Şimdi Ara

ASUS N550JV-CN127H Notebook (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
12
Favori
65.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: X-FI

sadecenotebook.com du galiba.

birde bluray var yahu niye sökeyim onu? 1 tb hdd söküp 840 evo 250 gb takacağım.. ama nasıl yapacam bilemiyorum... manual da anlatıyor mu?

sökmeyin tabi o blurayi harici olarak kullanın diyorum sadece internete asus n550jv ssd upgrade yazarsanız direk görürsünüz nasıl olduğunu :D
  • SEZzZER_TR kullanıcısına yanıt
    yazdım ya youtube ama hepsi dvd yi söküyor .. ben internal olarak kullanacam ama onu..

başka notebooklarda izledim hdd yi falan söküyor basitçe ama bundada aynı mı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

yazdım ya youtube ama hepsi dvd yi söküyor .. ben internal olarak kullanacam ama onu..

başka notebooklarda izledim hdd yi falan söküyor basitçe ama bundada aynı mı ki?

ben hdd'yi söküp yerine sdd optik sürücüyü de çıkartıp onun yerine de hdd'yi takacağım için o videoları izlemeye alışmısım sizede öyle önerdim

ancak dediğiniz gibi başka notebooklardaki gibi hdd basitçe çıkartıp yerine ssd takabilirsiniz. Bu arada ssd markası olarak 240 gb corsairin ssdlerini düşünüyorum. Samsung prolarda çok iyimiş ama uzun süre kullanımda ve içi dolu olunca corsair daha güzel performans veriyormuş.

• SEZzZER_TR kullanıcısına yanıt
    aynen bende öyle yapıyorum eğer emin değilsem, mesela accelero hybrid almıştım o kadar çok montaj yapmama rağmen sıkıntı çekmeyeyim diye (alet baya karışık çünkü çok modellerle uyumlu olunca öyle oluyor) youtubedan her gün bir tane video ilzer olmuştum

ssd olarak imzama bakarsan 840 pro kullanıyorum 256 lık şu an 40 gb boş yer var ve hala daha ilk günkü kadar hızlı reliability, hız ve stabilite konusunda samsung 840 evo , pro hep öndedir..
    sırf desktopta ssd ye alıştığım için laptopada ssd almak istedim.. hdd ye dönünce anlıyorum farkı diye laptopa evo 250 alacağım.

not: şubat 2014 te alacağım kısmetse.. laptop u.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 13 Aralık 2013; 22:52:46 >

• X-FI X kullanıcısına yanıt
    Hiç sormayın hocam gözüm çıktı videolara bakmaktan alip kurtulmak istiorum bir an önce :D
    tamam bende samsunglara bakim o zaman :D
    şimdiden hayırlısı olsun laptopunuz
  • arkadaşlar bu formu bu bilgisayar hakkında bilgi edinebilmek için sonuna kadar okudum bluray hakkında pek fazla bilgi edinemedim bluray writer olduğu kasanın üstünde nasıl yazıyor ürün ıspartada gold mağzsında almayı düşünüyorum mevcut bazı kafama takılan sorular var cevaplarsanız sevinirim bluray diskleri yazabiliyormu gold daki adam bana bluray okuyor ve yazıyor dedi yalnız görüdüğüm bluray okuyucularda b amlemi var fakat b-rw yazıyormu onu merak ediyorum nasıl anlıyoruz bluray yazıcı olduğunu? bilgisayarım klasörünü açınca BD-RE sürücüsü yazıyor bu hem okuyup hem yazıyormu yoksa sadece bluray okuyup dvd falanmı yazıyor ? Hepinize teşekür ederim
  • Arkadaşlar merhaba,ben bu bilgisayarı alalı yaklaşık olarak 3 hafta gibi bir süre oluyor fakat bir sıkıntı yaşıyorum.Bazen ekran kartı olan Nvidia GeForce GT 750M "kod 43" hatası veriyor bununla ilgili bir çözüm var mıdır acaba ?
  • ssd taktığımızda garantiden çıkıyor mu?
  • SSD takmayı düşünen arkadaşların bu konuyu incelemelerini tavsiye ederim Adam madde madde yazmış

http://forum.donanimhaber.com/m_85361209/f_//tm.htm#85361209
  • arkadaşlar bende bu bilgisayarı almak istiyorum ancak sadecenotebook.com güvenilir mi ? 8 gb ram modeli olanı 2.500 lira ve burdan arkadaş oyun bilgisayarı değil demiş napıcaz ? bf4 gta vs gibi oyunları oynayamazmıyız ?
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursamustafa

quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

quote:

Orijinalden alıntı: bursamustafa

quote:

Orijinalden alıntı: bekomun

Bu asusn550-cn217h'nin ekran kartı 750m gddr5 mi bir yerde öyle gördümde başka yerlerde sadece nvidia geforce 750m yazıyo bi bilginiz var mı
    Burada gördüm :https://www.notebookadresi.com/asus_n550vj-cn127h_notebook

Bilgimiz var,şu an bahse konu olan aletten yazıyorum..gddr3 4 gb

Hocam cihaz hakkında bilgi verir misibiz? Isınma, oyun performansı, programlama vs.

Bu Yazıyı N550jv almak isteyen herkese İLHAM versin diye klavyeye alıyorum. Şu anda n550jv 127h dan yazıyorum 3 gün önce ebrar bilgisayardan aldım.Güven noktasında sıkıntı yok,gayet ilgililer;ayrıca yıllardır,Üsküdar'da iskeleye yuruyerek 10dk. mesafede,ofisleri var.Kargoya verdirmedim,yakın olduğum için gidip kendim teslim aldım..Öncelikle kasa gerçekten çok şık.Kasa rengiyle aynı olan klavye geceleyin alttan ışıklandırmayla dadından yenmez hale bürünüyor..N56 vz yi de incelemiş biri olarak kasa kalitesinde pek bi değişiklik farketmediğimi söylemeliyim.Yani alüminyum-plastik karışımından öteye henüz geçilmiş değil..Ses sistemi öyle abartılacak kadar mükemmel değil.Kutudan çıkan subwoofer la birlikte beklentiyi karşılama noktasına biraz daha yaklaşabiliyor.Isınma için net bir şey söyleyemeyeceğim çünkü yeterince test edemedim,ama günlük kullanımda az biraz da oyun oynadığımda çok hafif bir sıcak hava çıkışı oluyor o da i7 için gayet normal.Kasa soğuk bunu rahatlıkla söyleyebilirim..Yeni nesil i7 haswell işlemcisinin getirdiği en büyük avantaj sanırım tümleşik gelen intel hd 4600 grafik işlemci olmuş.Pes 2013 yüksek ayarlarda GT 750M olmadan full hd hiç kasma yok,Sniper Ghost Warior 2 yine GT 750M olmadan orta ayarlarda ufak kasılmalarla oynanabilyor.GT 750M ile nasıl bir performans alırım bilemiyorum çünkü maalesef donanımsal bir hatayla karşı karşıyayım sanırım..Ne yaptıysam harici ekran kartı GT 750M i devreye sokamadım. .Yarın servisi ve satın aldığım ebrar bilgisayarı arayıp sorucam eğer donanımsal olduğu kesinleşirse Hiç düşünmeden iade edeceğim. .Demem o ki,alınası bir alet ASUS N550JV yalnız ilk yapacağınız iş tüm donanımlarının sorunsuz çalışıp çalışmadığını test etmek olsun..Umarım faydalı olmuştur.

hocam nvidia kontrol panelinden eklemeniz gerekiyor istenen uygulamayı.Sadece bu notebook için değil yeni nesil bir çok notebook için geçerli kullanım şeklidir bu.Donanımda sorun yok kullanımda sorun var anlıycağınız yorumunuz belki de bi çok insanı vazgeçirmiş olabilir.

• iyi akşamlar
    yarın veya ondan sonraki gün bir aksilik çıkmazsa ASUS N550JV CN211D modelini almayı düşünüyorum Sonunda alacam
    Ek olarak ssd de alacağım

ankarada olduğum için gidip bilgisayarı elden almak istiyorum. nova bilgisayar ile mormani arasında kaldım. Nova daha çok bilinen bir site ancak fiyat farkı olarak 100 tl (alacağım ssd ile birlikte) daha pahalı mormaniden. Mormaniden alan varmı acaba bilgisayarını?

Bide almadan önceki bana son sözleriniz...?

linkleri de vereyim
    mormani
    http://www.mormani.com/asus-n550jvcn211d-intel-core-i74700hq-8gb-1tb-4gb-156-inc-notebook/p_214989/
    http://www.mormani.com/corsair-force-gs-serisi-240gb-solid-state-disk-cssdf240gbgsbk/p_177871/
    nova
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9190
    http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8889

• İyi akşamlar
    Arkadaşlar bir kaç saat önce ASUS N550JV-CN127H modelinden aldım forumdan okuduğum kadarıyla arkadaşın bir tanesi ilk kullanımdan önce 3 saat şarj edilmeli diyordu bende şarja taktım. İlk taktığımda şarj ışığı parlak turuncu bir renkte yanıyordu bir ara elektrikler gitti geldi sonra ışığa baktığımda çok sönük zar zor görülen yeşil bir renkte yanmaya başladığını gördüm acaba pil dolduğu için mi öyle yanıyor yoksa bir arıza mı oldu dersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selhamnes

İyi akşamlar
    Arkadaşlar bir kaç saat önce ASUS N550JV-CN127H modelinden aldım forumdan okuduğum kadarıyla arkadaşın bir tanesi ilk kullanımdan önce 3 saat şarj edilmeli diyordu bende şarja taktım. İlk taktığımda şarj ışığı parlak turuncu bir renkte yanıyordu bir ara elektrikler gitti geldi sonra ışığa baktığımda çok sönük zar zor görülen yeşil bir renkte yanmaya başladığını gördüm acaba pil dolduğu için mi öyle yanıyor yoksa bir arıza mı oldu dersiniz.

normal bir durumdur kafanıza takmayın lütfen.
  • Arkadaşlar bu bilgisayarı aldım normalde çok memnunun ancak bir lol oynadım. (League of LEgends) yüksek ayarlarda 30 fps yi zor gördüm. bende biliyorum gta 5 oynayamam ama bi cod bi ac bi bf oynarım orta ayarlarda diye tahmin ediyodum ancak pc lol de sıkıntı yaratıyosa ekran kartı diğer oyunları açmaya gücü yetmez başlat dediğinizde donar kalır.

Not: sadecenotebooktan aldım içiden çıkan cd ile driverları yükledim ve w8. Acaba driverlar mı yetersiz ya da turbo boosta geçmiyor mu onları bilmiyorum.
  • zaten normal pc lerde de aynı procedure ü uygulamak lazım. cd yi değilde official sitesinden driverları indirmek şart, eğer yoksa intelden chipset drvierlarıda indirmek lazım. bu arada win 8.1 e yükselt windows storedan. nvidia driver içinde nvidia sitesidne indir.
    ayrıca bu laptop oyun amaçlı değil, profesyonel kullanım, öğrenci mühendis tarızna yönelik. Ben mesela sırf ödevler ve projeler içni alıyorum ki gittiğim yerlerdede devam edeyim. desktop pc yi oyun, müzik ve film için olacak artık imzadaki yani.

Benim için süper laptop olacak, 1080p IPS (c-pva e alışmışım zaten desktopta :)) asus kalitesi.

ve bir sorum var.
    beyler ayrıca kutudan çanta çıkıyor mu?
  • Whoracle1905 kullanıcısına yanıt
    Directx ve ekran kartının güncel sürücüleri yüklü değilse güncel olanları kurun. Bir de oyunu hangi kartla açtığına bakın. Dahili kartta açıyorsa ; 3d ayarlardan, yüksek performanslı nvidia işlemcisini aktif yapın. Bu arada bf4, cod ghost vs. gibi oyunları yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz. O kadar da düşük bir kart değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi68

Directx ve ekran kartının güncel sürücüleri yüklü değilse güncel olanları kurun. Bir de oyunu hangi kartla açtığına bakın. Dahili kartta açıyorsa ; 3d ayarlardan, yüksek performanslı nvidia işlemcisini aktif yapın. Bu arada bf4, cod ghost vs. gibi oyunları yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz. O kadar da düşük bir kart değil.

Hocam bugün aygit yoneticisinden baktim nvidia da unlem vatdu kos 43 hatasi veriyo napmam lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whoracle1905 kullanıcısına yanıt
    Nvidia denetim masasında sorun var mı?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.