Şimdi Ara

ASUS N551VW-CN007T vs MSI GE60 2QE-1094XTR Apache Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3800 tl gibi bir bütcem var. Mühendislik öğrencisiyim. Evdeki 8 senelik masaüstümü değiştirmek istiyorum. Oyun düşkünü biriyim. ikisi arasında kaldım hangisini önerirsiniz? Monster düşünmüyor tasarımı çok kötü abra ların.

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge60-2qe1094xtr-apache-pro-core-i74720hq-8gb-1tb-gtx960m-156-full-hd-freedos-hediyeli/p_61725/

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-n551vw-cn007t-i7-6700hq-8gb-1tb-4gb-gtx960m-10-notebook-P95503933?cid=700501&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&utm_content=102_210_3072&utm_term=

• Benim de sizle aynı bütçem var asus almayı düşünüyorum ekranı daha kaliteli diye duydum ayrıca 4gb ekran kartı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus alacaksan rog kasa tercih et gaming için attığın makine normal kasa tek fan,

Msi için biraz daha koyarsan amazonda ge62 var aynı bütcede rog kasa asus mevcut...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam rog kasalar 2gb ve 4.nesil işlemci var sadece 16gb farkı. Değer mi yinede rog almaya
  • solidago640 kullanıcısına yanıt
    Bence degmez roga ki amazondan ygraş dur bekle bilmem kaç gün ne gerek asus vw yi al yeni nesil pc ve oldukça performanslı marka satan heriflerden uzak dur kasada metal tek fanda gayet yetiyo yabancı sitelerden okudugum ve bi arkadaşın yorumuna dayanarak söylüyorum ısınma sorunu yok pc nin ing. Varsa gir yabancı sitelerdeki review lara bak ayrıca hiçbir msi fp ürünü degildir bence

• Asus rog gl552vw ile çoğu özelligi ayni.
    Rog serilerinin hepsi çift fanli veya sogutmada süper olacak diye bir kaide yok. Boşuna fazladan para vermeyin
    Ge60 kesinlikle alma. Soğutması berbat. Direk elemelisin.

• Teşekkür ederim herkese ilginiz için

• Dün de paylaşmıştım. Bir arkadaşın laptop hakkındaki görüşleri aşağıdaki gibidir.

1) ekran kartı gayet iyi şarjda takılı oldugu sürece hiçbir oyunda sıkıntı çıkarmıyor yüksek ayarlarda rahatça oynuyorum.

2) tek fanlı ama soğutması başarılı oyunlarda biraz ısınıyor tabi ama rahatsız edici değil bence yine de soğutucu tercih edilebilir.
    Zaten normal kullanımda gayet iyi tutuyor sıcaklığı.

3) wifi bağlantısı güzel sıkıntı çıkarmadı bana karşı komşumun üst katındaki internete kesilmeden bağlanabiliyorum.

4)Pıt sesi var çözümü de var onun bir arkadaş bulmuş sağolsun halledildi.
    Zaten demeseler farketmicektim öyle bir şey :D

5) Işık sızması çıkıyor bazı modellerde alınca dikkat edilmesi gereken ilk hususlardan biri. Öyle bir şey çıkarsa da iade edilebilir.

Ek olarak çok hızlı bir bilgisayar ssd ile 3-4 saniyede açılıyor ilk 4-5 açılışta 8-9 saniyede açılıyodu artık 3-4 saniyede hemen açılıyor.
    Klavyesi alttan beyaz aydınlatmalı
    Arka kapaktaki asus yazısı hafif ışıklandırılmış gayet şık duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: xmonte

Dün de paylaşmıştım. Bir arkadaşın laptop hakkındaki görüşleri aşağıdaki gibidir.

1) ekran kartı gayet iyi şarjda takılı oldugu sürece hiçbir oyunda sıkıntı çıkarmıyor yüksek ayarlarda rahatça oynuyorum.

2) tek fanlı ama soğutması başarılı oyunlarda biraz ısınıyor tabi ama rahatsız edici değil bence yine de soğutucu tercih edilebilir.
    Zaten normal kullanımda gayet iyi tutuyor sıcaklığı.

3) wifi bağlantısı güzel sıkıntı çıkarmadı bana karşı komşumun üst katındaki internete kesilmeden bağlanabiliyorum.

4)Pıt sesi var çözümü de var onun bir arkadaş bulmuş sağolsun halledildi.
    Zaten demeseler farketmicektim öyle bir şey :D

5) Işık sızması çıkıyor bazı modellerde alınca dikkat edilmesi gereken ilk hususlardan biri. Öyle bir şey çıkarsa da iade edilebilir.

Ek olarak çok hızlı bir bilgisayar ssd ile 3-4 saniyede açılıyor ilk 4-5 açılışta 8-9 saniyede açılıyodu artık 3-4 saniyede hemen açılıyor.
    Klavyesi alttan beyaz aydınlatmalı
    Arka kapaktaki asus yazısı hafif ışıklandırılmış gayet şık duruyor.

pıt sesi nasıl halledildi ne yapmak gerekiyor.

• egedit diye bir şey var ona girip;

HKEY_CURRENT_USER\Software\Realtek\RAVCpl64\PowerMgnt dizinine giriyoruz.

Değiştireceğimiz ayarları ondalık seçeneğini işaretleyerek yapıyoruz

Delay time:999
    Enabled:1
    OnlyBattery:1

Ardından bilgisayarı açıp kapayın sorun düzelecektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.