Şimdi Ara

Asus N551VW CN007T Notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumda yeni sayılırım. bu yıl YGS'ye gireceğim,masaüstü ve leptop seçenekleri arasında gidip gelirken leptopda karar kıldım.Çünkü dolarla filan iyi bir masaüstü toplamak masraflı oluyor ve taşınabilme avantajıda yok :). Uzun araştırmalarım sonucunda Asusun N551VW CN007T modelinde karar kıldım. Yeni nesil oyunlarda Fraps kullanarak iyi fps'ler almak isteyen bir kullanıcıyım. Her kullanıcı gibi yüksek sıcaklıklar olmasını istemiyorum işlemcinin solunda bir hava çıkış yeri var ancak tek fanlı. Bu bilgisayarı kullanan veya almayı düşünen arkadaşlar bana bir yardımcı olabilir mi ?, şimdiden teşekkürler.
    ---Özellikleri
    6. nesil İ76700HQ 6MB, 1x8 GB DDR4 Ram MAX16GB,Nvidia GTX960m 4GB GDDR5,1 TB SAGATE 5400rpm+128 GB SSD,
    ---Satış yerleri
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-n-serisi-n551vw-cn007t-notebook-fiyati,198206.html?gclid=CNapvKiBqcoCFasBwwodN-EB9w
    http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-n551vw-cn007t-notebook-pmu348608
    ---LM incelemesi
    http://laptopmedia.com/review/asus-n551vw-review-although-the-n552-is-around-the-corner-the-new-n551-is-still-affordable-powerful-and-perfect-for-multimedia/

• daha önce incelemiştim. gözüm kapalı alırım ama öğrenciliğin gözü kör olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagiz456

daha önce incelemiştim. gözüm kapalı alırım ama öğrenciliğin gözü kör olsun :)
    Öğrencilik işte 1 ay Burgerkingde filan çalışır :D gerisinide Baba parasıyla alırım heralde. Kalın bir tasarımı var
    Genişlik 38.3 cm
    Derinlik 25.5 cm
    Kalınlık 3.15 cm
    Kalınlık (Değişken) 2.8 cm
    Ağırlık 2.7 kg
    Gövde Malzemesi: Alüminyum
    Renk : Gümüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakcanA -- 16 Ocak 2016; 1:32:12 >
  • Asusun bu modeli alınır. Akillanmis Asus sonu da n550de fan çıkışı ekranin altında asus logosunun ordaydi. Bu modelde sola alıp menteseleri değiştirmişler. Gayet başarılı cihaz özellikleri olmus 😉👍
  • Aynı kasaya sahip rog serisinden g762 (kodlaması yanlış olabilir) 2gb gtx960m 16gb ddr3 ssdsiz versiyonda inceleme yaptım.ayriyeten N551jkyıda inceledim.O kadarda kalın değilmiş arkadaşlar göz zevki veren bir tasarımı var.Rog serisinde istanbul bilişim şislide gta5 1920x1080 normal ayarlarda 50 fps ort,very high ve high ayarlarda 2gb hafızanın yettigi kadar anca 30-40 fps gördüm.Cihaz bir alt modellerinde güzel sonuçlar veriyor bu modeli tescil ürünlerinde bulamadım.Fikri olan veya bilgisi olan paylaşında bulunursa sevirim
  • Hocam linktekini ben yılbaşında 3389a aldım.
    Gayet memnunum kasalar aynı sanırsam. Teknik olarak gayet güzel özelliklere sahip kesinlikle pişman değilim. Sizinkinden tek farkı işlemci ve ram sanırsam.
    Klavye ışıklandırması olsun
    Kapağın arkasında asus yazısındaki ışıklandırma olsun çok hoşuma gitti. Tekrar bilgisayar alıcak olsam yine aynısını alırdım.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n551jw-core-i7-4720hq-26ghz-16-gb-2tb-156-4gb-w81-notebook-bilgisayar.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

Hocam linktekini ben yılbaşında 3389a aldım.
    Gayet memnunum kasalar aynı sanırsam. Teknik olarak gayet güzel özelliklere sahip kesinlikle pişman değilim. Sizinkinden tek farkı işlemci ve ram sanırsam.
    Klavye ışıklandırması olsun
    Kapağın arkasında asus yazısındaki ışıklandırma olsun çok hoşuma gitti. Tekrar bilgisayar alıcak olsam yine aynısını alırdım.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n551jw-core-i7-4720hq-26ghz-16-gb-2tb-156-4gb-w81-notebook-bilgisayar.html
    Aynı bilgisayar Vatan'da da var alacaksan haberin olsun.
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n551vw-core-i7-6700hq-2-6ghz-8gb-1tb-128-ssd-15-6-4gb-w10-notebook.html

• Vatandada bulmuştum bilgisayarı jw modeli güzelxevet şimdi yakın bir zamanda asus N552 modelini cıkartmış tek fark ddr4 ram 16 gb türkiyeye gelmesi muhtemelen birkaç ay sürer yaza kadar bu modelde tercih edilebilir kasası neredeyse aynı ama fan cıkışı daha bir nazik tasarımda
    http://www.asus.com/Notebooks/N552VX/overview/
  • BurakcanA B kullanıcısına yanıt
    Açıkcası ben de tam bu ikisi arasında kalmıştım bu cihaz türkiyeye gelirse tasarım olarak ve kalınlık olarak daha hoş duruyor benimde gözümde ayrıca m2 ssd desteği ve usb type c desteği var ama fiyat olarak nasıl gelir o konuda emin olamıyorum. n551vw bence güzel ama forumda yorumlardan okuduğum kadarıyla ışık sızması durumu oluşabiliyor kronik bir sorun gibi bu beni düşündürüyor ve giderek artan kalınlığı çok da kalın değil aslında gerçekte de gördüm ama yine de emin olamadım bi türlü n551vw'ye siz ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ELyssioN

Açıkcası ben de tam bu ikisi arasında kalmıştım bu cihaz türkiyeye gelirse tasarım olarak ve kalınlık olarak daha hoş duruyor benimde gözümde ayrıca m2 ssd desteği ve usb type c desteği var ama fiyat olarak nasıl gelir o konuda emin olamıyorum. n551vw bence güzel ama forumda yorumlardan okuduğum kadarıyla ışık sızması durumu oluşabiliyor kronik bir sorun gibi bu beni düşündürüyor ve giderek artan kalınlığı çok da kalın değil aslında gerçekte de gördüm ama yine de emin olamadım bi türlü n551vw'ye siz ne düşünüyorsunuz?
    Asus kaliteli bir marka satın alırken daha güvenilir ticari değeri bir yerden alırsanız sıkıntı olmaz. Sadece JW modelinde HDD den gelen tık tık sesi ki bence bu hoperlörden geliyor sürücü proplemi çünkü Regeditten düzeltilebiliyordu. Işık sızması zaten her pcde olacağını düşünmüyorum çünkü JW modelini inceledim Teknosada Sesi filan o kalabalıkta gayet net duyuluyordu müzik denedim. Bütün gün açık olmasına rağmen orada çaktırmadan Core Temp indirdim işlemci 47 Max dereceyi görüyordu. Tabikide oyun oynamadan oluşan ısı bu klavyeye herhangi bir ısı etkisi yaratmıyor sol alttaki fan çıkışından bir sıcaklık hissediyorsunuz. Core Type C yi bilmeyenler içinde Bütün portları tek portta birleştirmişler Adoptorle bütün portları takabiliyorsunuz, VGA,DVI,HDMI,USB 3.0,2.0 ve hatta Kulaklık bile. Şuan almak isteyenlere VW yu öneriyorum Ama biraz daha beklerseniz. Asus N552VX ve N752VX modelini duyurmuş. Türkiyeye ne zaman gelir bilmem Bütün özellikleri aynı tek fark DDR4 16 GB ve 4k çözünürlük gerçi VW modelide 4k olacaktı ama türkiyeye 2k destekli geldi bunun garantisini veremem ayrıyeten N752VX 17.9 inç ile büyük ekranıya oyun keyfini doruklara ulaştıracaktır.Dediğim gibi ses konusunda hiç kasmayın Sonicmaster teknolojisi ile gerçekten iyi bir etki bıraktılar bende, Cevahir teknosayı bilen bilir Sesi sonladım gayet net ve güzel basslı dinledim

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakcanA

Asus kaliteli bir marka satın alırken daha güvenilir ticari değeri bir yerden alırsanız sıkıntı olmaz. Sadece JW modelinde HDD den gelen tık tık sesi ki bence bu hoperlörden geliyor sürücü proplemi çünkü Regeditten düzeltilebiliyordu. Işık sızması zaten her pcde olacağını düşünmüyorum çünkü JW modelini inceledim Teknosada Sesi filan o kalabalıkta gayet net duyuluyordu müzik denedim. Bütün gün açık olmasına rağmen orada çaktırmadan Core Temp indirdim işlemci 47 Max dereceyi görüyordu. Tabikide oyun oynamadan oluşan ısı bu klavyeye herhangi bir ısı etkisi yaratmıyor sol alttaki fan çıkışından bir sıcaklık hissediyorsunuz. Core Type C yi bilmeyenler içinde Bütün portları tek portta birleştirmişler Adoptorle bütün portları takabiliyorsunuz, VGA,DVI,HDMI,USB 3.0,2.0 ve hatta Kulaklık bile. Şuan almak isteyenlere VW yu öneriyorum Ama biraz daha beklerseniz. Asus N552VX ve N752VX modelini duyurmuş. Türkiyeye ne zaman gelir bilmem Bütün özellikleri aynı tek fark DDR4 16 GB ve 4k çözünürlük gerçi VW modelide 4k olacaktı ama türkiyeye 2k destekli geldi bunun garantisini veremem ayrıyeten N752VX 17.9 inç ile büyük ekranıya oyun keyfini doruklara ulaştıracaktır.Dediğim gibi ses konusunda hiç kasmayın Sonicmaster teknolojisi ile gerçekten iyi bir etki bıraktılar bende, Cevahir teknosayı bilen bilir Sesi sonladım gayet net ve güzel basslı dinledim

Alıntıları Göster
    Merhaba, öğretmenim ve tatillerde oyun oynamak için bu bilgisayarı almaya karar verdim. Gta nesliyiz diyebilirim :)

Sırf gta 5'i oynamak için alacağım. 0 sorunsuz oynanabilir mi bu bilgisayar ile?

Acilen cevap verebilecek olursa çok sevinirim. Yarın alacağım çünkü. Hiç vaktim yok diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aksungur_

Merhaba, öğretmenim ve tatillerde oyun oynamak için bu bilgisayarı almaya karar verdim. Gta nesliyiz diyebilirim :)

Sırf gta 5'i oynamak için alacağım. 0 sorunsuz oynanabilir mi bu bilgisayar ile?

Acilen cevap verebilecek olursa çok sevinirim. Yarın alacağım çünkü. Hiç vaktim yok diyebilirim.

Alıntıları Göster
    Öncelikle Asus Kalitesi bambaşka bir olay, satış sonrası servisi ( özellikle Ankara ) insanı mest edecek kadar hızlı. Ürüne gelecek olursak, Asus gerçekten güzel iş başarmış. Yeni nesil i7 HQ işlemcisine DDR4 ram ile birleştirip sunmuşlar. ayrıca Sabit diskinin yanında + olarak 128 GB ssd sunulması ise ayrı bir olay. Bu arada ram takviyesi için kasanın alt kısmınta ayrı bir yeri var. Yani ram eklemek için kasayı komple açma zahmeti yok. Metal kasası 0 ısınma sağlıyor. Özellikle 4 GB 128 bit GTX 960M ekran kartı 1980x1020 FullHD çözünürlüğü oyuncular için bulunmaz bir fırsat. Bu arada üründe ki Asus kampanyası hafta sonu bitiyor yani önümüzdeki hafta fiyatlar artacaktır.

En iyi fiyatahttp://ucuzuburada.com/ProductDetails.asp?productid=URUN1935385&asus-n551vw-cn007t-notebook-i7-6700hq-8g-128s1t156-w10.html
    Buradan alabilirsiniz... Hem Güvenilir hem hesaplı

• quote:

Orijinalden alıntı: xEkremx

Öncelikle Asus Kalitesi bambaşka bir olay, satış sonrası servisi ( özellikle Ankara ) insanı mest edecek kadar hızlı. Ürüne gelecek olursak, Asus gerçekten güzel iş başarmış. Yeni nesil i7 HQ işlemcisine DDR4 ram ile birleştirip sunmuşlar. ayrıca Sabit diskinin yanında + olarak 128 GB ssd sunulması ise ayrı bir olay. Bu arada ram takviyesi için kasanın alt kısmınta ayrı bir yeri var. Yani ram eklemek için kasayı komple açma zahmeti yok. Metal kasası 0 ısınma sağlıyor. Özellikle 4 GB 128 bit GTX 960M ekran kartı 1980x1020 FullHD çözünürlüğü oyuncular için bulunmaz bir fırsat. Bu arada üründe ki Asus kampanyası hafta sonu bitiyor yani önümüzdeki hafta fiyatlar artacaktır.

En iyi fiyatahttp://ucuzuburada.com/ProductDetails.asp?productid=URUN1935385&asus-n551vw-cn007t-notebook-i7-6700hq-8g-128s1t156-w10.html
    Buradan alabilirsiniz... Hem Güvenilir hem hesaplı

Alıntıları Göster
    Birde pc toplamaya kalkıştım 6 200 tl ye canavar topluyorum bileşenler burada çok iyi bir sistem olacak gibi duruyor bu leptopa yönelmez isem pc toplayacağım yazın
    Resimde sol taraf Hepsiburada sag taraf amazon
    http://i.hizliresim.com/D45Epo.png

• Hocam laptopun bataryası kaç saat dayanıyor. Oyun esnasında değil, normal internette gezinirken soruyorum. Bir yerde 6 saat okudum ama biraz abartı geldi. 4 saat gitse çok iyi derim.
  • Yılın Üyesi kullanıcısına yanıt
    3.5-4 saat gidiyor internette dolaşırken zaten oyunları şarjda oynuyorum. @Yılın Üyesi
  • Valla gayet iyi. Benim laptopun bataryası sıfırken 2 saat gidiyordu, şimdi 1 saati zor çıkarıyor. inş ben de Asusun bu modelini almayı düşünüyorum. Şuan toshiba kullanıyorum 5 yıldır ve hiç bir sorun yaşamadım. Asus bu konuda nasıldır acaba? Mekanik ve kasa olarak sağlam bir marka mıdır? Toshiba genelde sonu u ile biten işlemcileri ve amd ekran kartları kullanıyor gördüğüm kadarıyla. O yüzden asus daha mantıklı geliyor bana.
    Bir de bildiğiniz uygun fiyatlı siteler hangileri? Sadecenotebook diye bir site var, bir kaç yerden güvenilir olduğunu okudum ama daha hiç alışveriş yapmadım. En uygun fiyatlar bu sitede galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılın Üyesi

Valla gayet iyi. Benim laptopun bataryası sıfırken 2 saat gidiyordu, şimdi 1 saati zor çıkarıyor. inş ben de Asusun bu modelini almayı düşünüyorum. Şuan toshiba kullanıyorum 5 yıldır ve hiç bir sorun yaşamadım. Asus bu konuda nasıldır acaba? Mekanik ve kasa olarak sağlam bir marka mıdır? Toshiba genelde sonu u ile biten işlemcileri ve amd ekran kartları kullanıyor gördüğüm kadarıyla. O yüzden asus daha mantıklı geliyor bana.
    Bir de bildiğiniz uygun fiyatlı siteler hangileri? Sadecenotebook diye bir site var, bir kaç yerden güvenilir olduğunu okudum ama daha hiç alışveriş yapmadım. En uygun fiyatlar bu sitede galiba.
    merhaba,
    1 hafta kadar önce bu bilgisayarı aldım
    hiç bişey yapmıyorken bile fan sesini duyabiliyorum default fan sesi bir ekstra çalışma değil.
    sizdede böyle mi

• kaanc34 K kullanıcısına yanıt
    Çok sessiz bir ortamda sadece fanın çalıştığı belli oluyor. O da varla yok arası. Oyunlarda fan sesi artıyor ama o da oyunun sesinden duyulmuyor bile.
  • Yılın Üyesi kullanıcısına yanıt
    Ben siteyi bilmiyorum ama en uygun orda var galiba. Araştırın biraz büyük ihtimal sorun çıkmaz.
    Bilgisayarın ısık sızması sorunu cıkabilir dikkat edin
  • Peki önerinizi dikkate alacağım. Almadan önce site ile irtibata geçerim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.