Şimdi Ara

Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
754
Cevap
25
Favori
63.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce bu cihazı mı almalıyım yoksa monster tulpar t5 v4.2 yi mi ?
  • Açıkçası ben tercihimi ASUS tan yana kullanırdım.
    Çünkü;
    İşlemci birinde 5 diğerinde 6ncı nesil. Bunun sonucu biri DDR3 diğeri DDR4
    Harddiskte biri sadece 750GB 7200rpm diğeri 256GB SSD + 1TB
    Biri 8GB DDR3 diğeri 16 GB DDR4
    DVD yok diğerinde var
    Lisans desen keza biri Free diğeri Win10

Monster ın nesi iyidir;
    sonuçta klavyesi daha kullanışlı oyun için,
    soğutma sistemi daha iyidir

3 gb GTX970 mi 4 gb GTX960 mı işte orda da karar senin

bir de son not: monsterın şu an satışı gözükmüyor
  • errorinside kullanıcısına yanıt
    Zaten sadece ekran kartı için monster düşünüyorum. 960m ile 970m arasında ciddi performans farkları var ve en uygun 970m li laptop monster. Asus a 970m ekran kartı koysalarmış harika olurmuş. 8 gb ram zaten yeterli oyunlar için. Ddr3L ile ddr4 arasında pek performans farkı yok gibi. İntel 5.nesil ile 6.nesil arasında da fark yok gibi hatta 5.nesil işlemcinin daha performanslı olduğunu gösteren testler de var. Monster ın müşteri hizmetlerine stoklara ne zaman geleceğini de soracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vitriyol -- 8 Mayıs 2016; 1:20:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 5 ve 6ncı nesil testleri arasındaki tek öne geçme durumu "tek çekirdek" testlerinden kaynaklı. Bu seni yanıltmasın.
    DDR3 ve DDR4 arasında minimum 333HMhz lik bir fark var. İşlemci söz konusu olsa pek umursamayabilirsin bu farkı ama %18,5 luk bir hız farkı aslında olan
    ekran kartına birşey diyemiyorum. çünkü ilgi alanım değil pek. ben hala oyun için kasa alınmalı diyen eski kafalardanım
  • Ben de tercih konusunda strese girdim. Böyle bir laptopa neden gtx970 koymazlar ki? aldığım laptopun şuan kullandığım ki gibi 4 sene bana yetsin istiyorum; gtx 960'ın 4 sene yeteceği konusunda oldukça şüpheliyim. 4 bin de az para değil, vermişken 2 bin daha verip gtx 970'li modellere mi baksam diyorum? yoksa yine asus ile devam mı ederim bilemedim. Hatta acer'ın gtx 980'li predator 15 modelini görünce aradaki farkı ödemeye değer mi, bilemedim?
    http://www.sanalmarketim.com/acer-nxq05ey001-predator-15-g959171jn-core-i76700hq-16gb-256gb-ssd-1tb-gtx980m-4gb-156-win-10/p_63632/

• sernor S kullanıcısına yanıt
    İlla gaming alacaksan MUTLAKA soğutma sistemlerini kıyasla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTX965 ile Gtx960 arasında ne kadar performans farkı var.http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-gl552vl-dm023t-notebook-pmu350976 aradaki fiyat farkını ödemeye değer mi?
    Biri mutlimedya için üretilen N serisi
    Diğeri oyun için üretilen G serisi
    İki bilgisayar da farklı kardeşim. Amacın oyunsa -ekran kartı performansı öyle çok farketmeyecek olsa da- soğutma sistemi farkından dolayı G almalısın
    Ama arada sırada oyun oynayacaksan 960m yeter hatta 950m olanlara bile bakabilirsin
    N serisinin mutimedya ağırlıklı olduğunu biliyorum. 5 senedir N55sf modelini kullanıyorum zaten. Açıkçası laptoplar da ısınma artık eskisi kadar problem değil. Mesela N serisinin N55sf modeli için şunu söyleyeyim; 5 senede bir kere bile içini açıp temizlemedim ve hiç ısınma problemi yaşamadım. Bu durumu formdaki N55sf konusuna yazdığım da başka arkadaşların da aynı durumu yaşadığını gördüm. Muhtemelen modelin tasarım başarısı. Zaten bu memnuniyetimden dolayı ekran kartı pek içime sinmese de N serisyle devam mı etsem kararsızlığı yaşıyorum. Ki dediğim N55sf eski bir model yeni modellerde ısınma eskisi gibi bir sorun teşkil etmiyor. Gerçi bu modellerin soğutma testleri sonuçlarına bakmadım, testlerde durum daha net gözüküyordur.

İlginin için teşekkür ederim.
    Ne demek. Elimizden geldiğince. Ben de yeni bir laptop almayı düşünüyorum. Ya N551/552 serisi yada daha uygunu olan X550VX serisi olacak. Bakalım hangisinde karar kılcam

N551VW de yeni model dir geçen yılki serlerde çıkan sıkıntıları gidermişler, sorun yok
  • ErKaN-23 E kullanıcısına yanıt
    N552VW-FW171T Notebook
    Bunu bekliyorum açıkçası 4000 olsun diye taksitle

ebrar da var mrflynn aldi.
  • Mrflynn M kullanıcısına yanıt
    hocam notebook unuz elinize ulaştı mı.
  • kolleteral K kullanıcısına yanıt
    Ordaki havale fiyatı. Ben taksitle alabilirim o fiyata

• ebrar kapalı kutu olarak mı gönderiyor?
    Ebrar da şu an yok. Ön sipariş alıyorlar. 7 gün sonra kargo ediliyo. Teşhir değildir diye düşünüyorum

• paralel ithalat filan değil demi? Üretici garantisi.
  • Arkadaşlar henüz elime ulaşmadı bekliyoruz bakalım.
  • teknosa da dvd yazıcılı (ebrardaki bluray) başka fark var mı bilmiyorum 4249; rakam boyle bir donanım için fena değil gibi...
    bu arada ebrar da word 9 taksit oluyor 4083 liraya, error inside

teknosadakini gidip hemen alsam mı bluray yazıcı çok şeyi değiştirir mi ne dersiniz arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.