Şimdi Ara

ASUS N550JV NVIDIA EKRAN KARTI SORUNU ( HATA KOD : 43 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus N550JV-CN211D bilgisayarıma format atıp tekrar W8.1 yükledim ardından DVD'deki driverları ve Asus'un sitesinden gerekenleri yükledim.
    Ancak NVIDIA GT750M ekran kartıyla ilgili bir sorun var.
    Donanım olarak görüyor, driverıda yükleniyor ancak çalışmıyor diye düşünüyorum.

Aygıt Yöneticisi;

Nvidia Geforce Experience Driver;

Sağ alttan Nvidia denetim masasını açmaya çalıştığımda da böyle bir hata alıyorum;

Format atmadan önce W8.1 de sorunsuz bir şekilde kullanıyordum hiç bir sıkıntım yoktu.

• BIOS'U 208 e güncelledim ve olay kendiliğinden çözüldü.
  • bugün bu makineden benimde elime 1 adet geldi,kronik arıza o yıllardan bu yana devam ediyor.

getirilen makinede vidaların alt kısımda bir tanesi eksik ve servise gidip gelmiş makine,asus bu servis işini bu kadar savsaklamsı akıl alacak iş değil.

bord ve ekran kartını leblebi gibi satıyor,notebook servisi resmen stajerlere kalmış gözüken bu şekilde.

nvidia uygulamasına tıkladığınızda @Deity Kronos'un ss'nı koyduğu "nvidia ekran ayarları kullanılamaz" hatası birebir bu cihazda da oldu,o sırada test için onboard intel ekran kartı devre dışıydı,normale aldım nvidia uygulaması açıldı.

bu kapanma hikayesi yani sistem açık ekran kararması bu cihazda da mevcut,son çare bios update yapacam,sonucu buraya yazarım.

tasarım güzel alt kapak sökülmesi kolay,temizlik için ideal bir makine ancak w8'den w10'a geçince sanırım sistem saçmalıyor,tahminim bios sorunu,çünkü çip driver yüklendiğinde çizgi yada bozulma yapmıyor,eğer olsa direk çip hatası ancak bu modelde üretim hatası gibi bir şey var,pazartesi belli olacak gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.