Şimdi Ara

Asus N552VW Batarya Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar benim sorunum şu benim bi kaç hafta önce bataryam bozuldu teknik servise gitmek istiyorum fakat 2 aydan önce gelmez bi arakdaşım yollamıştı telefonunu 2 ayda gelmemişti neyse bizim bi bilgisayarcı var ona götürmek istiyorum güvenilir gibi fakat bizden 300 tl ister ve sahte batarya takarsa çok sorun olacak sizce ne yapmalıyım? Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler

• Arkadaşın parça olmadığı için beklemiştir 2 ay. Asus teknik servisinde dediğin modelin bataryasının ellerinde olmayacağını sanmıyorum. Bence uğraşma ver servise aynı gün içinde bile verirler.
  • Oguzhan97 kullanıcısına yanıt
    Aslında aldığım yer teknosa teknik sevis dediğim orası 2 ay bekletmişlerdi Asus teknik servisde altunizade ben istanbul da oturuyorum yani biraz uzak
  • Emir19997 E kullanıcısına yanıt
    şişli de asus teknik servis buldum baya memnunlar yorumlar da en iyisi oraya gideyim teşekkürler cevap için
    Doğru olur. Eğer garantisi varsa kesinlikle serviste değiştirmelisin.
    peki ya garantisi yoksa yani para verip yaptırabilirmiyim serviste?
    eğer ödeyebilirsem kaç türk lirasına yapılır?
    Garantisi yoksa yine yaptırabilirsin tek farkı bedava değil para vererek yaptıracaksın. Ama pil değişimi basit bir şey pil orjinal olduğu sürece istediğin yerde değiştirebilirsin, herhangi bir fark olmaz.
    evet bende bu sabah öğrendim asusun servisinde 265 türk lirası dediler cevaplarınız için teşekkür ederim
    son bir şey benim ekran kartım ve işlemcim çok ısınıyor işlemci termal macundandır ama ekran kartı neden ısınıyor öğrenemedim bi fikriniz var mı
    pil bozulduğundan beri yük altındayken çok ısınıyor
    Termal macunun belli bir ömrü var, bir zaman sonra işlevini yitiriyor. Termal macunu yenile ve fanın tozunu temizle farkı göreceksin.
  • sahibinden.com/467165636

n552vw satıyorum arkadaşlar. almak isteyen pm atabilir. izmir içi elden 3600'e bırakabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.