Şimdi Ara

ASUS N550JV-CN127H Notebook (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
12
Favori
65.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla yukarıda konuştularımız gibi yapmalısın, nasıl yapacaksın bilmiyorum ama kaçar yanı yok Bu arada OCZ baya failure veren bir ssd modellerine sahip, intel ya da samsung önerirm ssd de.
  • asus n550jv freedos aldım ve win7 yükledim driverlarda sorun var eksik biraz

o yüzden battery safe modu yok ama sürekli prize takılı kullanıyorum batarya korunmuyorsa 2-3 aya batarya işe yaramaz hale gelir

şuan ise batarya simgesinin üzerine imgeyi getirince %97 dolu (prize takılı,dolmuyor) yazısı çıkıyor ama bu 2 gün önce %99du gittikçe azalıyor.ömrü biter diye korkuyorum

konu hakkında bilgisi olan var mı
  • ben 3 gün önce n550jv-cn127h modelinden aldım media markt dan fakat içinden w8 driver, kurulum cd hiç bir şey çıkmadı. birkaç yerde okudum onlarda çıkmış sizdede çıktımı alanlar cevap verirse sevinirim birde sistem özelliliklerinden bakınca ekran kartı 1720mb intel hd grafik kart olarak gözüküyor neden 4gb olan nvidia ekran kartını görmüyor sizdede mi öyle onu soracaktım şimdiden çok teşekür ederim .
  • @sinan_konya KArdeş otomatik olarak geçiş yapıyor deniyor. TEst etmen lazım. Nvidia centerdan 3d ayarlardan nvidia secersen işlemin olur.
  • ben baktım resm isayfaya windows 8 için her türlü driver ı bulunmakta.. win8 uyumlu laptopa da win7 yükleyeni ilk kez görüyorum ilginçmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrknn

merhabalar.

aralık ayının 27 sinde Asus N500jv-cn127H aldım arkadaşlar. makine mühendisliği öğrencisiyim. bir performans cihazı olduğunu düşündüğüm ve o şekilde okuduğum için aldım. ancak sadece benim mi problemim bilmiyorum ama sadece açılış kapanış değil. bilgisayar sürekli kasıyor. prizde veya değil. sağ klik yapıyorum masaüstüne en az 3 sn bekliyorum. google chrome'un açılması gereğinden fazla uzun sürüyor. bundan nceki intel centrino cihazım bu işlemleri çok daha hızlı yapıyordu sanki.oda toshiba br notebooktu. şimdi merak ediyorum. benim bilgisayarda bi sorun mu var servise falan mı götüreyim. yoksa herkesin ki mi böyle çalışıyor. normal mi. 3000 tl veriyorsunuz kasıyor. deli olmamak elde değil. cevaplarınızla ben aydınlatmanızı bekliyorum. teşekkür ederim şimdiden.

aynı sorun bendede var eğer bir yol bulduysan veya bir yere danıştıysan çözümü bulduysan söylersen çok sevinirim.

• Herkese merhaba arkadaşlar.

Cumartesi günü ben de aldım bu cihazdan bir tane. Geçen sene aldığım Windows 8 Pro lisansını bu makineye aktardım, sonra da 8.1e yükselttim Windows'u. Driverlar'da filan bi sıkıntı yok, herşey güzel çalışıyor ama çözemediğim bi nokta var.

Ne 8'de ne de 8.1'de subwoofer'ı kullanamadım bir türlü. PC woofer'ı tesbit edemiyor sanki. Biraz araştırma yaptım, ses kartı sürücüsünü filan güncelledim Asus'un official sayfasından ama değişen birşey yok. Bi türlü ses alamıyorum subwooferdan. Bu sıkıntıyı yaşayan oldu mu aranızda, nasıl çözdünüz?
  • kaan1307 K kullanıcısına yanıt
    çoktan yukarıda cevabını verdim arkadaşın istersen oku
  • Arkadaşlar bilgisayarım ilk aldığım günler arasındaki ile şuan ki günler arasında çok fark var.

Yani çok yavaşladı 3 bin lira verdik böyle mağdur edeceğini düşünmemiştim. Ama bende bilinçsiz kullandım biraz bakım olarak neler yapmam gerek şuan ?
  • Cingirakli Dumbelek kullanıcısına yanıt
    freedos mu almıştın? Yoksa win8 yüklü mü geldi? eğer yüklü geldiyse zaten yavaş olması normal.. en temizinden formatlaıp win8 yükleeyceksin ve üstüne resmi güncel driverlar + ihtacaın olduğu program/oyun vs yükleyeceksin..

onun dışında ufak ayarlarda var ama mümkün değil yazamam çok fazla, zaten herkesin yapmasına gerek yok.

ayrıca ssd almayı düşünebilrisin.. 250 gb samsung evo ya da pro.
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    yüklü gelmişti hocam tüm driverları otomatik güncelleyebileceğim bir program var mı?
  • Cingirakli Dumbelek kullanıcısına yanıt
    var aslında o tarz şeyler ama üretici veriyorsa öyle birşey.. resm isiteye bak tüm driver lar orada belki orada auto update vardır ama yinede elle indir yükle en iyisi..
  • kaan1307 K kullanıcısına yanıt
    bu bilgisayarı almak hayatımın en büyük pişmanlıklarından biri oldu. bu paraya çok daha hızlısını lenovo da falan alabilirdim. asusa güvendim. Bimeks çalışanıyım ilk sefer notebookta problem olduğunu düşünüp 1 ay sonra değiştirdim. 2. si de aynı. garantinin bitmesini berkleyip ssd takacağız tek çözüm bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrknn

bu bilgisayarı almak hayatımın en büyük pişmanlıklarından biri oldu. bu paraya çok daha hızlısını lenovo da falan alabilirdim. asusa güvendim. Bimeks çalışanıyım ilk sefer notebookta problem olduğunu düşünüp 1 ay sonra değiştirdim. 2. si de aynı. garantinin bitmesini berkleyip ssd takacağız tek çözüm bu.

Neden hocam bende bu makineyi almayi dusunuyordum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASUS N550JV
    SAMSUNG EVO 250 GB SSD
    MICROSOFT H3S-00001 Sculpt Comfort Wireless Mouse
    ASUS Matte Carry 16 inç Notebook Çanta

siparişleri verdim. Mormani den bugün ve kargoya verildi hemen.
  • Kargo geldi birkaç gün önce istanbula.. arkadaşım kktc ye gelecek ondan alacğaım

N550JV-CN211D sahipleri birşeye bakabilir mi acaba?

usb 3.0 modül kime ait? (intel,atheros vs)
    wireless modül kime ait? (intel,atheros vs)
    lan modül kime ait? (intel,atheros vs)
    bluetooth modül kime ait? (intel,atheros vs)
  • N550JV serisine ait şu üç notebookta ram kapasiteleri dışında nasıl bir farklılık var?

CN127H
    CN239H
    CN241H

16gb olan 127H ile diğerleri arasındaki fiyat farkı sadece ram'den mi kaynaklanıyor? Ayrıca WoW için önereceğiniz bir seri midir N550?
  • kktc ye geldi arkadaş aldım ürünleri..

laptop geldi diğer eşyalarla fakat bir türlü T5 tornavida bulamadım.. yarın da bakacağım.. keşke onuda sipraiş etseydim 5 tl yaa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 14 Şubat 2014; 21:14:54 >
  • T5 geldi
  • herşey tamam SS ler geliyor..

not: parmağımı kestim açarken kasayı.. dikkat edin sürtmeden açın.. jilet gibi keskin kasa var. derin kestim hemde yüzeysel olsa neyse.. bu tür kesikleri sevmiyorum..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.