Şimdi Ara

Asus N550JV Kullanıcıları + Kutu Açılım ve İnceleme (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
8
Favori
57.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    niye ki hocam oynatmaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfr+10

Bende var hocam bu pc den oynatmıyor en düşük ayarlarda bile deli gibi kasıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruiser33

quote:

kısayola sağ tıklayıp yüksek performanslı grafik kartı nı seçip denediniz mi belki entegre grafik kartıyla çalışıyordur kasmaması lazım aslında
  • quote:

quote:

quote:

kısayola sağ tıklayıp yüksek performanslı grafik kartı nı seçip denediniz mi belki entegre grafik kartıyla çalışıyordur kasmaması lazım aslında

oyunda problem var launcher problemi nvidia ekran kartını devre dışı bırakıp girebiliyorum ancak sanırım o yüzden
  • quote:

quote:

quote:

quote:

oyunda problem var launcher problemi nvidia ekran kartını devre dışı bırakıp girebiliyorum ancak sanırım o yüzden

kürekli versiyon mu kullanıyorsunuz oyun orjinal mi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Origin hocam bu arada hallettim dün nvdia ve intelle beraber girmeyi başardım meğersem benim pc orta ayarlarda gayet rahat kaldırıyormuş

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Origin hocam bu arada hallettim dün nvdia ve intelle beraber girmeyi başardım meğersem benim pc orta ayarlarda gayet rahat kaldırıyormuş

hadi gözünüz aydın hocam bende rahatladım bu arada

• Bugün itibari ile webcam problemi yaşamaya başladım, format attım problem düzelmedi.

FN+V tuşu da pek bir işime yaramadı.
    Dün çalışan webcam bugün çalışmamaya başladı. Ne yapmam gerekli?
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar, bu bilgisayarın bende şuan Windows 7 x64 ü yüklü. Sorunum şu, klavye ışığım yanmıyor. FN + F3 - F4 yapmama rağmen tık yok diyebilirim. Bunun herhangi bir driverini nereden bulabilirim? Teşekkürler.
  • emrahkayin E kullanıcısına yanıt
    ATK Driver'ını yüklemen gerekir diye biliyorum. Ama Win8 için olan mevcut. Win7'ye uyar mı denemek gerek. Buradan indirmeyi deneyebilirsin.
  • https://store.donanimhaber.com/63/81/0b/63810B62B45C4FBBAD521A57DB949330.png

en yuksek sıcaklık 62 dıyorsunda arkadaş bendekınde su kaynıyor vallaha.
  • Arkadaşlar benim ciahzın hoparlöründen ses gelmiyor. Daha önce servise yoladım bu yüzden bios güncelleyip yollamışlardı.Ne yapmam lazım?Bİ de kulaklık girişi çalışmıyor canım çok sıkıldı.
  • Dostlar yardımcı olun lütfen
    -
    N550JK-CN090H ile N550JV-CN127H arasında kaldım.
    -
    N550JK-CN090H nin ekran kartı modeli daha iyi ve hdd kapasitesi 1,5 tb görebildiğim tek fark bu ikisi yani N550JK-CN090H daha üstün duruyor ancak aklıma takılan şu geçenlerde bimeksin sitesinde N550JV-CN127H modelinin dokunmatik ekranlısını gördüm ama stokta kalmamış geri kaldırdılar hemen. Araştırmama ramen pek bişey bulamadım bu iki modelden birinin dokunmatik ekranlısı geldi mi Türkiyeye? Eğer geldiyse dokunmatik ekranlı modeli almak isterim ama gelmediyse tercihim N550JK-CN090H modelinden yana olacak sanırım.
    -
    Kısa zamanda %15-%30 arası vergi gelecek teknoloji ürünlerine bu yüzden bayram geçmeden almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emepli.süleymanın.kaynı -- 17 Temmuz 2015; 4:44:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • full hd videolardaki perfomansı nasıl oncelericok tatminkardı ilk 8.1 guncellememden beri simdi eski hissi alamıyorum yada bana oyle geliyorki bunun iddasını yetkili servis sefiyle bile verdim mesala youtube 1080p izledigim videolar eskiden daha canlıydı guncellemerden sonra anlayamadıgım bie perfomans dusuklugu var hersekilde 1920*1080 kullanmama ragmen

• quote:

Orijinalden alıntı: ingenierocivil

Merhaba herkese selamlar. Aranıza yeni katıldım. Benim laptop un modeli N550JV-CN127H. Bilgisayarı alalı yaklaşık 1 ay oldu. ilk aldığımda açıkçası biraz üzülmüştüm çünkü ara sıra çıt çıt ses geliyor. takılma sesi gibi. herkeste aynı şey oluyormuş meğer. harddisk kaynaklı. bu beni biraz rahatlattı.

ancak benim en büyük problemim sanırım acele edip işletim sistemini win 8.1 e güncellemiş olmam. yaklaşık 1 hafta önce güncelledim o günden beri android işletim sistemli telefonu bu bilgisayara bağlayamıyorum. ne bluetooth ile ne usb ile dosya aktaramıyorum. taramadığım internet sitesi kalmadı. hiçbir çözüm yolu bulamadım. telefona birsürü şey yükledim kaldırdım, bilgisayara yükledim kaldırdım hiçbiri bir işe yaramadı. usb 3.0 ve bluetooth 3.0 teknolojisi olduğu için mi telefonumla uyum sağlamıyor acaba diyorum. her ne ise win 8.1 ile ilgili kesinlikle.

onun dışında paraya kıyıp aldığım bu üründen oldukça memnunum şimdilik. hele hele önceki laptopumun hp dv6 kasası olduğunu düşününce. ısınma var tabi ama yüksek grafik içeren oyun veya 3dmax autocad gibi 3 boyutlu tasarım programları çalıştırılınca ısınma oluyor ki orta yollu bir fan ile aşılabilecek bir problem bu da.

ssd takmayı da düşünüyordum ancak garanti iptal olacağı için istemiyorum. belki 1 yıl geçtikten sonra hem ssd fiyatları biraz daha düşer o zaman taktırırım diye düşünüyorum.

bu arada bu bilgisayarın tek eksiği klavye aralarının açık olması ve altına rahatça toz ve sıvı geçirmesi. evet biraz kola döktüm yanlışlıkla (caps lock bölgesine) ve servise göndereceğim. tab ve caps lock tuşu yapışıyor sert basmak gerektiriyor. bu sorunu ilerlemeden çözmem lazım.

son olarak caps lock tuşuna bi ışık koymayı unutmuşlar açık olup olmadığı kesinlikle anlaşılmıyor. şifre girerken sinirlendiriyor bu hususa dikkat edin :)

vay bee, nereden nereye. forumdaki tek mesajımı editlemek bugüne kısmetmiş :) gelgelelim bu bilgisayarı ne mi yaptım? hala kullanıyorum, garantisi 2 ay sonra bitecek ama kendi eşşekliğimden kaynaklı sıvı temasından sonra (250 tl idi sanırım klavyeyi değiştirdiler garanti dışı) çok şükür tornavida yüzü görmedi. sürekli tozlu ortamlarda kullandım ama dışardan temizliğini hep yaptım. yüzümü hiç kara çıkartmadı. hala ilk günü gibi sağlam, sessiz ve ısı konusunda kesinlikle sorunu yok. verdiğim paranın hakkını sonuna kadar verdi. hayatım boyunca yaptığım en doğru yatırım oldu, yatırım diyorum çünkü bu modelin 2.el fiyatları dolar kaynaklı olarak hala satın aldığım seviyelerde :) piyasası ölmedi.

şimdi aklıma şeytan girdi satayım diyorum ama satıp ne alacağım ki. aramızda duygusal bir bağ oluştu :) satamam bunu. garantisinin bitimine 1 ay kala servise gönderip içini tozlarını sildireceğim sadece. 1 kere de olsa garantiden faydalanmak için :)

• Merhaba arkadaşlar, Bu cihazın aynısından bende de var. 7-8 ay önce almıştım. Ekran parlaklığını genelde kısık kullanıyorum. Biraz açayıp dedim, ekranda çerçeve gibi bir leke gördüm. Temizlemek istedim ama farkettim ki ekranın iç tarafında bu leke. Hafif karartı şeklinde. Ekranın tamamında var. Sadece ekranın orta kısmı temiz. Geri kalan tüm çevresi bu halde. Sizce sebebi nedir? Defomu bu? Böyle bir sorunla karşılaşanınız var mıdır? Fotosunu çektim ekranın biraz parlama var ama belli oluyor yinede.
     Asus N550JV Kullanıcıları + Kutu Açılım ve İnceleme Asus N550JV Kullanıcıları + Kutu Açılım ve İnceleme Asus N550JV Kullanıcıları + Kutu Açılım ve İnceleme

• Bu bilgisayarın tasarımında emeği gecen herkesin ellerini başka islerde kullanmasını tavsiye ediyorum. Ulan bir bilgisayarın fani tam ekranın arasına gelir mi? Hadi geldi diyelim altta az boşluk bırak da arkaya gitsin. Doğrudan tepeye ekrana veriyor ısıyı. Ayrıca aldığımdan beri 5-6 sefer servise gönderdim, 2 yıl olmak üzere. 2 kere ekran bir kere üst kapak 1 kere anakart 3 kere ses girişi bir kere klavye değiştirdim. saymaya usendigim miktarda ısınma sorunu yasadım. Ayrıca mentesesi hicbir hasar yemeden açıp kapama işleminde kırıldı ve servis 250 tl aldı.

• Arkadaşlar merhaba,

Benim Ram'lerden biri bozuldu, içindeki ram 4+8 DDR3 1600 yazıyor kutusunda ama, başka bir sorun olduğu için Vatan'dan teknik servise göndermiştim. Dedikleri 1 ram bozuk (4 GB), diğeri çalışıyor ama o da 4 GB ve 1333 hz. Galiba benim ram değiştirilmiş:)

Sorum ben ssd ve ram takmak istiyorum, bizim anakart ddr4 kaldırır mı 2 tane 8 gb taksam. ssd için ne önerirsiniz? 1000-1500 TL harcayarak bayağı bir upgrade yapmak istiyorum. Ekran kartını değiştiren var mı, onun için de öneri alabilir miyim?

Gerçekten pek bir fikrim yok:)
  • Değerli arkadaşlar,herkese iyi günler dilerim.

Kardeşimin kurcalarken bios'u adminstor sifresi ile kilitleyip 3 sefer yanlış girmesi sonucu biosum kullanıma kilitlendi.
    Bios chipimin eeproma bağlayıp baştan bios yüklenmesi gerekiyor,aksi takdirde yeni bir anakart almam gerekmekte ve fiyatlar çok yüksek,üniversite öğrencisi olmam sebebi ile yeni bir anakart almaya maddi imkanlarım el vermiyor ve bu durumda okul projelerim ve eğitimim konusu elim kolum bağlandı.

Sizlerden ricam n550jv cihaz içerisindeki bios dosyasını upload veya özel gönderim yolu ile paylaşmanız olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.goodies -- 2 Aralık 2015; 7:07:06 >
  • jesustr J kullanıcısına yanıt
    Ssd olarak sandisk'in guzel bir ssd si var 256 gb ismi ssd plus olarak geciyor fiyat olarakta uygun ve bir eksiğini gormedim,
    Ekran kartı yüksek ihtimal ile onboard yani anakarta direkt bağlı olduğu için değişemeyecek,tabi imkansız değil ama daha önceki uygulamalarda verim alınamadığını bir çok sefer duydum,ısınma problemi oluşacak ve ayaklarında anakarta uyum göstermesi çok güçlü bir ihtimal değil,genelde gaming cihazlarda MXM slotu olur ve ekran kartı bu slota bağlı olur açıkcası daha önce slotun olup olmadığını kontrol etmedim,
    Eğer mxm slotu varsa mxm slotunun modelini ve o modele uygun slotlu ekran kartını bulup rahatlıkla takarak değiştirebilirsiniz,
    Ancak iki yöntemlede laptop ekran kartlarının maliyeti sebebiyle baya pahalı olacaktır.nacizane tavsiyem eğer ekran kartiniz gerçekten yeterli gelmiyorsa cihazı satip ekran kartı parasıyla daha ustun bur cihaz almaniz olacaktir,ayrıca mevcut kart ve yeni almayi dusundugunuz kartlarin cektigi elektrik seviyesi değiskenmidir bilemiyorum bazı cihazlarda karta giden elektrik ayarlanabilmekte ancak ayarlanamama gibi bir durum varsa tam emin olamamakla birlikte direkt olarak olarak güç kaynagına mudahale edilmesi gerekebilir diye dusunuyorum bu iş ise başlı başına ayrı bir konu olur.
    Yada bir diger ihtimal overclock yapmanizdir ancak tavsiye etmiyorum zaten zorlanan ekran kartina asiri yuk bindirmek yanma ihtimali dogurur.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu.
    Yanlış bir cumle veya verdigim yanlis bir bilgi varsa şimdiden affola :)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.