Bildirim
ASUS N550JV-CN127H Notebook (13. sayfa)
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kardesim otocad falan kullaniyor ona almak istiyoruz ama bir suru problem yasayan var forumda sizce nasil tavsiye ederminiz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam ısınma ne durumda? Ssd takmadan önce pc'nin durumu nasıldı? -
ssd yi notebook kullanmadan once taktım.. direct aldığım gibi hdd yi söktüm yani.
ısınma durumu, kullandım 1 saat oda sıcaklığı 26 derece birşeydi ve altı hiç ısınmamıştı, soğuktu hala.. -
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
ssd yi notebook kullanmadan once taktım.. direct aldığım gibi hdd yi söktüm yani.
ısınma durumu, kullandım 1 saat oda sıcaklığı 26 derece birşeydi ve altı hiç ısınmamıştı, soğuktu hala..
hayırlı olsun nerden ne kadara aldınız acaba , en uygun nerede satılıyor şuanda -
quote:
Kargo geldi birkaç gün önce istanbula.. arkadaşım kktc ye gelecek ondan alacğaım
N550JV-CN211D sahipleri birşeye bakabilir mi acaba?
usb 3.0 modül kime ait? (intel,atheros vs)
wireless modül kime ait? (intel,atheros vs)
lan modül kime ait? (intel,atheros vs)
bluetooth modül kime ait? (intel,atheros vs)
Bu arada siz cevap verirmisiniz hangi marka chipset olduklarını yazarmısınız -
açtığım zaman bakayım device managerıa.. yazarım
mormani den aldım. 2600 kusur. fiyat sürekli dğeişiyor ama. -
wi-fi'yı atheros ise çok kötü sırf bu yüzden almaktan vazgeçebilirim -
bugün bakıp yazıyorum
wi-fi ise normal bildiğin wi-fi yani probleml itarafını görmedim ben, evde baya iyi çekiyor ve odtü kkk nın wi-fi ağına çok rahat bağlanmıştı alet, okul securew2 kullanıyor bu arada sertifika ile birlikte. -
lan realtek
wifi atheros
usb3 intel
bluetooth atheros -
quote:
Orijinalden alıntı: helsloot
wi-fi'yı atheros ise çok kötü sırf bu yüzden almaktan vazgeçebilirim
neden çok kötü hocam? Diğer firmalar ne marka kullanıyolar? Hangisi iyidir? -
her zaman intel herşeyde en iyisidr.. ama deidğim gibi ben atheros un kötü yanını görmedim hani.. -
http://forum.donanimhaber.com/m_81275099/mpage_4/f_//tm.htm#88366168
Linkteki konudada belirttim, burayada yazmak istedim;
quote:
Konu içerisinde arama yaptım fakat sayfa hata verdi.
Asus N55SF model bilgisayarıma değişim verdi, bende haliyle tek iyi olan N550JV-CN127H modelini aldım. Fakat birkaç sıkıntım var. Böyle performans pc lere neden Win8 (Single Language) yüklerler anlamadım. 250GB SSD mi normal harddisk yuvasına taktım. Fakat USB'ler 3.0 olduğundan usb bellekle Windows kuramadım. Tabi DVD üzerinden 8.1 Pro kurdum fakat aktivasyon bulunmuyor.
Tekrar üzerinde bulunan HDD ye geçtim fakat buda yavai. Önceden Asus'ta recovery programı bulunuyordu, şuan recovery programı yok.
Düşüncem recovery alıp SSD ye yüklemek. Sonrada yükseltme paketiyle Win8 Pro ya geçmeyi düşünüyorum. Fakat rahat 6saatimi harcamama sebebiyet vericek.
Ayrıca kutudan Asus'a özel bir DVD çıkmadı. Kurduğum Win8.1 e Asus Destek'te bulunan Driverları yüklesemde orjinalinde olduğu gibi Asus Console tuşu işlemedi, klavye aydınlatmasını kullanamadım. Bir çok eksik söz konusu.
Bu konuda bana yardımcı olacak fikir vericek N550 kullanıcılarını bekliyorum.
-
Valla dediğim gibi ben freedos aldım bilerekten ki üstüne 8.1 pro x64 ü ben kurdum son vresiyon msdn untouched.. mydigitallife tan.
driver ları ise asus siteden indirdim (sadece grekli olnalr) ve intel official siteden indirdim.. chipset .rst vs.
progrmalr bende zaten
windows, driver, progrm ayaraını ben yaptım iyice max performans için..
hiçbir zaman kutudna çıkan dvd cd yi kullanmam ben bilerekten çünkü güncel olmazlar..
recovery ile işim olmaz. en temizi temiz kurmak.
klavye kısa yolları çalışıyor bende ayrıca klavye aydınlatma için ATK driver ı kurman lazım asus siteden bul yine.. -
kliksada 2699 + 150tl chipparaya satılıyor şu an :) -
Almayı düşünüyordum ancak siyah kasa gri tuş pek hoşuma gitmedi. -
Kasasıçok klas duruyor kardeş. Tuş takımını kullanmakta kullanışlı ve keyifli. -
2699 tl den 2799 tl ye yükselmiştir fiyatı -
quote:
Valla dediğim gibi ben freedos aldım bilerekten ki üstüne 8.1 pro x64 ü ben kurdum son vresiyon msdn untouched.. mydigitallife tan.
driver ları ise asus siteden indirdim (sadece grekli olnalr) ve intel official siteden indirdim.. chipset .rst vs.
progrmalr bende zaten
windows, driver, progrm ayaraını ben yaptım iyice max performans için..
hiçbir zaman kutudna çıkan dvd cd yi kullanmam ben bilerekten çünkü güncel olmazlar..
recovery ile işim olmaz. en temizi temiz kurmak.
klavye kısa yolları çalışıyor bende ayrıca klavye aydınlatma için ATK driver ı kurman lazım asus siteden bul yine..
Chipsetlerinin özelliklerini yazacaktınız ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X