Şimdi Ara

ASUS N550JV-CN127H Notebook (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
12
Favori
65.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üstadım ben dokunmatik ekranlı model yok demiyorum. Sadece bu forumlarda gördüğüm şeyi söyledim. Kimin yazdığını hatırlamıyorum ama görmüştüm. Dediği şeyde o dokunmatik ekranlı modelin Türkiye'ye gelmeyeceğini söylemiş.ü(asusla konuşmuş) Bende teknosadaki modelde dokunmatik ekran olduğunu görünce şaşırdım(tabi o el işareti dokunmatik ekran olduğunu gösteriyor sanırım) onu sormak istedim sadece.
  • erayerinc E kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz ürüne teknosada bende ratgeldim. Asus'u arayip sormaniza bir sey diyemem ancak satiş politikasinda br değişiklik ya da teknosanin isteği ile dokunmatik ürün gelmiş olabilir. Bende bunu öğrenebilmek adina teknosaya gittim. Ancak ellerinde ürünün teşir modeli ( dokunmatik oldugunu düşündüğümüz ) ve de kutusunu açip bakamayacaklarini söylediler. Yani mevzu satin aldiktan sonra bakin bakalim dokunmatik miymis hesabina gelince bende vazgeçtim açikçasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dokunmatik istiyorsanız şu modelde var

http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9334

ASUS U500VZ-CM051H Ultrabook
    INTEL Core i7-3632QM | 8GB RAM | 256GB SSD | Nvidia GT650M 2GB | 15.6'' IPS Full HD Dokunmatik | Win 8
  • Patron12 P kullanıcısına yanıt
    erayerinc E kullanıcısına yanıt
    Teknosadaki dokunmatik ekran değil teşhir ürününü bizzat gördüm sitede tanıtım ile ilgili sorun var hatta daha önce ram 8 gb yazıyordu 16 yazıyor simdi. Ben teknosadan satın aldım çarşamba elimde olacak merak ediyorsanız size bilgi veririm tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dynamic90 -- 5 Kasım 2013; 3:15:57 >
  • dynamic90 D kullanıcısına yanıt
    Cihazin Türkiye'de halihazirda 8/12/16 gb'lık ram secenekleri bulunmakta. Ben su ana kadar 5farklı model numarasi ile karsılastım. Kuzenime 12gb modeli satin aldik. Ancak performansi beni şahsen verilen para karşılığı hiç tatmin etmedi. Ürünü geri yolladık anlıyacağınız.

Cihaz seçenekleri olarak 8/12/16gb ram
    2farklı ekran seçeneği
    2farklı ekran kartı seçeneği
    3farklı disk okuyucusu seçeneği var (dvd-dvd ve bluray okuyucu-bluray okuyucu yazıcı)

Bunlardan oluşacak kombinasyon çok olduğundan kafa karışıyor. Dediğim gibi ben bu dediğim kombinasyonlardan 5ine rastladım. Dilerseniz istanbul bilişimde hepsi mevcut sitesinden bakabilirsiniz.

• dynamic90 D kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim. bir tek ricam olacak sistem deneyim derecesini söylermisiniz eğer mümkünse.
    öğrenmek için: bilgisayara girip sağ klik özelliklerden sistem deneyim dizinin den görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayerinc -- 5 Kasım 2013; 16:05:12 >
  • Ben ayın 20 sinde aldım mesajım hala duruyor arkadas vatandan 12 gb ramlisini almis biz 16 lıgı aldık ben sniper ghost arma 3 batfiled 3 fifa 14 falan yukledim benim pc 16 sn yede acılırken hic bur oyun yuklemeyen 12 gb lık olan 35snde acılıyor bikmiyorum fakat bnm pc bariz hızlı geliyor arkadastan ayrıca adam ozellikle belirtmisti alırke 4.nesil işlemci var bunda diye dierini bilmiyorum tam yazayım dedim

• scetcher S kullanıcısına yanıt
    N53 modelini bende kullandım.
    Çalınana kadar banamısın demedi. Bataryası bile mükemmel durumdaydı, ben normal kullanmam makineyi, buna rağmen..
    Hibernate li günler aylara mı dönmedi,
    6 ay boyunca hergün işe getir götür mü yapılmadı.. neler neler.

Arada bir denk gelir, elektronik mühendisiyim, asus donanım olarak çok kaliteli işler çıkarır. Özellikle güç elektroniği konusunda.
  • arkadaşlar bende pu pc yi yeni aldım daha bi hafta olmadı ama klavyenin bazı tuşlarında sorun var mesela R tuşunun soluna doğru bastığımda takır tukur ses veriyo diğer bazı tuşlarda da var bu sorun yani tok bir his yok bariz belli oluyo sanki altı boşluktaymış gibi oluyo ne yapmamı önerirsiniz golddan aldım götürüyüm mü geri
    sizdede varmı böyle bi sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X/ars\X -- 6 Kasım 2013; 22:18:42 >
  • Selam arkadaşlar ben dün Asus N550JV-cn127H modelini aldım.
    Öncelikle cihazı çok beğenim tasarım olsun hız olsun ses olsun gayet hoşuma gitti ancak tek bir sorun var onuda sizlerle paylaşmak istedim belki sorunu çözmemde bana yardımcı olabilirsiniz.
    Cihazın Ram i 16 gb olduğundan yükseltme ile ilgili bi işlem yapmaya gerek olmadığını düşündüm ancak, elimde 2 Adet KINGSTON 128 Gb ssd var ve ben hdd sini söküp SSD takmayı planlıyordum almadan önce lakin öyle yaptım
    ilk taktığımda HDD yi görmedi biosa girdim HDD ile ilgili bi işlem yapmadan çıktım bu sefer gördü. windows 7 kurdum herşeyini ayarladım ancak restart attığımda hdd yi yine görmedi. acaba dedim SSD demi bi problem var elimde başka modelde KINGSTON 128 GB SSD vardı onu denedim ancak ondada aynı sorunlarl karşılaştım. Sorunum kısaca SSD yi b görüyorr Bi görmüyorr. SSD leri başka cihazlarda denedim sorunsuz çalışıyor. bu Bilgisayarı almadan önce bi arkadaşımda Asus N550JV-cn211d modeli vardı onun bilgisayarına SSD yi taktığımdada aynı sorunla karşılaşmıştım ama böyle ırsi bi sorun olacağını düşünmemiştim. acaba diyorum Bildiğiniz Biosta bir ayarı vs. varmıdır. yada KINGSTON SSD lere bir garezimi vardır. ? ben taktım şu şu marka modeli sorunsuz kullanıyorum diyeniniz varmıdır ? kendi 1 TB lık hdd sini kullanmak istemiyorum insan pskolojisi derler ya ister istemez ağır çalışıyormuş yada takarsam SSD yi bundan daha hızlı çalışacakmış düşüncesi beni deli ediyor lütfen bana bu konuda yardımcı olun delirmek üzereyim.

• arkadaşlar bende biraz ışık sızması sorunu var ekranin alt tarafında asus yazisinin orada.fakat led panellerde bu normal sanırsam rica etsem sizde bir kontrol edebilirmisiniz varmı sizde?aşağıya bu sorun için test dosyası yüklüyorum oradan bakabilirsiniz. Saygılarımla..

ışık test

• arkadaşlar bir sorum olacak. Ürünü henüz daha almadım. Ancak bir kaç hafta içersinde almayı düşünüyorum. Sorum şu;
    http://www.bimeks.com.tr/urun/129582/asus-n550jv-cn127h-w8-.aspx ilehttp://www.teknosa.com/urunler/125032669/asus-n550jv-cn240h-notebook arasında bi fark varmı? Ürün numaraları farklı olduğu için emin olamadım. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi?Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: DontPl4yWithM3

quote:

Orijinalden alıntı: oGunner

beyler bende artık n550jv sahibiyim.anlamadım bir şey var başlat tuşu gibi solda duran şey nedir ?

Asusun degisilemez ozelliklerindn biri. Yardimci tus.

hocam ne işe yarıyor tam olarak? arada bir basıyorum değişiklik olmuyor.
  • Bu bilgisayarın pili içine gömülü olduğu için pil sürekli aktif acaba pili devre dışı bırakabilir miyim ? bilen var mıdır ?
    sadece kasa farkı var, teknosa'daki ürün siyah kasa; bimeksin sayfasında işlemci özelliği de yanlış yazılmış, her iki model de i7-4700HQ.
  • dört yıllık dell studio xps'ten sonra canavar gibi geldi. sonic master oldukça başarılı.
  • yazgang kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkürler. peki teknosada diğer rengide varmı?
    şu an için teknosa'da sadece siyah renkli kasa var diye biliyorum.
  • arkadaşlar bir sorum daha olacak. sadecenotebook ve pcdepo hangi garantiyi veriyor? türkiye garantisi mi? yoksa yurtdışı distribütör garantili mi?birde bazı internetteki bazı modellerde core i7 4700hq yazıyor. Bazılarında da sadece 4700 yazıyor. bu iki işlemci arasında fark var mı? Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayerinc -- 10 Kasım 2013; 22:50:04 >
  • Selamlar bu modele mSata SSD takabilir miyiz ? İçinde bulunan hdd ve bluray sürücüsüne dokunmadan aynı kalsın istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.