Şimdi Ara

Asus N551VW CN007T Notebook (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyun oynanmadığı durumlarda fan sesi çok oluyor mu ? Üniversitede derslerde kullansam rahatsız eder mi ?
  • Spock S kullanıcısına yanıt
    hayır hiç ses gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygrkmklnc

Çok sessiz bir ortamda sadece fanın çalıştığı belli oluyor. O da varla yok arası. Oyunlarda fan sesi artıyor ama o da oyunun sesinden duyulmuyor bile.

tv açıkken aynı anda fan sesini duyabiliyorum. ya benim kulağım hassas ya da sorun var. bimeks vb yerlere gidip oradakilere bir bakacağım ordakierde duymuyorsam benimkinde bir sorun var sanırım asus servis yolları görünür.
  • xEkremx kullanıcısına yanıt
    pahalı satıyosunuz istanbuldaki firmalar daha ucuza satıyor.. bknz erbar ve sadece notebook..taksitli satışlar dahil.
  • merhaba 552 serısı ne zaman gelıcek acaba bırde neden bu kadar fıyatı arttı bu cıhazın dolar dustugu halde ?

552 gec bır tarıhde cıkacaksa bu urunu bende almak ıstıyorum
  • 1,5 ay önce Asus N551VW CN007T Notebook aldım,şık duruşu var,ekran kartı yüksek performans isteyen oyunlar için ideal,call of duty son iki oyunu hiç kasmadan oynadım,şarjı uzun gidiyor önceki toshiba bilgisayarlarıma göre ,ama zaman geçtikçe bataryanın işi bitecek her bilgisayardaki gibi :) ısınma oyunlarda uzun süre geçirince oluyor,bu da normal,soğutucu kullanıyorum zaten. 3850 ye aldım hepsiburadadan,puanla 3800 e geldi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.