Şimdi Ara

Asus N551JW Kullanıcıları Kulübü ||| 15.6' / i7 4720HQ /NVİDİA GTX 960M 4 GB (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
21
Favori
34.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyun zaten notebookcheck'in fps değerlerine göre 1920x1080 16xAF 4xMFAA ve FXAA ile ultrada 18 fps veriyor biraz abartlı olmş bence :). Yani oyunu highda 8xAF 2xMSAA ve FXAA ile deneyin bence 40 44 fps arası alıyosanız bi sorun yoktur.
  • yusuf2720 Y kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. Iade edilmesi gerek. Bu açılış ekranının normalde siyah olması lazım. Bu ne yaw ! Resmen Gökkuşağı gibi.... Asus fabrikadan çıkarken kontrol etmiyor galiba bu ışık sizmalarini ve kakalamaya çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o nasıl ışık sızması yav, sızma değil bildigin fışkırmış :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ışık sızması için değişim talep edebiliyormuyuz
  • Evet

• Asus servisinin vereceği DOA raporuyla hem iade hem değişim yapabilirsin.

• Hocam ben de Vatandan almıştım bilgisayarı. İlk açılışta yanık kokusuna benzer bir koku vardı fakat şu an yok. Küçük bir tıkırtı geliyordu bilgisayarın içinden, serviste incelettim nem topu tarzı bir şey dediler çıkardılar. Onun harici sorunsuz ilerliyordum ki bir sıkıntı fark ettim.

Age of Empires HD oynarken fark ettim ilk olarak. İnternete girmeksizin oynarken hiçbir sıkıntı yoktu fakat internete bağlıyken fps bir anda 10lara düşüyor. Daha sonra LoL ve CS GO da da aynısını yaşadım. Bilgisayar internete bağlıyken LoL'de özellikle arada sırada FPS 20'lere düşüyor bir takılma yaşanıyor. Sizce problem nereden kaynaklı? Oyunlar HDD'de yüklü. Servise götürmekte kararsız kaldım
  • hustarestik H kullanıcısına yanıt
    CS:GO da 100 ün altına düşüyor mu fps'niz?
  • Arkadaşlar chrome'dan agar.io oynarken zaman zaman 6-7 saniyeliğine donmalar yaşıyorum. Sağ alttan HD grafik sürücüsü hatadan kurtuldu tarzında bir bildirim geliyor. Tam hatırlamıyorum şuan, nasıl düzeltebilirim?
  • w8.1 e geçin kurtulun, çoğu sorun yazılımsal.
  • Gta 5 oynarken 93 derece oluyor hepsi fullde ortalama 43 fps gösteriyor. Güç yönetiminden işlemci gücünü %85 yaptım stand koydum (fansız) 83e anca düşürdüm.birde oyunda hoparlörden pıt sesi geliyor hala

• Öncelikle herkese iyi günler ve iyi forumlar dilerim. Bende bu laptopu yaklaşık 1.5 ay önce aldım. Genel olarak memnunum. Birkaç kere elektrik çarpmasından dışında bir sıkıntım olmadı, evdeki prizleri topraklı priz yapınca sorun düzeldi. Birde ekranın sağ üstünde bir tane ölü piksel var, bunu yeni farkettim. Günlük kullanımımı etkilemiyor sadece bilgisayarın açılış ekranında ve oyunların açılışındaki siyah ekranda belli oluyor. Bir tane ölü piksel için sizce değişim talebi istemeli miyim? Ki ben kabul edeceklerini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabulyu16

Öncelikle herkese iyi günler ve iyi forumlar dilerim. Bende bu laptopu yaklaşık 1.5 ay önce aldım. Genel olarak memnunum. Birkaç kere elektrik çarpmasından dışında bir sıkıntım olmadı, evdeki prizleri topraklı priz yapınca sorun düzeldi. Birde ekranın sağ üstünde bir tane ölü piksel var, bunu yeni farkettim. Günlük kullanımımı etkilemiyor sadece bilgisayarın açılış ekranında ve oyunların açılışındaki siyah ekranda belli oluyor. Bir tane ölü piksel için sizce değişim talebi istemeli miyim? Ki ben kabul edeceklerini sanmıyorum.

İade/değişim yapmazlar. İade/değişim için aynı bölgede en az 3 adet ölü piksel olması gerekiyor. Zaten servisle uğraşmaya da değmez. Sağlam cihazını bozar gönderirler.

• Arkadaşlar bu bilgisayarı ben de yılbaşında aldım şu vatanın 3389 yaptığı zaman fakat vizelerim vardı kullanmadım bugün bitti vizelerim kullanmaya başlıcam.
    Yapmam gereken bir ayar falan var mı veya kesinlikle yüklemem gereken veya silmem gereken gereksiz programlar falan varsa söyler misiniz?
    (Not: ışık sızması vs için kontrol etmiştim bilgisayarı donanımsal bir sıkıntım yok )

• Arkadaşlar aşağıdaki site de fiyat en uygunu gibi gözüküyor. Site sizce güvenli mi ?

Ayrıca bu laptop için son yorumlarınız nedir? Fiyat/Performans olarak ne düşünüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: xmonte

Arkadaşlar aşağıdaki site de fiyat en uygunu gibi gözüküyor. Site sizce güvenli mi ?

Ayrıca bu laptop için son yorumlarınız nedir? Fiyat/Performans olarak ne düşünüyorsunuz?

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-n551vw-cn007t-notebook-pmu348608

Site son derece güvenilir bir sitedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ObtObt

quote:

Orijinalden alıntı: xmonte

Arkadaşlar aşağıdaki site de fiyat en uygunu gibi gözüküyor. Site sizce güvenli mi ?

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-n551vw-cn007t-notebook-pmu348608

Site son derece güvenilir bir sitedir.

Pc için düşünceleriniz nedir? Gerçekten değer mi?

• xmonte kullanıcısına yanıt
    Bizim modelin i7 6700Hq islemcilisi. O sitede freedos'lu laptoplar da satılıyor, fakat bu modelde Windows 10 yüklü. Ben N551jw'yi 3,800'den aldım, N551vw'nin fiyatı iyi gözüküyor, bence alınabilir. Fiyat/performans/donanım olarak en iyi laptoplar N serisi su anda. Sadece klas kasası bile yeter.

• oyunlarda 60 fps yi geçemiyorum nerden ayarlayabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kirmizi_

oyunlarda 60 fps yi geçemiyorum nerden ayarlayabilirim?

Hangi oyunlardan bahsediyorsunuz? Rise Of Rome, GTA 5 gibi son çıkanlar ise ayarları medium'a çekin o fps değerlerini görürsünüz. Ultrada haliyle o fps'lere ulaşamayız onun için Bizim laptop parası kadar olan GTX 980 gerekli
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.