Selam arkadaşlar, Microsoft'tan beklenmedik bir durum yaşadım. Başkalarının yaşamaması adına paylaşıyorum.
Yakın zamanda arkadaşıma ydışından XBOX 9.nesil gamepad getirttim. Kutudan drift problemli çıktı ancak sorun etmedim zira Microsoft'un garanti konusunda ne kadar iyi olduğunu biliyordum. (en azından öyle sanıyordum...)
Cihazı kutusuna koyup UPS ile iade ettim. Sonra XBOX merkezinden arandım ve (Seri numaram A olsun), gönderdiğim cihazın A değil başka bir seri numaralı olduğunu, bu başka seri numaralı cihazın da garantisinin bittiğini ve bana hiçbir işlem yapılmadan başka seri numaralı cihazın iade olarak gönderileceğini belirttiler.
Hem sıfır cihazımı alıyorlar, hem sorunum çözülmüyor, üzerine garantisi bitmiş başka bir cihazı bu sizinkiydi diye gönderiyorlar, pes doğrusu.
Hemen bunun kabul edilemez olduğunu belirttiğim bir email gönderdim, dönüş bekliyorum. Buradan da durumu güncellerim.
Aman siz siz olun ürün göndermeden önce fotoğraf vs çektin, ben çekmediğime pişman oldum. Microsoft diye benim gibi gözü kapalı gönderirseniz başınıza böyle şeyler gelebiliyormuş maalesef.
Iphone 14 Pro Ydışı hakkında
Selam arkadaşlar.
Malumunuz yeni yasa ile 1 kasımdan itibaren yurtdışından getirilen telefonlar ek kontrole maruz kalacak. Pasaportunda telefon işli olanlar telefon sokamayacak vs vs
Durum şu: telefonu ydışından arkadaşıma aldırsam, o yurt dışındayken kendi pasaportuma kaydettirsem, türkiyeye gelişte telefonu sokmakta problem yaşar mı? Mantıken türkiyeye girerken kayıtlı bir telefonla giriyor olacak?
yardım edebilecek var mıdır?
|
|
Göz Numarası ve Askerlik
|
|
110 bin tl Bütçe İçin Araç Tavsiyesi
|
110 bin tl Bütçe İçin Araç Tavsiyesi
|
Abra A5 v7 ısınma
|
Abra a5 v7 ips kalitesi yardım
|
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 187
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.722 (Bu ay: 101)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 45 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar