Şimdi Ara

ASUS N550JV-CN127H Notebook (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
12
Favori
65.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

windows 8.1 pro x64 son sürüm
    driver ve ihtiyacım olan software ler yüklü

herşey ayarlı..

250 evo as ssd yi sonra eklerim buraya, notebook kapalı şu anda.

ASUS N550JV-CN127H Notebook ASUS N550JV-CN127H Notebook ASUS N550JV-CN127H Notebook

• X-FI X kullanıcısına yanıt
    Kardesim otocad falan kullaniyor ona almak istiyoruz ama bir suru problem yasayan var forumda sizce nasil tavsiye ederminiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye ederim alet uçuyor resmen.. şu an notebooktan yazıyorum.

as ssd burada...

evo 250gb.. c ve e diye ayrılmış.. c 200 gb alanda test yaptım.

neredeyse desktop performansı veriyor laptopun anakart.. müthiş..

desktopta ki 256lık pro ise 1175 alıyor.. evo biraz herhalde max 1050 yi vurur desktopta.. ama yavaş deği lkesinlikle proya nazaran... 2 side baya hızl ızaten farketmiyorsunuz.. o yüzden fiyat/performans EVO dur ayrıca stabilite vs unutmamak lazım..

----

notebook kullanımı çok rahat, klavye touch pad süper.. yanına ben microsoft scrulpt comfort mouse ta aldım baya ergonomik, titreşimli bir mouse mavi windows tuşu var kaydırabiliyorsunuz önceki sonrak isayfa diye, progrmıyla..
    notebook un açılış hızı diye birşey yok şu an çünkü hemen açılıyor neredeyse 4 sn birşey kapanmada öyle..

aklıma bunlar geliyor şimdilik.. kısacası baya profesyonel ASUS kalitesi bir laptop, performansa ihtiyaç duyuyorsanız lazım bir tane.
     ASUS N550JV-CN127H Notebook

• X-FI X kullanıcısına yanıt
    Hocam ısınma ne durumda? Ssd takmadan önce pc'nin durumu nasıldı?
  • caner91 kullanıcısına yanıt
    ssd yi notebook kullanmadan once taktım.. direct aldığım gibi hdd yi söktüm yani.

ısınma durumu, kullandım 1 saat oda sıcaklığı 26 derece birşeydi ve altı hiç ısınmamıştı, soğuktu hala..
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

ssd yi notebook kullanmadan once taktım.. direct aldığım gibi hdd yi söktüm yani.

ısınma durumu, kullandım 1 saat oda sıcaklığı 26 derece birşeydi ve altı hiç ısınmamıştı, soğuktu hala..

hayırlı olsun nerden ne kadara aldınız acaba , en uygun nerede satılıyor şuanda
  • quote:

Kargo geldi birkaç gün önce istanbula.. arkadaşım kktc ye gelecek ondan alacğaım

N550JV-CN211D sahipleri birşeye bakabilir mi acaba?

usb 3.0 modül kime ait? (intel,atheros vs)
    wireless modül kime ait? (intel,atheros vs)
    lan modül kime ait? (intel,atheros vs)
    bluetooth modül kime ait? (intel,atheros vs)

Bu arada siz cevap verirmisiniz hangi marka chipset olduklarını yazarmısınız
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    açtığım zaman bakayım device managerıa.. yazarım

mormani den aldım. 2600 kusur. fiyat sürekli dğeişiyor ama.
  • wi-fi'yı atheros ise çok kötü sırf bu yüzden almaktan vazgeçebilirim
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    bugün bakıp yazıyorum

wi-fi ise normal bildiğin wi-fi yani probleml itarafını görmedim ben, evde baya iyi çekiyor ve odtü kkk nın wi-fi ağına çok rahat bağlanmıştı alet, okul securew2 kullanıyor bu arada sertifika ile birlikte.
  • lan realtek
    wifi atheros
    usb3 intel
    bluetooth atheros
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

wi-fi'yı atheros ise çok kötü sırf bu yüzden almaktan vazgeçebilirim

neden çok kötü hocam? Diğer firmalar ne marka kullanıyolar? Hangisi iyidir?
  • caner91 kullanıcısına yanıt
    her zaman intel herşeyde en iyisidr.. ama deidğim gibi ben atheros un kötü yanını görmedim hani..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_81275099/mpage_4/f_//tm.htm#88366168
    Linkteki konudada belirttim, burayada yazmak istedim;

quote:

Konu içerisinde arama yaptım fakat sayfa hata verdi.

Asus N55SF model bilgisayarıma değişim verdi, bende haliyle tek iyi olan N550JV-CN127H modelini aldım. Fakat birkaç sıkıntım var. Böyle performans pc lere neden Win8 (Single Language) yüklerler anlamadım. 250GB SSD mi normal harddisk yuvasına taktım. Fakat USB'ler 3.0 olduğundan usb bellekle Windows kuramadım. Tabi DVD üzerinden 8.1 Pro kurdum fakat aktivasyon bulunmuyor.

Tekrar üzerinde bulunan HDD ye geçtim fakat buda yavai. Önceden Asus'ta recovery programı bulunuyordu, şuan recovery programı yok.
    Düşüncem recovery alıp SSD ye yüklemek. Sonrada yükseltme paketiyle Win8 Pro ya geçmeyi düşünüyorum. Fakat rahat 6saatimi harcamama sebebiyet vericek.

Ayrıca kutudan Asus'a özel bir DVD çıkmadı. Kurduğum Win8.1 e Asus Destek'te bulunan Driverları yüklesemde orjinalinde olduğu gibi Asus Console tuşu işlemedi, klavye aydınlatmasını kullanamadım. Bir çok eksik söz konusu.

Bu konuda bana yardımcı olacak fikir vericek N550 kullanıcılarını bekliyorum.

• MJoRaYuLuN kullanıcısına yanıt
    Valla dediğim gibi ben freedos aldım bilerekten ki üstüne 8.1 pro x64 ü ben kurdum son vresiyon msdn untouched.. mydigitallife tan.
    driver ları ise asus siteden indirdim (sadece grekli olnalr) ve intel official siteden indirdim.. chipset .rst vs.
    progrmalr bende zaten

windows, driver, progrm ayaraını ben yaptım iyice max performans için..

hiçbir zaman kutudna çıkan dvd cd yi kullanmam ben bilerekten çünkü güncel olmazlar..

recovery ile işim olmaz. en temizi temiz kurmak.

klavye kısa yolları çalışıyor bende ayrıca klavye aydınlatma için ATK driver ı kurman lazım asus siteden bul yine..
  • kliksada 2699 + 150tl chipparaya satılıyor şu an :)
  • swindler kullanıcısına yanıt
    Almayı düşünüyordum ancak siyah kasa gri tuş pek hoşuma gitmedi.
  • zoraet Z kullanıcısına yanıt
    Kasasıçok klas duruyor kardeş. Tuş takımını kullanmakta kullanışlı ve keyifli.
  • 2699 tl den 2799 tl ye yükselmiştir fiyatı
  • quote:

Valla dediğim gibi ben freedos aldım bilerekten ki üstüne 8.1 pro x64 ü ben kurdum son vresiyon msdn untouched.. mydigitallife tan.
    driver ları ise asus siteden indirdim (sadece grekli olnalr) ve intel official siteden indirdim.. chipset .rst vs.
    progrmalr bende zaten

windows, driver, progrm ayaraını ben yaptım iyice max performans için..

hiçbir zaman kutudna çıkan dvd cd yi kullanmam ben bilerekten çünkü güncel olmazlar..

recovery ile işim olmaz. en temizi temiz kurmak.

klavye kısa yolları çalışıyor bende ayrıca klavye aydınlatma için ATK driver ı kurman lazım asus siteden bul yine..

Chipsetlerinin özelliklerini yazacaktınız ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.