Şimdi Ara

Asus N551JW Kullanıcıları Kulübü ||| 15.6' / i7 4720HQ /NVİDİA GTX 960M 4 GB (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
21
Favori
34.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yusuf2720

Resim bu
     Asus N551JW Kullanıcıları Kulübü ||| 15.6' / i7 4720HQ /NVİDİA GTX 960M 4 GB

aşırı fazla hocam bu olmaz böyle internetdenmi aldınız
  • Yok vatan dan aldım mağazada actirmadim evde açtım böyle cikti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf2720 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş olsun i7 6700 hq lu versiyonu mu aldınız
    Eğer öyleyse sizden bişey denemenizi isteyecektim.

Pc yi yüksek performans moduna alıp. Kulağınızı sessi bir ortamda pc klavye etrafı yada içte heryerinde dolaştırıp. Şu videodaki gibi bir ses var mı bakabilirmisiniz

https://www.youtube.com/watch?v=BQhjHxbYqkI

• quote:

Resim bu
     Asus N551JW Kullanıcıları Kulübü ||| 15.6' / i7 4720HQ /NVİDİA GTX 960M 4 GB

Hocam sizin cihazda çok yoğun ve aşırı bir ışık sızması var. Direkt götürün aldığınız yere iade edin. Geçmiş olsun. Asus'a da yazıklar olsun. Her iki cihazdan biri bu şekilde. Böyle bir kepazelik olamaz. Kızınca da hemen markayı kötülemeyin derler. Parayı çöpte mi buluyoruz biz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObtObt -- 16 Ocak 2016; 23:44:02 >

• Yarın iade ederim zaten hocam bir dünya para verdim keşke orda actirsaydim evde yavaş yavaş açarım dedim

• quote:

Yarın iade ederim zaten hocam bir dünya para verdim keşke orda actirsaydim evde yavaş yavaş açarım dedim

Orda açtırsan bile iade almazlardı hocam. Servise yönlendirirlerdi. Sıkma canını, çoğumuzun başından geçti. İade edersin sıkıntı olmaz paranı alırsın geri. Üzülme kardeşim.
  • Teşekkür ederim hocam siz geri aldınız mı ürünü sizde de mi aynı sorun çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf2720 -- 16 Ocak 2016; 23:45:00 >
  • quote:

Teşekkür ederim hocam siz geri aldınız mı ürünü sizde de mi aynı sorun çıktı

Ben Gold Bilsayar'dan geçen sene şubat ayı gibi N550JK almıştım. Eve götürdüğümde sizinkinden de beter bir haldeydi. Ertesi gün mağazayla uğraşmadan direkt Asus servisine gittim. Sıkıntıyı anlattım. Yaklaşık 5 gün sonra falan cihaza iade/değişim kararı verildi. O raporu alıp mağazaya gittim cihazı iade ettim. İlk başta bana rampa yapmaya çalıştılar para iade edemiyoruz çek verelim gibisinden falan, tüketici haklarından haberiniz yok galiba dedim, daha da itiraz edemediler. Para 7 veya 30 iş günü müydü tam olarak hatırlayamıyorum direkt banka hesabınıza veya kredi kartınıza iade ediliyor. Hangisini kullandıysanız. Nakit verdiyseniz nakit alırsınız. Ya da aynı cihazla da değiştirebilirsiniz.

• semihsahin45 S kullanıcısına yanıt
    SSD msata 128 ona takılı fakat onu sökmek için tüm kasayı açmak gerekiyor.

Onun dışında hdd yi söküp ssd takabilirsiniz 2. olarak standart ssd'ler olur sanırım şu laptop hdd si boyutundakiler.
  • oski_58 kullanıcısına yanıt
    Anladım Yardımın İçin Çok Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihsahin45 -- 17 Ocak 2016; 0:47:25 >
    oski_58 ben az önce pc imdeki vidaların hepsini söktüm fakat kapağı bir türlü kaldıramadım. Bana bu konuda yardımcı olursan sevinirim acaba lastik ayakların altında vidalar varmı onlara hiç ellemedimde bana vidoe lu bir şekilde nasıl açacağımı gösterirmisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihsahin45

oski_58 ben az önce pc imdeki vidaların hepsini söktüm fakat kapağı bir türlü kaldıramadım. Bana bu konuda yardımcı olursan sevinirim acaba lastik ayakların altında vidalar varmı onlara hiç ellemedimde bana vidoe lu bir şekilde nasıl açacağımı gösterirmisin.

sanmıyorum usta, fakat klayve kısmı çıkıyor olabilir ama sanamam ssd ve ram için arkayı açabiliyorsak. O hdd ve rami açtığınız küçük kısma biraz daha bakın vida olabilir. Garanti dışı kaldığını biliyorsunuzdur umarım
    evet garanti dışı kaldığını biliyorum. sen nasıl açtın arka kapağı
  • merhaba ;
    bendede sağ üst köşede ışık süzmesi az bir şey var ama gidip ditmemekte kararsız kaldım.

gta 5 de full ayarda 12 fps civarı alıyorum sizce normal mi ? ekran kartı olarak gtx 960 seçili olduğuna eminim .

full ayardan kastım

Ayarların hepsi maksimumda .
    Fxaa açık
    msaa 8x
    reflection msaa 8x
    anstritr filter 16x

ben mi abartmışıım =)
  • rdndnr R kullanıcısına yanıt
    Herkeste var sanyrym o .Açyly? ve masaüstü arkaplanyny siyah yapmady?ynyz sürece görebiliyor musunuz ?

i7 4720 mi i7 6700 lu model mi ?

Gta açyk uçlu biraz anstrit filter 8 msaa 4 felan yapyn yükselir .Ama o kart high - ultra arasy oynatabilecek kart
  • semihsahin45 S kullanıcısına yanıt
    Ben açmadım kardeş. Forumlarda gezerken buldum açılmış halinin resimini.
  • 4720 li model

oyun şifalı ondan mı kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
    20 fps de tıkanıyorum şuan. Ayarları ultradan biraz aşağı almama rağmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdndnr -- 17 Ocak 2016; 3:01:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdndnr

4720 li model

oyun şifalı ondan mı kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
    20 fps de tıkanıyorum şuan. Ayarları ultradan biraz aşağı almama rağmen.

İlaçlı oyunu nasıl açtınız..?
    Oğlum orijinal oyunu aynı ayarlarda oynuyor.. 35 fps civarı...
    Sizi yanıltmayayım ayarlara tekrar bakayım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • reloaded sürümü baya iyi çalışıyor.

bekliyorum. aklıma takıldı acaba cihazda sıkıntımı var diye. 15 günüde geçti cihazı alalı. olmadı i7 4720'si olan bir başka arkadaş ile gpu strest test yapıp ortak bir sonuçlara baksak aklımda soru kaldı böyle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdndnr -- 17 Ocak 2016; 10:27:01 >
  • Bu ürünü almayı düşünüyorum ama N552VW modeli sizce türkiyede satışa girer mi ne zaman girebilir bir fikriniz varmı, gönünüş olarak bana daha hoş geliyor da (ve usb type-c ve m2sata desteklemesi nedeniyle) ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.