Şimdi Ara

ASUS N550JX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.teknolojikapinda.com/asus-laptop-modelleri/asus-n550jx-cn044d-laptop

Burdan siparisimi verdim. Ins n550jk gibi sorunlu cıkmaz.

Edit:Insallah dedik ama yine sorunlu cikti. Windows 8 i kurduktan sonra reset atinca asus yazisi gitti ve gelmedi. Batarya cikarilamaz oldugundan statik elektrikte bosalmiyo. Daha kullanmadan servis yolu gozuktu pfff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Cevher -- 9 Temmuz 2015; 13:49:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gece tam sunu alcakken 4500 tl oldu o sebepten almadim . Sizce tercihim nasil ?http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n550jk-core-i7-4700hq-24ghz-16-gb-1tb-156-4gb-w8-notebook-bilgisayar.html#ozellikler

• fiyat tekrar düştü bilgin olsun bende bakıyorum bu modele ama bazen aynı ekran kartını kullanan 2000 tl ye asusun modeli var onu mu alsam diyorum
  • Merhaba eline ulaştığında bir inceleme yapar mısın?
  • :ArHaus: kullanıcısına yanıt
    Yaparım ancak ilk laptobum olacak sayılır inşallah
    Bi link verseniz inceleme örneği ve Defo kontrol etmek için
    Ne yapmak hususunda ?

• tahsin_yildiz kullanıcısına yanıt
    Biliyorum zaten buraya link koyayim diye baktigimda gordum o yüzden sordum
    İyi mi yaptım kötü mu diye

• Dostum hayırlı olsun olsun.Güzel,donanımlı bir cihaz.Bende ürünü almayı düşünüyorum.Cihaz eline geçince arkadaşında dediği gibi bir inceleme yap :)

Cihaz gelince şu kontolleri yapabilirsin;

Kasanın tüm yüzeyi,alt kapak dahil gözle kontrol,boya aşınması,leke,çizik

Kasa kapağı vidalarını kontrol et,aşınmışmı

Klavye dizilimi kalkık,basık,yamuk vs kontrolü,klavye ledleri hepsi yanıyormu

Ekran paneli kontrolü,Renklerde bir bozulma,dalgalanma varmı.1920x1080p lik bir siyah duvar kağıdı koy ve ekranda yanip sönen yada sabit renkli çeşitli renklerde sabit kalan noktacıklar varmı veya aşırı beyazlıklar.. bunu yaparkende parlaklik %80 %100 arasında olsun.Sonra Bembeyaz bir duvar kağıdı koyarak ekranda daha buyuk bulutumsu parlak bölgeler varmı bak.Çok hafifse zor anlaşıyorsa sorun yok.:)

Daha sonrada hoparlör sesini kontrol et,ses yeterli seviyedemi yada zor duyulacak kadarmı dinle.Harici Subwooferi de takip onuda kontrol et.

Dvd sürücüsünde 1 film aç bak :) Aklıma gelenler bukadar.Baya uzun oldu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skyfall44 -- 7 Temmuz 2015; 18:48:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS X550VX BATARYA
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • on numara bi ürün
  • ben de bu ürünü alcak gibiyim gelince inceleme yapar mısınız ?
  • Bir haftadır kullanıyorum, bir sorunla karşılaşmadım. Hdd çok yavaş mutlaka ssd alınmalı beraberinde. Bide bendekinin kasa biraz yamuldu galiba, gözle gözüken bir şey yok ama ayaklardan biri biraz havada kaliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onno92 -- 8 Temmuz 2015; 12:31:44 >
  • A.Cevher A kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun dostum ya.Yollamadan önce tekrar iyice deneseydin baştan format filan.Belki bir hdd sorunu yada bi bios gibi gözüküyor.İnşallah çabucak sonuçlanır yada değişirler yenisiyle.

• Skyfall44 S kullanıcısına yanıt
    Eyvallah saolun verdik artik. Insallah cabucak gelir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.