Şimdi Ara

ASUS N550JV-CN127H Notebook (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
12
Favori
65.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne yazıkki takamazsınız. Birinden birini feda etmek zorundasınız.
  • erayerinc E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap için. Olsa daha iyi olurmuş.
  • arkadaşlar ben de n550jv-cn127h aldım bir sorum var windows 8.1e nasıl yükseltebilirim
  • poweruser0 P kullanıcısına yanıt
    mağazadan yükseltebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayerinc

mağazadan yükseltebilirsiniz.

store da nereden arama yapacağımı bulamadım
    o konuda çok fazla bilgim. çünkü ne win8 kullandım şuana kadar ne de cihazı aldım. cihazı 1 hafta içinde alacağım. ama bir arkadaşımda mağazaya girdiğinde direk karşısına geldiğini gördüm.
    Ben dün güncelledim. Magazada 8.1 güncellemesinin görünmesi için 8'in tüm güncellemeleri yapılmış olmalı. Güncellemeleri yükleyince çıkacaktır. Denetim Masasından güncellemelere girip yükleyin sonrasında Magaza'da 8.1 güncellemesini göreceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piyerpare

Ben dün güncelledim. Magazada 8.1 güncellemesinin görünmesi için 8'in tüm güncellemeleri yapılmış olmalı. Güncellemeleri yükleyince çıkacaktır. Denetim Masasından güncellemelere girip yükleyin sonrasında Magaza'da 8.1 güncellemesini göreceksiniz

teşekkürler
  • bu cihazı bugün bimeksde inceledim kasaya bir dokundum ne göreyim cayır cayır yanıyor makina hemen oradan bir görevliye seslendim adama dedim abicim bu makina yanıyor adam dedi ne diyosun sen o makina son sistem geldi baktı şaşırdı adamda fanı bozulmuştur kesin dedi altını çevirdi fan falam göremedim ben iki yanınada baktım dışarı hava çıkışı olan bir kısım yok hem soğutma olmasa kapanır ama kol dayama kısmı cok sıcakdı harbiden.
  • Can_R6 kullanıcısına yanıt
    cihazın fanı ekranın arkasında. ama gerçekten ateş gibi yanıyorsa ilginç. bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. şu anki laptopum inanılmaz ısınıyor sıcaklık değerleri devamlı 90nın üzerinde ve kapanıp duruyor. o yüzden benim için ısınma herşeyden önce geliyor.
  • quote:

cihazın fanı ekranın arkasında. ama gerçekten ateş gibi yanıyorsa ilginç. bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. şu anki laptopum inanılmaz ısınıyor sıcaklık değerleri devamlı 90nın üzerinde ve kapanıp duruyor. o yüzden benim için ısınma herşeyden önce geliyor.

dediğiniz yerdeyse fan cihaz çok kötü ısınıyordu hocam ben öyle ısınan makina görmedim elimi koydum geri çektim desem yeridir.
  • Can_R6 kullanıcısına yanıt
    siz benim şuanda kulladığım laptopa dokunsanız bimekste görüp dokunduğunuz asus benimkinin yanında devede kulak kalır. belkide tehşir olan cihazdada bir hata olabilir.
  • Piyerpare P kullanıcısına yanıt
    8.1 izlenimleriniz nasil acaba ? Daha once ozelllikle driver konusuñda cok sıkıntılı oldugu soyleniyordu. Herhangi bir sorun yasadiniz mi ? Oneriyomusunuz gecmeyi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Cihazin sogutma sistemi gayet iyi. Normal kullanimda isinmiyor bile. Oyun vs. De ise sadece monitorun altinda olan hava cikisi kismi isiniyor ve diger tum bölgeler gayet soguk.

• zaferfb kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim. siz cihazı kullanıyormusunuz?kullanıyorsanız hangi modelin kullanıyorsunuz?211d,239h,240h,127h? hiç oyun oynadınız mı? oynadıysanız oynarken ekran altı dışında aşırı ısınan bir yeri oluyormu cihazın?
    Rica ederim. Bende 239h modeli var. Evet oynadim cok uzun sureli olmasada. Ama ekran alti disinda isinan bir yeri olmadi. Özellikle ellerimizin temas ettigi yer gayet soğuk. Ayrica sogutucuda kullanmadim simdiye kadar.Daha once hp kullaniyordum, isi konusunda aralarindâki fark cok buyuk.

• quote:

siz benim şuanda kulladığım laptopa dokunsanız bimekste görüp dokunduğunuz asus benimkinin yanında devede kulak kalır. belkide tehşir olan cihazdada bir hata olabilir.

belkide fanı bozulmuştur cihazın yada yavaş dönüyordur.
  • bende laptop almayı düşünüyorum bu bilgisayar için takipteyim
  • beyler bi imza hazırlayında gururla taşıyalım
  • Arkadaşlar merhaba, ben de birkaç güne kadar bu bilgisayarı alacağım ancak ana hdd yuvasına ssd takıp blu ray'i söküp 1tb lık hdd yi oraya takmak istiyorum. Netten baktım ama uygun odd kasası bulamadım. Bu bilgisayarı kullanıp dvd'den hdd takabilmem için kasa önerisi olan varsa çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.