Şimdi Ara

ASUS N550JV-CN240H Tatmin etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarı alırken fazla araştırmadım o yuzden boyle bir konuya başvurdum yardımızı önerinizi bekliyorum.
    Toshiba laoptobumu çaldırdım.Üstüne daha iyi olsun diye bi to para vererek bu modeli aldım Asus un kart mart yapıyo diye ama hüsran yaşıyorum.3.2 masaüstü pantium d tarayıcısı daha hızlı çalısıyor bundan oyunlarda elbet kasma yaşamıyorum ısınmasından başka fakat pc akmıyor şuan sistem olarak 8.1 kullanıyorum internet hızım 25mb. fakat ne internette ne normal kullanımda açmıcam demiyo açıyor fakat düşünerek hareket ediyo ne yapabilirim kaç kez format attım.
    Yardımınızı bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asıw -- 13 Haziran 2015; 17:29:07 >

• Bu bilgisayarın zaafı hddsi çok adi hdd kullanılıyor hantal,ssd hdd kombinasyonu kurun hızı görün.
  • kısacası ssd takın tadından yenmez mi diyorusunuz?
  • Evet gerekli şekilde hızı yakalarsınız 1tb 5400 rpm hddyle istediğiniz kadar format atın sistemi temizleyin güncelleyin dilediğiniz seriliği yakalayamazsınız hele ki birde adi hddyse o zaman daha sıkıntı.
  • SSD den başka bi seçenek yok sanırım size göre.. Peki SSD yi nasıl secebilirim?
  • asıw kullanıcısına yanıt
    Depolamaya ihtiyaç duyuyorsanız üzerindeki hddyi kullanmak zorundasınız.Harici hdd kutusuyla harici olarak kullnabilirsiniz de dahili kullanamak isterseniz makinedeki optik sürücüyü çıkarıp yerine hdd-ssd takılan DVD sürücü şeklinde aparatlar var onlardan almalısınız.Ssd hdd yerine hdd DVD sürücüye takılmalı Hdddeki işletim sistemini recovery programı üzerinden bir flash belleğe yedekleyip ssdye kurabilirsiniz.
  • aynı laptoptan bende de var. o hdd ferrariyle 1. viteste gidiyormuş hissi veriyor. 256 gb samsung 850 pro serisi ssd taktım o zaman alet ferrarinin şaha kalkmış atına döndü
  • her zaman işi bilmiyosan bilene sorcan demişler arkdaşlar harikasınız.Son bir soru o zmn garantisi olduğu için bunu garantiye taktırmak mantıklı mı yoksa alternatif çözümlere mi gitsem daha iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.