Herkese selamlar benim sorunum şu benim bi kaç hafta önce bataryam bozuldu teknik servise gitmek istiyorum fakat 2 aydan önce gelmez bi arakdaşım yollamıştı telefonunu 2 ayda gelmemişti neyse bizim bi bilgisayarcı var ona götürmek istiyorum güvenilir gibi fakat bizden 300 tl ister ve sahte batarya takarsa çok sorun olacak sizce ne yapmalıyım? Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler
Arkadaşın parça olmadığı için beklemiştir 2 ay. Asus teknik servisinde dediğin modelin bataryasının ellerinde olmayacağını sanmıyorum. Bence uğraşma ver servise aynı gün içinde bile verirler.
Oguzhan97
kullanıcısına yanıt
Aslında aldığım yer teknosa teknik sevis dediğim orası 2 ay bekletmişlerdi Asus teknik servisde altunizade ben istanbul da oturuyorum yani biraz uzak
Emir19997E
kullanıcısına yanıt
şişli de asus teknik servis buldum baya memnunlar yorumlar da en iyisi oraya gideyim teşekkürler cevap için
Emir19997E
kullanıcısına yanıt
Doğru olur. Eğer garantisi varsa kesinlikle serviste değiştirmelisin.
Oguzhan97
kullanıcısına yanıt
peki ya garantisi yoksa yani para verip yaptırabilirmiyim serviste?
Emir19997E
kullanıcısına yanıt
eğer ödeyebilirsem kaç türk lirasına yapılır?
Emir19997E
kullanıcısına yanıt
Garantisi yoksa yine yaptırabilirsin tek farkı bedava değil para vererek yaptıracaksın. Ama pil değişimi basit bir şey pil orjinal olduğu sürece istediğin yerde değiştirebilirsin, herhangi bir fark olmaz.
Oguzhan97
kullanıcısına yanıt
evet bende bu sabah öğrendim asusun servisinde 265 türk lirası dediler cevaplarınız için teşekkür ederim
Oguzhan97
kullanıcısına yanıt
son bir şey benim ekran kartım ve işlemcim çok ısınıyor işlemci termal macundandır ama ekran kartı neden ısınıyor öğrenemedim bi fikriniz var mı
Emir19997E
kullanıcısına yanıt
pil bozulduğundan beri yük altındayken çok ısınıyor
Emir19997E
kullanıcısına yanıt
Termal macunun belli bir ömrü var, bir zaman sonra işlevini yitiriyor. Termal macunu yenile ve fanın tozunu temizle farkı göreceksin.
sahibinden.com/467165636
n552vw satıyorum arkadaşlar. almak isteyen pm atabilir. izmir içi elden 3600'e bırakabilirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme