana çok ısınıyor gibi geliyor
     ASUS N550JV-CN127H Notebook
  • Beyler BF4 FİFA 14 gibi oyunları oynamak photoshop ve sony vegas gibi programları rahatça kullanabileceğim bir laptop arıyorum sizce bu olurmu? yada 550JK? birdewww.pcdepo.com güvenilir bir sitemidir?
  • bu pc yi aldım fakat genel olarak pc ler hakkında bi bilgim yok güncellenmesi veya yüklenmesi gereken şeyler varmıdır yardımcı olurmusunuz
  • Yakın zamanda asus n550jv modelini aldım ancak bugün ne hikmetse bilgisayar aşırı derece ısınmaya başladı.Dota 2 oynarken normalde hiç kasma olmazken bugün oyunu hiç oynayamadım bile aşırı kasma yüzünden
    Sizce neden böyle olmuş olabilir daha yeni bilgisayar valla pc'den soğuttu beni resmen bu durum

• Arkadaşlar Selam,

ASUS N550JV-CN127H modelini ben kullanıyorum. Açıkçası aldığım günden beri pek randıman alamadım. Belki benim şansım belkide ürünün kalitesizliği... Özellikle kulaklık jack girişi, ürünü aldığımın 1. ayında arıza verdi. Bazı arkadaşlar kullandığım kulaklık modelinin kalitesiz olmasından ötürü girişi bozmuş olabileceğini düşünebilir. Fakat orjinal " Samsung " kulaklık kullanıyorum. Ürünü Asus yetkili servisine götürdüm ve ana kartı değiştirerek sorunu çözdüklerini söylediler. Neden sadece jack girişi değilde anakart diye sorarsınız, serviste bu tip problemde anakartın değiştirildiğini belirttiler. 3 gün içinde pc yi teslim aldım. Aradan 1 ay geçti aynı problemi bugün tekrar yaşadım. Jack girişi arızalandı. Benim kullanıcı olarak yorumum kesinlikle bu pc den uzak durun. Daha önce belki bu ürünün yarı fiyatına kullanmış olduğum laptop modellerinde böyle bir sorun hiç yaşamamıştım. Tamam hız vs. konularında iyi olabilir ama jack girişinde aynı arızayı 2 kez yaşamış biri olarak uzak durun bu pc den. Tekrar servise bilgisayarı götüreceğim. Ürün garantisinin devam ettiğinden ötürü yine sorunumu kısa süre içerisinde çözeceklerdir. Fakat zaman kaybı vs. angarya iş çıkacak. Muhtemelen 1 ay sonra aynı sorunu tekrar yaşayacağım. Kulaklık jack girişine görsel olarak baktığımda plastik bir ürün olduğu görünüyor zaten. Zamanla da bu deforme olduğundan arıza veriyor. Tabi bu benim yorumum. Teknik açıdan daha doğru bir açıklama vardır. Çoğu laptop modelinde veya telefon girişilerini incelerseniz bu girişin plastik olmadığını görürsünüz.

Bu arada dip not olarak şunu söyleyebilirim; Asus servis konusunda epey iyiydi. Ürünü 3 gün içerisinde teslim ettiler. Sitelerde yorumlara baktığımda servis olarak çok şikayet var. Ama bu arkadaşların çoğu farkında olmadan doğru adreste değiller. " yetkili asus servisi adresi " asus sitesinde yazıyor. Sadece servis olarak ürünlerini buraya götürsünler.

Selamlar,

• mares626 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım bende de aynı pc var. aldığımın 3. ayındayım. Hiçbir randıman alamadım. 3000 TL para boşa gitti bence... Kulaklık jack girişi 1. ayında bozuldu. Serviste tekrar anakart değiştirdiler. aldıktan 1 ay sonra tekrar bozuldu. Garanti süresi bitene kadar servislerin yolunu aşındıracağım. Garanti süresi bittikten sonra zaten külliyen masraf... Yazık bu ürünü alanlara....
  • Merhaba Arkadaşlar.

asus n550jv - cn127h cihazını kullanmaktayım. Yanlışlıkla içerisinde bulunan Win 8 Recovery sildim. Servise götürdüğümde ise garantisi olmasına rağmen ücret istediler.

Bana recovery gönderebilecek olan bir arkadaşım var mı? Gönderirseniz çok memnun olurum.

Hayırlı günler dilerim.
  • Bugün N500JV modelini satın aldım. Eve gelip çalıştırdıktan sonra subwoofer ı test etmek istedim fakat sol taraftaki bağlantı yuvasının içinde birşey var ve girmiyor. Bunun ne olduğu ya da subwoofer ı nasıl bağlayacağım hakkında bir bilgisi olan var mı ? Aksi takdirde yarın tekrar aldığım yere götüreceğim.
  • ekran konusuna değinmek istiyorum. bilgisayarıma göz yormayan daha kaliteli panel takabilirmiyim sorusundan hareketle araştırma yaptım.

başlıca panel üretici markalar: auo- lg -cmo -cpt- samsung
    başlıca led aydınlatma tipleri : tam sıralı led - kenar aydınlatmalı led - RGB led
    başlıca panel tipleri: tn / ahva / ıps / VA / S-IPS / H-IPS / E-IPS / Süper PLS / AH-IPS / ....

http://www.tftcentral.c.../laptop_panel_parts.htm

15.6 boyutunda ve 1920x1080 cözünürlükde ve göz sağlığı için mat ekran olayına bakıldığında parmakla sayılacak kadar az panel var.

tn panellerinde üzerini direk çiziyoruz. IPS nin farklı varyasyonlarını (S-IPS / H-IPS / E-IPS) piyasada bulmak bir hayli zor. geriye pekde seçenek kalmıyor.

1)auo nun ahva sını ayrı tutuyorum... bizzat görüp kullanmak isterdim.
    2)lg markasının IPS serileri içinde AH IPS modeli en gelişmiş olanı. ve göz için 3 kat film tabakası kullanıyor.
    3)samsungun super PLS si ise linkte yok. fakat lg nin ıps sine rakip olarak geliştirildiği aşikar.

lg AH-IPS ve samsung super PLS ekranlarınınnın ikisinide kullanma fırsatım oldu. tepkime ve canlılık olarak süper IPS bir tık öndeyken. gözü yormaması konusunda LGnin AH-IPS bir tık önde diyebilirim.

asus n 550jv-cn127h lg nin AH-IPS ni (LP156WF4-SPB1) kullanıyor. göz saglığı için yapmış oldugum bu araştırmada; aslında cihaza takılabilecek en iyi panellerden birinin takıldığını farkettim.

Bu bilgilere ulaştıktan sonra özellikle mazaları tekrar gezerek mat ekranlara sahip cihazları inceledim. (acer samsung, lenova, asus) belki panelin tepkime, canlılık yada diğer özelliklerine bişe diyemem. ama ekrana baktığınızda en tok ve gözü rahatsız etmiyormuş hissini bu cihazda gördüm. paneldeki 3 kat anti grade kaplama farkını hissettriyor.

kısacası sırf göz sağlığı için bile bu cihazı alternatiflerinizin arasına koyabilirsiniz.

• Öncelikle hayırlı akşamlar. Bilgisayarımı aldığım gibi formatlayıp Windows 7 kurmuştum şimdi bilgisayarın yanında gelen müzik aleti çalışmıyor ve fandan çarpma sesi geliyor. Bundan dolayı garantiye vermek istiyorum. Bu şekilde versem kabul edilir mi veya rocoveryi tekrar nasıl yükleyebilirim ?
  • ufuk_rc U kullanıcısına yanıt
    aynen öyle.. zaten uzun süre programlama yapan birisi olarak beni gayet memnun etti ekranıyla zaten performansını biliyoruz en üst seviye cpu var.
    okulda kütüphanede, evde saatler süren yazılım projesini hep bunun üstünde geliştirmiştim... bu makineyle iş yapmak zevk veriyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.